Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Szoftvernet

Halasi Miklós

Recommended Posts

Halasi Miklós
Posted

Hali mindenkinek!

A mostani lapszámban láttátok a hirdetést? Kíváncsi voltam, mit is árulnak ott, ha már szoftveráruház... Eddig ugye a szoftverabc volt, de úgy tûnik lesz egy új hely, ahol a neten is lehet vásárolni? Vett már ott valaki valamit? És a játékra már jelentkezett valaki?

Kíváncsi vagyok, én, mint szoftvermániás...

Posted

Hát engem biztosan érdekelni fog, de az újságot kellene elõbb kézhezkapnom.

Talán hétfõn. :hááát:

Posted

Így elsõ látásra nem egy olcsó hely, pl. Spee Swyper 8895-Ft akciósan a PC W. oldalán viszont csak 3999-Ft.

Az XP meg szerintem eszméletlen drága!

Vagy én látom rosszul? :hááát:

Posted

Hát sikerült odakeveregnem nekem is.

@BáGyu

Lehetséges, hogy a legújabb 4.5 verziószámú Spy Sweeper van náluk. Azt sem tudom, hogy az itt kapható, updatel-e a legújabbra.

Ha megnézed a vírusirtókat ott is azt láthatod, hogy a 2005-sek olcsóbbak. A 2006-os már alapból többet tud.

Az XP-nek ez az ára. Dobozosak, ami azt jelenti, hogy nem géphez kötött, illetve csak 1 géphez kötött. De bármikor átrakhatod a legújabb gépedre, vagy bármilyen hardvercserét végrehajthatsz. A lényeg, hogy egy gépen használjad.

Mi általában OEM-t használunk, az azért olcsóbb, mert nem tudod áttenni másik gépre, meg a hardvercserék sem probléma mentesek.

(hát így messzirõl nézve így néz ki)

Az én véleményem az, hogy jó hogy ilyen van, én a választékot találom nagyon kevésnek, de talán errõl december 5 után érdemes beszélni.

Tamásfy Ádám
Posted

Én nézegetem nap mint nap, és látszik, hogy folyamatosan bõvül a kínálat. Szerintem csak karácsony elõtt el akrtak indulni, ezért nem teljes (még) a választékuk... Viszont nézd meg, azóta OEM verzió van kinn alapból, az sokal olcsóbb ( a drágát meg rendelésre hozzák).

Tamásfy Ádám
Posted

Ja, és nézd meg, tök jó akciók is vannak! Nero 7 16900. Az új ACDcee8 nem is akciós, de 9220 ft. direkt rákerestem a magyar google-ban, nem találtam olcsóbbat.

• 3 weeks later...
Posted

Szerintem nagyon kellett már egy ilyen oldal, hiszen szívesen vennékl meg sok olyan szoftvert, amit becsülök, de eddig kénytelen voltam "más megoldáshoz" fordulni, lévén, a bankkártyás fizetést nem szeretem...

• 2 weeks later...
Posted

Akkor kész átverés. Legalább írták volna oda, hogy trial free. :dühös:

Posted

Oda van írva, hogy try&buy verzió, meg az is angolul, hogy próbáld ki ingyen. ;)

Posted

Nem baj, majd megkapjuk Ajándék Verzióként :P

• 7 months later...
Posted

Hello! Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan olcsón (vagy ingyen) és gyorsan lehet letölteni jó dolgokat?

Posted
Ilyenre gondoltál? Mert ha nem, akkor azt ne ezen a fórumon keresd.
Posted
Betanews: eszméletlen jó dolgokat lehet letölteni ingyen. De mi köze ennek a SzoftverNethez?