Halasi Miklós Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Hali mindenkinek! Örömteli hírrel szolgálhatok! Fejlesztés alatt van a 2.0-ás verzió!!! Aki kísérletezgetni szeretne >>letöltheti itt!!<< Jó hír, hzogy lesz Linuxos és MAC verzió is, ráadásul OpenSource-ban történik a fejlesztése. Hasznos információkat és letöltéseket ezen az oldalon angolul találhattok: http://expandinglimits.com/drdivx/
nagygabor Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Én az 1-essel is tökéletesen meg vagyok elégedve. Gyorsan ki is próbálom a 2-est.
Halasi Miklós Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Nekem az SVCD fájlt még nem akarta elkezdeni áttömöríteni, de tetszik! Viszont nem hajlandó megenni a 6.0.3-as kódolót sem, hiába állítom át. De a felület, meg a többi paraméter tetszik.
nagygabor Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Az 5-ös szerintem bõven jó. Meg azt is figyelembe kell venni, hogy a 6-os annyira még nem terjedt el. Legalább is az én ismeretségi körömben nem.
ordító egér Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Majd meglátjuk, mit szólnak hozzá a filmbuherátor guruk. Bár õk általában mindenen fanyalognak, ami nem CCE. Ha tényleg olyan gyors mint írják, akkor meggondolandó.
nagygabor Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Sebességet most nem tudok mérni, mert éppen nincs semmi Homevideóm, amit be lehetne szedni. De a hétvégén lesz egy összeröffenés, majd utána letesztelem a sebességét.
Halasi Miklós Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Na majd megnézem én is... De erre nem most fog sor kerülni...
nagygabor Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 @ordítóegér Azért, mert felveszem a DV camról a filmet. Úgye az jó 15 Gb lesz. Az betömörítem Dokival. A dv-nél jobb minõsége biztos nem lesz, mert ólyan tömörítésrõl még nem hallottam, hogy a minõség is javulna.
Adani Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Azt hallottam ez már kezeli az Xvid-et is. Ez igaz?
Recommended Posts