majom Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Bepróbáltam. Mindent tud a mit a Ghost, nagyszerû. Boot CD-is is készít, nagyszerû. Mivel nagyon hitetlen ember vagyok, kontrol. ATI Boot CD-rõl boot, gyors, szép. Na nézzük a Restore funkcíót, de hoppá, miért nem mutatja a 2. HDD-t? Csak az 1. HDD-t, ezen van 3. particíó, meg is vannak. De a 2. HDD (amin a mentés fájl van) sehol! Se safe, se bovitett módban. Próbálgatok több funkcíót is ahol útvonalat kell megadni, egyiken sincs rajta a 2.HDD Ez a HDD nem rendszer HDD, szimpla adattárolás. Az érdekes az, hogy XP alatt futtatva megvan, persze, hiszen akkor nem is tudtam volna mentést csinálni.
Halasi Miklós Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 És a második vinyó nem SATA vagy SCSI???
majom Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 De nem ám. Nincs nekem arra pénzem. 2 db sima ATA HHD Samsung. Logikusan a rendszer particíó image-t mentettem másik vinyóra. Boot CD-rõl indítva nem jelenik meg a 2.HDD XP alatt megvan. Szakadna meg. Pedig már örülni készültem. Tetszik a program. Nem tenne valaki velem jót? Angolul lefordítaná a problémát, szeretném elküldeni a fejlesztõnek. A boot CD minden megjelenik, KIVÉVE a MUNKA HDD (ezen egy particíó van). Ez a 2. HDD. A C,D,G az 1. HDD Persze ott más betûjekkel. Mindkettõ NTFS. A 2. HDD dinamikus, ha ez számít. A Ghost persze megjeleniti.
h.arpad Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Egy SATA HDD nem is kerül sokkal többe. [Mondjuk 16 ezer helyett (PATA) 21-et fizetsz egy 160 GB-osért...] Gondolom régebben nem volt rá...
majom Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Dinamikus kötetet nem mutatja. Nekem csak egy HDD volt ezzel megformázva, mégsem. Utána kipróbáltam a Paragon Drive Backup 7.0. Szintén nem látja. A Ghost igen. Még valami:dinamikus kötetet alapkötetté "átalakítani" Bill Gates szerint (Xp súgó) csak formázással lehet. A DriveBackup-nak van egy menüpontja dinamikus->alap. Semmi perc alatt megcsinálta formázás nélkül. Ennyit a dollármilliárdokról. Ez már nem fért bele az Xp-be. Ezek után minden program a saját boot CD-rõl indítva mindegyik "látja" a HDD-t.
Recommended Posts