Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Acronis True Image 9

Recommended Posts

Posted

Bepróbáltam.

Mindent tud a mit a Ghost, nagyszerû.

Boot CD-is is készít, nagyszerû.

Mivel nagyon hitetlen ember vagyok, kontrol. ATI Boot CD-rõl boot, gyors, szép. Na nézzük a Restore funkcíót, de hoppá, miért nem mutatja a 2. HDD-t? Csak az 1. HDD-t, ezen van 3. particíó, meg is vannak. De a 2. HDD (amin a mentés fájl van) sehol! Se safe, se bovitett módban. Próbálgatok több funkcíót is ahol útvonalat kell megadni, egyiken sincs rajta a 2.HDD Ez a HDD nem rendszer HDD, szimpla adattárolás. Az érdekes az, hogy XP alatt futtatva megvan, persze, hiszen akkor nem is tudtam volna mentést csinálni.

Halasi Miklós
Posted

És a második vinyó nem SATA vagy SCSI???

Posted

De nem ám. Nincs nekem arra pénzem.

2 db sima ATA HHD Samsung.

Logikusan a rendszer particíó image-t mentettem másik vinyóra.

Boot CD-rõl indítva nem jelenik meg a 2.HDD

XP alatt megvan.

Szakadna meg. Pedig már örülni készültem.

Tetszik a program.

Nem tenne valaki velem jót?

Angolul lefordítaná a problémát, szeretném elküldeni a fejlesztõnek.

A boot CD minden megjelenik, KIVÉVE a MUNKA HDD (ezen egy particíó van). Ez a 2. HDD. A C,D,G az 1. HDD

Persze ott más betûjekkel. Mindkettõ NTFS. A 2. HDD dinamikus, ha ez számít.

A Ghost persze megjeleniti.

IPB kép

Posted
:hááát: Egy SATA HDD nem is kerül sokkal többe. [Mondjuk 16 ezer helyett (PATA) 21-et fizetsz egy 160 GB-osért...] Gondolom régebben nem volt rá...
Posted

Dinamikus kötetet nem mutatja. Nekem csak egy HDD volt ezzel megformázva, mégsem. Utána kipróbáltam a Paragon Drive Backup 7.0. Szintén nem látja. A Ghost igen.

Még valami:dinamikus kötetet alapkötetté "átalakítani" Bill Gates szerint (Xp súgó) csak formázással lehet. A DriveBackup-nak van egy menüpontja dinamikus->alap. Semmi perc alatt megcsinálta formázás nélkül. Ennyit a dollármilliárdokról. Ez már nem fért bele az Xp-be. Ezek után minden program a saját boot CD-rõl indítva mindegyik "látja" a HDD-t.