Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Harry Potter sorozat

Recommended Posts

Posted

Nekem az eddigi részek sokkal jobban tetszettek kíváncsi vagyok mások véleményére is írjatok. Fura az irányítása kicsit elkapkodottnak tûnik nekem. :nemoké:

Posted

Én nekem ez (IV - A tûz serlege) az elsõ rész amivel játszom, de szintén furcsa volt az irányítás, meg hogy van amikor szembe kell fussak magammal. Különben jópofa.

Átneveztem a témát Harry Potter sorozat-ra. Csak, hogy ne legyen minden résznek külön topicja.

Posted

Furcsa az irányítás, az igaz, de még furcsább, hogy nem lehet sem a felbontáson, sem a billentyûzetkiosztáson változtatni. :( Egeret pedig egyáltalán nem használhatok.

Egyébként szép a játék és érdekes. :)

• 2 weeks later...
Posted

A 4-rõl szeretnék kérdezni egy dolgot.

Ha elinditok egy pályát akkor utána kikell választanom hogy kivel akarok lenni kiválasztom mondjuk Hermione-t és utána kijön egy olyan oldal amelyiken a jobbfelsõsarokban van 3 téglalap. Azok mit jelentenek vagy mit lehet rajta beállitani ??

Szerintem erre csak az tudja a választ aki már játszott a játékkal... :upsz:

Elõre is köszi

Posted

Már nem kell, tudom hogy azokat a kártyákat lehet beállitani amiket megvettem.

Viszont 2 helyen elakadtam a játékban:

1.Azon a pályán még az elején amikor az iskola tetején kell mászkálni és van egy olyan rész amikor egy tó körül és lehet látni hogy van a tavon 2 pajzs az elsõt belehet ,,szippantani'' de a 2.at (ami a szökõkút mellett van) nem tudom hogy lehet megszerezni. Különben a 2. egy nagy pajzs.

2.Ugyanugy a pálya elején van a sárkányos rész amikor egy erdõben megyünk. Amikor át kell menni egy fán (hídon) és ott jobbra megyek akkor lehet látni hogy hol van a pajzs de nem tudom leszedni.

Jó lenne ha valaki segiteni mivel Így nem tok tovább jutni.

Elõre is köszi

Posted

Mindjárt jön a segítség, kis türelem!

Íme.

2. Ahhoz végig kell menned a Kräuterkunde (Gyógynövénytan) pályán, ott szerzed meg a készséget hozzá.

Valószínû, hogy az 1-höz is így jutsz.

Posted

Az mikor lesz? És hogyan?

Posted

Ahogy elõrehaladsz, egyre újabb képességeket szerzel. Ezekkel felvértezve vissza kell menned az elõzõ pályákra, és sok-sok egyéb pajzsot megszerezned, amik addig elérhetetlenek voltak. Így jutsz az újabb pályákra.

Milyen nyelven játszod? Én auf deutsch.

Posted

Én is. Sajna. Az anglból már tudom a jellegzetes szavakat pl:play, pause, options, controls stb.

De a németbõl......

Posted

Hát ööö.... . Nem tudom mire gondolsz de a legutolsó a Voldemortos és most az 1. próbánál tartok.

Posted

A Voldemortos (Jujj! kimondtam a nevét - Du-weißt-schon-wer - Er, dessen Name nicht genannt werden darf!) pálya nyilván inaktív Neked. Az a legutolsó.

Az 1. trimágus tusa feladatot végig kell csinálni, legalább ezüstösen (Silber). Majd vissza kell menni, azt hiszem a Verbotener Waldos (Tiltott Rengeteg) pályára, és további pajzsot szerezni a köv. szint eléréséhez.

Posted

Pont ezüstön vagyok, visszamegyek a tiltott rengeteges pályára és ott van az hogy nem érem el a nagypajzsot.

Posted

Hol van az a NAGY PAJZS? Indák vezetnek fel hozzá? Mert akkor csak a Kräuterkunde (Gyógynövénytan) pálya után tudod megszerezni.

Posted

Igen igen. Egyrõl beszélünk. Addig mit csináljak ?

Posted

Visszafelé kell menned, balra, és nem tovább, elõre!

Posted

Ok, azt hiszem tudom mirõl beszélsz. Megpróbálom.

Posted

Eljutottam a Gyógynövénytanos pályáig. Úgy, ahogy mondtad (az erdõs pályán hátrafele indultam és összeszedtem pár pajzsot, meg most fogok harcolni a sárkánnyal). Köszi a segitséget!

Posted

Vannak olyan pályák, amikor egy torony tetején kell különbözõ dolgokat csinálni. Aviforst hogyan kell "lõni''? Az avifors az, amikor denevérek jönnek elõ. Elõre is köszi.

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

A Harry Potter IV-hez keresem a magyarítást, de nem találom.

Nem tudja valaki hogy hol van?

Drakenet

Posted

A magyaritasok.hu azt írja, hogy fordítás alatt, de a www.gamehunter.hu-n (elvileg õk a fordítók) nem találtam semmit.

Posted

Igazad van, de a Gamehunteren viszont van galéria amiben magyarra van forditva a játék.

Akkor meg hol van?