Djudit Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Nekem az eddigi részek sokkal jobban tetszettek kíváncsi vagyok mások véleményére is írjatok. Fura az irányítása kicsit elkapkodottnak tûnik nekem.
Greene Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Én nekem ez (IV - A tûz serlege) az elsõ rész amivel játszom, de szintén furcsa volt az irányítás, meg hogy van amikor szembe kell fussak magammal. Különben jópofa. Átneveztem a témát Harry Potter sorozat-ra. Csak, hogy ne legyen minden résznek külön topicja.
eremit Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Furcsa az irányítás, az igaz, de még furcsább, hogy nem lehet sem a felbontáson, sem a billentyûzetkiosztáson változtatni. Egeret pedig egyáltalán nem használhatok. Egyébként szép a játék és érdekes.
Gergoagore Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 A 4-rõl szeretnék kérdezni egy dolgot. Ha elinditok egy pályát akkor utána kikell választanom hogy kivel akarok lenni kiválasztom mondjuk Hermione-t és utána kijön egy olyan oldal amelyiken a jobbfelsõsarokban van 3 téglalap. Azok mit jelentenek vagy mit lehet rajta beállitani ?? Szerintem erre csak az tudja a választ aki már játszott a játékkal... Elõre is köszi
Gergoagore Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Már nem kell, tudom hogy azokat a kártyákat lehet beállitani amiket megvettem. Viszont 2 helyen elakadtam a játékban: 1.Azon a pályán még az elején amikor az iskola tetején kell mászkálni és van egy olyan rész amikor egy tó körül és lehet látni hogy van a tavon 2 pajzs az elsõt belehet ,,szippantani'' de a 2.at (ami a szökõkút mellett van) nem tudom hogy lehet megszerezni. Különben a 2. egy nagy pajzs. 2.Ugyanugy a pálya elején van a sárkányos rész amikor egy erdõben megyünk. Amikor át kell menni egy fán (hídon) és ott jobbra megyek akkor lehet látni hogy hol van a pajzs de nem tudom leszedni. Jó lenne ha valaki segiteni mivel Így nem tok tovább jutni. Elõre is köszi
eremit Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Mindjárt jön a segítség, kis türelem! Íme. 2. Ahhoz végig kell menned a Kräuterkunde (Gyógynövénytan) pályán, ott szerzed meg a készséget hozzá. Valószínû, hogy az 1-höz is így jutsz.
eremit Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ahogy elõrehaladsz, egyre újabb képességeket szerzel. Ezekkel felvértezve vissza kell menned az elõzõ pályákra, és sok-sok egyéb pajzsot megszerezned, amik addig elérhetetlenek voltak. Így jutsz az újabb pályákra. Milyen nyelven játszod? Én auf deutsch.
Gergoagore Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Én is. Sajna. Az anglból már tudom a jellegzetes szavakat pl:play, pause, options, controls stb. De a németbõl......
Gergoagore Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Hát ööö.... . Nem tudom mire gondolsz de a legutolsó a Voldemortos és most az 1. próbánál tartok.
eremit Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 A Voldemortos (Jujj! kimondtam a nevét - Du-weißt-schon-wer - Er, dessen Name nicht genannt werden darf!) pálya nyilván inaktív Neked. Az a legutolsó. Az 1. trimágus tusa feladatot végig kell csinálni, legalább ezüstösen (Silber). Majd vissza kell menni, azt hiszem a Verbotener Waldos (Tiltott Rengeteg) pályára, és további pajzsot szerezni a köv. szint eléréséhez.
Gergoagore Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Pont ezüstön vagyok, visszamegyek a tiltott rengeteges pályára és ott van az hogy nem érem el a nagypajzsot.
eremit Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Hol van az a NAGY PAJZS? Indák vezetnek fel hozzá? Mert akkor csak a Kräuterkunde (Gyógynövénytan) pálya után tudod megszerezni.
Gergoagore Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Igen igen. Egyrõl beszélünk. Addig mit csináljak ?
eremit Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Visszafelé kell menned, balra, és nem tovább, elõre!
Gergoagore Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ok, azt hiszem tudom mirõl beszélsz. Megpróbálom.
Gergoagore Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Eljutottam a Gyógynövénytanos pályáig. Úgy, ahogy mondtad (az erdõs pályán hátrafele indultam és összeszedtem pár pajzsot, meg most fogok harcolni a sárkánnyal). Köszi a segitséget!
Gergoagore Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Vannak olyan pályák, amikor egy torony tetején kell különbözõ dolgokat csinálni. Aviforst hogyan kell "lõni''? Az avifors az, amikor denevérek jönnek elõ. Elõre is köszi.
Drakenet Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Sziasztok! A Harry Potter IV-hez keresem a magyarítást, de nem találom. Nem tudja valaki hogy hol van? Drakenet
riddick Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A magyaritasok.hu azt írja, hogy fordítás alatt, de a www.gamehunter.hu-n (elvileg õk a fordítók) nem találtam semmit.
Drakenet Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Igazad van, de a Gamehunteren viszont van galéria amiben magyarra van forditva a játék. Akkor meg hol van?
Recommended Posts