abonyisoma Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Honnan tudom a debian linuxot letölteni? A www.debian.org-on ha a teljeset sokcd-s változatot akarom letölteni, akkor nem találja a filet. A 220mb-os installer z meg azért nem jó mert állandóan nem tölthetek, és gondolom azzal elég sok idõ.
tomykav Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Akármelyiket választhatod Elég csak az elsõ cd-t letölteni, az majd telepítés közben neten keresztül lerántja a szükséges dolgokat.
abonyisoma Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 igen csak pont ez a bajom hoy osztott a net, a szomszéd nem örülne neki és éjszaka pl nincs kedvem linuxot installálni .
tomykav Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Hát akkor vagy megrendeled a Debian pack-ot, vagy elkéred valakitõl, akinek megvan a teljes cd kollekció (esetleg dvd). Esetleg másik disztribúció?
abonyisoma Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Ezen kívûl van SuSem és UHU-m de erre msot kíváncsi vagyok.
h.arpad Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ezen kívûl van SuSem és UHU-m de erre msot kíváncsi vagyok. Nekem van Debian 3.1 két DVD, nem fogom használni tutira, ha akarod elküldöm. íl: Itt van még egy link: http://cdimage.debian.org/debian-cd/3.1_r0a/i386/iso-dvd/ Éjaszaka miért nem tölthetsz
Pé!er Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Én is néha bekapcsolva hagyon a gépem éjszakára seedelés miatt. Egyébként ha nem akarsz éjszakat telepíteni akkor fel se akarod rakni igazán.
Recommended Posts