molnaraki Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nagyon régóta vagyok fórumolvasó, de még sose szántam rá magam hogy regisztráljak.. hát tessék! Erre itt vagyok, és csakis azért mert hiányolom Csizmazia Istvánt, alias Rambo-t, mind az újságból, mind a fórum életébõl. Mi történt vele? Elutazott valahova? Vagy súlyos beteg Nem értem hogy miért nem közöltétek mi lett vele, ugyanúgy mint amikor a Samu József átment egy másik laphoz.. Rambo is átment?
payskin Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Egy munkahely sohasem statikus, az emberek jönnek-mennek, ez teljesen természetes. Nem hozzuk nyilvánosságra, ha elmegy tõlünk valaki, mint ahogy azt sem vertük nagy dobra, amikor két új taggal bõvült nyáron a szerkesztõség. Ezek magán jellegû dolgok, amik elõbb-utóbb így vagy úgy kiderülnek. Sajnálom, ha valaki hiányzik, de ez az élet rendje.
Chabi1 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Rambo-val egyszer találkoztam a szerkesztõségben amikor a C64 joystick-okat vittem neki
Timer Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Annyiban nem értek Veled egyet, Balázs, hogy azért valamennyire Mi, olvasók is a társaságotokba tartozunk már, legalábbis remélem. Különösen igaz ez a fórumra. Persze, szerintem sem kell a pc world címoldalát elblikkesíteni ("Rambo elment, válságban a stáb" ), de azért egy néhány szavas értesítõt, itt, a fórumon szívesen vettem volna.
arpsoft Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Mivel a kérdés véleményem szerint meg lett válaszolva, ezért ezt most becsukom.
Recommended Posts