Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PSP

Eclair

Recommended Posts

Posted

Helló mindenkinek!

Már nem tudok hova fordulni ezzel a problémával, remélem ti tudtok segíteni. Az a bajom, hogy amikor a PSPmet csatlakoztatom a számítógéphez, akkor az usb látja s fájlokat is tudok rá másolni, DE könyvtárakat már nem tudok csinálni. Azt írja, hogy késletett írás nem lehetséges a G:\ meghajtón elvesztek az adatok. Kipróbáltam másik memo.stickivel, másik kábellel, másik usb porton. Itthon nem mûködött. (ám más számítógépeken igen) Az USB-k 2.0-ak (azt hiszem... egy Chainteches alaplapom van. S8T800as). Valakinek van valami ötlete, hogyan javíthatnám meg? A legfrissebb driver van alatta, így az sem lehet a probléma.

Már mindent kirpróbáltam, de semmi sem mûködött. (kitöröltem az összes usb drivert s újraraktam mindent) 4 usb portom van, egyiken sem ment. (Kép)

Kérem segítsen valaki, mert már meghülyülök s nem tudok mit kitalálni. :Sír:

Posted

Az alaplapod driverei telepítve vannak? Fõleg az USB és a chipkészlet driverekre gondolok.

Ciao.

Posted

A legalsó USB driver kellene. De ez nagyon régi, és gyanús nekem az a Lite felirat is. :hááát: Inkább a Viánál kellene hozzá keresni valamit. Ez lesz a gond.

Ciao.

Posted

Egy Windows reinstall is segíthet...

Posted
A legalsó USB driver kellene. De ez nagyon régi, és gyanús nekem az a Lite felirat is.  :hááát: Inkább a Viánál kellene hozzá keresni valamit. Ez lesz a gond.

Via-nál? Ezalatt mit értesz?

Windows nem akarok újratelepíteni, mert nem tudom lementeni az adatokat.

(ill. le tudom de nagyon körülményes lenne..)

Hát ez érdekes... amikor fel akarom rakni, akkor azt mondja, hogy kell neki a windows service pack 1. A poén az hogy nekem már 2 van! :D :D

Posted

Ugyanaz a probléma. (Nem engedi felrakni, mert azt mondja hogy kell neki a Windows Service pack 1. :D )

Kipróbáltam azt is, hogy más illesztõ progival, de semmi változás (sima szabványos 2.0 usb-es progival, de semmi hatása nem volt. :( :( )

Más gépen meg tökéletesen megy. Eskü falnak fogok szaladni. :D

Már mindent kipróbátlam. Áh. Garanciás. Lecseréltetem. :D (mind a memo sticky mind a psp :D )

Légyszíves itt nálunk normális stílusban írj! A smileyk elõtt és után hagyj szóközt, hogy meg is jelenjenek! <PF>

Posted

Akkor csináld azt, amit szeretne töröld le a SP2-t. És rakd fel az 1-et. Sokszor a windows kifürkészhetetlen. :lovas:

• 2 years later...
Posted

2007. szeptemberében vettem (itthon) egy PSP-t a gyereknek (a gyerek szerint slim, de hogyan lehet ezt leellenõrizni). Szeretné a TV-hez csatlakoztatni, de ehhez PSP-2000 Series gép kellene a kábel szerint

(ami még természetesen nincs meg). A SLIM azt jelenti, hogy az már 2000 Series?

Amerikában próbáltam ilyen kábelt (AV component) venni, de nem

tudtam a géprõl pontos információt adni, ezért nem tudták megmondani, hogy jó lesz-e.

Tudna valaki segíteni?

Posted

A Sony oldalon ezt az egy AV kábelt mutogatják hozzá. Szerintem ez jó a régebbihez és a Slim változathoz is.

Egyébként a Slim változat valamivel többet tud, de felismerni onnan lehet, hogy jó vékony, 1 cm-nél vékonyabb.

Egy Sony szalonban kell hogy tudjanak segíteni.

• 4 months later...
Posted

Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni abban, hogy a PSP Slim-re milyen formátumú videót lehet letölteni?

• 2 weeks later...