petitrek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Sziasztok. Keresnék olyan progit, vagy megoldást amivel meg tudom azt szabni, hogy egy felhasználó naponta mondjuk 2 órára tudja használni a gépet a Win XP-ben. (Profes.) (egy otthoni géprõl van szó). Köszönöm.
Shia-ko Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Policyben tudsz olyat, hogy mely idõpontok között használhatja adott user.
Shia-ko Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ha te írod... futtatásba gpedit.msc Ottan aztán lehet mazsolázni.
petitrek Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Policyben tudsz olyat, hogy mely idõpontok között használhatja adott user. hello Azt tudom hogy lehet a win XP be (net user....) , de nekem olyan kellene ami mondjuk naponta csak 2 órát engedélyez a felhasználónak (nem tudom hogy mikor van ez a2 óra). Kösz.
arpsoft Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Tehát olyat szeretnél, hogyha valaki bejelentkezik, akkor max két órát ülhessen a gép elõtt? És több darabban is letöltheti ezt az idõt? Naponta ismétlõdne? Ha igen, akkor mi történik éjfélkor?
petitrek Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Tehát olyat szeretnél, hogyha valaki bejelentkezik, akkor max két órát ülhessen a gép elõtt? És több darabban is letöltheti ezt az idõt? Naponta ismétlõdne? Ha igen, akkor mi történik éjfélkor? igen 2 órát. lehet hogy több darabban is. igen naponta lenne ennyi. azt akarom hogy amikor nem vagyunk othol a gyerekek akor is csak enyit gépezenek.
pilo Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Sziasztok! Petitrek problémájához hasonló bajom van, mégpedig az, hogy be lehet-e valahol állítani, hogy a felhasználók mely mappákhoz férhessenek hozzá, és mit tehetnek a géppel
Recommended Posts