MicroNet Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Hi Van egy jól mûködõ, még egész új HP 3920-as tintasugaras nyomtatóm. Eddig minden rendben volt vele, de most amikor nyomtatni akartam nem történik semmi. A nyomtatónak semmi baja, a tintaszint is megfelelõ, papír is van, de a windows valamiért nem hajlandó nyomtatni. A nyomtató ikon a tálca értesítési területén csak egy pillanatig látható utánna eltûnk és nem történik semmi. De van amikor ott marad az ikon, de azt írja, hogy a dokumentum várakozik. Megpróbáltam a nyomtató driver-t újratelepíteni, de az sem segített. Valószínüleg a Windowsban történt valami hiba ami miatt "elfeljtett" nyomtatni. Nem tudja valaki véletlenül, hogyan lehetne ezt megoldani?
kori Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 A nyomtató beállításánál nézd meg, hogy jól van e kiválasztva a nyomtató tipusa.
MicroNet Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Megnéztem, de jól van kiválasztva. Még mindig nem tudom mi lehet a hiba. Egyedül tesztoldalat tudok nyomtatni. Ha pl. a Word-bõl, vagy más programból akarok nyomtatni az nem megy.
arpsoft Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 A nyomtatód nincs felfüggesztett állapotban? Jobb egér->nyomtatás felfüggesztése
MicroNet Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Megpróbáltam a nyomtató driver-t újratelepíteni, de az sem segített. Igen az volt az elsõ amit megpróbáltam.
titusz1 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Tedd át egy másik USB porba a kábelét. Ha nem megy akkor új hardver hozzáadása varázsló. Csak word-ben nem megy?
MicroNet Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Megpróbáltam áttenni egy másik USB-re is, új hardver hozzáadása varázslóval is próbáltam már, de semmi. Nem csak Word-ben nem nyomtat, semmilyen programal nem tudok nyomtatni.
titusz1 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Próbáld ki a nyomtatót másik gépen. Az Everestbe nézd meg, hogy minden rendben van-e a nyomtatóval.(ha akarod másold be ide az adatokat )
MicroNet Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 [ HP Deskjet 3900 Series (Alapértelmezett) ] Nyomtató tulajdonságai: Nyomtató neve HP Deskjet 3900 Series Alapértelmezett nyomtató Igen Megosztási pont Nincs megosztva Nyomtató port USB001 Nyomtató illesztõprogram HP Deskjet 3900 Series (v5.00) Eszköz neve HP Deskjet 3900 Series Nyomtatás feldolgozó hpzpp3xu Elválasztó oldal Nincs Elérhetõség Mindig Prioritás 1 Nyomtatási feladatok a várakozási sorban 0 Állapot Offline Papír tulajdonságok: Papírméret A4, 210 x 297 mm Tájolás Álló Nyomtatási minõség 600 x 600 dpi Color Nyomtató gyártó: Cégnév Hewlett-Packard Company
mizsi Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Igen, az lesz a bibi. Nyisd meg a nyomatatási sort, majd a felugró ablakban a Nyomtató-n klikk, "Nyomtató offline használata" elött vedd ki a pipát.
MicroNet Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Igen, lehet, hogy az a gond, csak a Windows szerint a nyomtató nincs offline módban.
nagygabor Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Távolítsd el. Indítsd újra a gépet. És úgy telepítsd fel. Talán az segít. VAGY Nézd meg a nyomtató tulajdonságain belül a speciális fület. Ezeknek kell kijelölve lenni: Mindig szabad. A dokumentum várólistárta állítása,..... nyomtatás megkezdése azonnal Várólistára állított dokumentumok nyomtatása elõször Speciális nyomtatási lehetõségen használata. Ja. És a biztonság állítsd be a teljes hozzáférést.
MicroNet Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Megnéztem a speciális beállításokat, de minden jól van beállítva. Már megpróbáltam leszedni és újrarakni, de az sem segített.
Athos Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nyomtató tulajdonságai között a port fülön mi van kiválasztva?
titusz1 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Az lesz a legegészségesebb, ha minden cuccot leszedsz a nyomtatóval kapcsoltban. Kihúzod az USB kábelt. És a már el is felejtette, hogy neki volt valamikor nyomtatója. És kezded elõlrõl az egészet. Mint, ha most vetted volna meg a nyomtatót és szeretnéd feltelepíteni.
MicroNet Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Köszi a segítségeket, jelenleg a nyomtató a legkisebb gond, mivel elromlott az egerem és a tápom is kezd nagyon furcsán viselkedni. Ha ezekkel megvagyok folytatom a nyomtatóval, de a végén lehet, hogy egy Windows újratelepítés lesz belõle, mert már több mint egy éves a rendszer és szokott pár furcsa dolgot mûvelni.
speedyzoli Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Hali! Most vettem kb. 2 hete egy HP 3920 nyomtatót egy TES.O-ban, aminek a minõsítésébe most nem mennék bele... A problémám: "A fekete patron hibás" (Ezt az üzenetet írja ki) Ez azárt meglepõ mert gyárilag adták a nyomtatóhoz. Jó lenne ha valaki tudna segíteni, mert nem a patronnal van a baj, mert kipróbáltam másik nyomtatóba a patront és abban mûködött.
nagygabor Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Attol függetlenül lehet a patron a hibás. De azt ajánlom, hogy még frissen vidd vissza. Kérd vissza a pénzed, vagy vásárold le, és számítástechnikai dolgot SOHA ne vegyél áruházban, csak szakboltban. Én láttam, hogy bánnak a raktárban a termékekkel.
titusz1 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Több, mint valószínû, hogy a patron integrált áramköre a patrontartóban található áramkörrel nem érintkezik. Ha nem látsz semmi gyanúsat, vagy nem mûködik akkor sem, ha megmozgatod a patront, akkor vidd vissza. Ha szerencséd van 3 hónap múlva újra láthatod a nyomtatód.
Recommended Posts