Peredi Zoltán Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Gyerekek! A scandisk-et futtattam, és egyszer csak leállt, valami ilyent írva: „…gathering information it needs to safeguard the contentes C during surface scan…” Teljesen lebénult a gép, ezért - kb. negyedóra után - kikapcsoltam. Újraindításnál (csökkentett módban is) a másik Scan Disc kezdi („Mivel a Windows nem szabályosan lett leállítva…”), de 15 %-nál lelassul, majd 18%-nál végleg leáll. Tehát nem is tudom elindítani a gépet. A merevlemez közben mûködik, keres valamit, de hiába. Mit lehetne tenni?
goodboy Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Így ránézésre vinyócserének tûnik. Nekem is hasonló volt a western digitallal (3at kipurcantottam ). Az utolsó WD-nél mindig teljes tesztet futtatott a WinME, aztán köv indításnál szintén. + ami még a jelenség volt az az UDMA ki-be kapcsolása...
tomykav Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Másik gépben nézd meg, menthetõek-e róla az adatok. Ha igen, akkor hajrá, aztán kuka. Szerintem... Vagy teljes újrapartícionálás, és formázás. Talán segíthet.
Recommended Posts