szelesjanos Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Sziasztok! A Pinnacle Studio10 telepítettem fel és mikor kérte a Bonus DVD lemezt a telepítéskor, a lemez behelyezése után a következõ jelent meg: A Telepítõ hibát észlel! -Zárjon be minden futó alakalmazást! -Ürítse az átmeneti tárolót! -Ellenõrízze internet kapcsolatát! Hibakód: 6001 Ez mind megtörténik, de még utánna is ezt írja ki! Mi lehet a probléma?
szelesjanos Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Köszi Miki! Valóban ez volt a probléma!
Cui Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Sziasztok! A PCWorld decemberi számában olvastam a Pinnacle Studio Plus 10-ről szóló cikket, nagyon megtetszett, főleg, mert magyar nyelvű. Viszont letörve tapasztaltam, hogy a magazinhoz kapott dvd-n nincs fenn egy kipróbálható verziója. Le lehet tölteni valahonnan egy ilyen vagy hasonló verziót?
szelesjanos Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Üdv! A 9-es verzió letöltheted innen íl: http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/P...al+Download.htm Ha ezt kipróbálod és tetszik nyugodtan megveheted a v.10-t!
Cui Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Köszi! Jelenleg folyamatban van a letöltés, habár feljött egy azonosítás nevû ablak, ahol kéri a felh.nevet és jelszót az oldalhoz, de ettõl függetlenül megy a letöltés. Üdv.
Halasi Miklós Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A 9-es változat nem tud magyarul, de a 9.4.3-as verzió nagyon stabil. Szerintem a 10-esbõl is nemsokára megjelenik a próbaverzió...
szelesjanos Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 A Studio10 támogatja, kihasználja a kétmagos processzorokban rejlõ töbletet? Mert ahogy észrevettem a 9-es csak az egyik magot dolgosztatja, (az egyik mag megy 90-100%-on, mig a másik csak 10%-on) míg ellenben a Premiere Pro mind a két magot kihasználja (mind a két mag 100%-on megy)!
zanza Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Sziasztok! Két kérdés: tényleg tud magyarul a 10? Használhatom a P. MovieBox Delux mellé is? Kösz: zanza
Halasi Miklós Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Mindkét kérdésedre a válaszom igen. Emlékeim szerint támogatja a deluxe-ot.
LION Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Helló! Szeretnék segítséget kérni:valaki használta-e már a studio 10 plus programot dvd-és (SONY) kamera lemezeinek a szerkesztéséhez. (*vob formátum, Dolby Digital 5.1 hang) A "HOT LINE" vonalon érdeklődtem, de azt mondták, felejtsem el a DVD formátum szerkesztését!? Most eszi vagy nem eszi, ez itt a nagy kérdés? Előre is köszi a segítséget!
zanza Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Mindkét kérdésedre a válaszom igen. Emlékeim szerint támogatja a deluxe-ot. Köszönöm: zanza
Recommended Posts