Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

A cFospeed használatakor nemigazán vettem észre különösebb változást a letöltésekben, viszont az online multiplayerozások mintha nem akadnának. Namármost. Mivel a kipróbálási idõ lejárt, hát gondoltam keresek rá "tovább használati megoldást", amit sikerrel alkalmaztam, amikoris gondoltam kitörlöm a progit. Nem akart törlõdni, ezért regedit, meg gyengített módokban kitöröltem. Ekkor valami borzalmakat írt ki a windows, számok tömkelegét, meg "warning", mert vírusok tömkelege van a gépen, meg miegymás...! Aztán: "A windows súlyos hibát észlelt, ezért leáállt...". Elindult ugyan utánna, rendben is volt, nem vettem észre drasztikus problémát, csak annyit, hogy az Opera böngészõ nem böngészik. Lehet, hogy itt más bajok is vannak, de még nem jött elõ. Arra gondoltam, hogy a cFospeed beállított magának egy optimalizált szintet, amit ha kitöröljük, akkor visszaállít az eredeti állapotra. Én sajnos nem a szokványos módon töröltem, és gondolom az optimalizált állapot fenn maradt, és az Opera nemérti mi van...vagy ilyesmi lehet. Nos, ezügyben tud valaki segíteni? Vagy volt már hasonló gondja valakinek? :?::(

Posted

Csak a téma elsõ felére válaszolnék. A CFOSpeed nem letöltésgyorsító. A lényege, hogy összeszinkronizálja a bejövõ és kimenõ adatforgalmat. Fõleg ADSL-nél, ha letöltés közben fel is töltesz, nagyon leesik a letöltési sebességed. Ezt a problémát oldja meg, ezért vehettél észre MP közben változást, mert ott is oda vissza megy a dolog. Hát így viszont még nem távolítottam el :) . Viszont én elõbb uninstalláltam volna, és utána regediteztem volna, bár nem hiszem, hogy nagyobb sikert értem volna el...

Posted

Természetesen tudom mit csinál a cFos... Uninstallálni nem tudtam, mert nem engedte, azért jártam el úgy, ahogy fentebb említettem. :hááát:

Posted

Na ezt nemszabad. Feltelepít pl: protokollokat a TCP/IP-mellé, meg a windowsmappába is lecserél pár vezérlõt. Ha rendesen uninstalálod, akor ezeket visszaállítja, ha csak törlöd, akkor nem.

A megoldás szerintem az, hogy felrakod ismét, majd mostmár korrektül leszeded.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Feltelepítettem a 6.1-es verziót, csak az a gondom vele, hogy nem csinál semmit. Nem tudom aktiválni a Traffic Sh.... :upsz:

Mi lehet a gond?

• 1 month later...
Posted

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy nem tudom feltelpíteni a CFos-t (v6.00)!

A gond a következõ: telepítés közben amikor a com portokat kellene kiválasztani nem aktívak a jelölõnégyzetek, nem tudok bepipálni egyet sem!

Így nem is engedi feltelpíteni a programot!

Segítségeteket elõre is köszi!!!

Posted
Feltelepítettem a 6.1-es verziót, csak az a gondom vele, hogy nem csinál semmit. Nem tudom aktiválni a Traffic Sh.... :upsz:

Mi lehet a gond?

Nem feltételezek senkirõl semmit de ha tört verziót használ valaki akkor a traffic shaping ha jól tudom úgy néz ki mintha nem mûködne. És nem jelöli a sebességet meg azokat a kis csomagokat. De mûködik ettõl függetlenül. :hááát:

• 3 weeks later...
Posted

Jól tudod, ha nem regisztrálod, nem müködik.

Én meg nem sza.oztam tovább a crack-elt verzíókkal, kicsengettem kemény 1900 Ft-ot a progiért :) Örökös regisztrácíó. 4 doboz cigetta ára.

Simán utaltam, csakhogy többeket is biztassak (nem reklám ugye?)

Posted

Én is megrendeltem. 1900 Ft-ot simán megér.

Hitelkarival ki is fizettem, de azt írták a megerõsítés végén, hogy utaljak. :pislog:

Majd meglátjuk. Nem azért kellett megadni a kártyaszámot, hogy õk majd leszedik a lóvét róla?

• 2 months later...
Posted

Nekem is van cFosSpeed de egy kicsit zavaró hogy minden windows induláskor elõugrik az a kék félkör a tálcán. És nem tudok rájönni hogy hogyan lehetne azt kikapcsolni. Tipp?

Posted

Kattints rá 2x és eltûnik. ;)

Különben, jobb klikk a cfos ikonon :nyíl: Ablakbeállítások és itt kell valamelyik almenüben ki és bekapcsolni.

Posted

és itt kell valamelyik almenüben ki és bekapcsolni.

Épp erre lennék kíváncsi.

Posted

Net0 :nyíl: Automatikus megnyitás/bezárás, pipa ki.

szabotomika
Posted

Hali!

Nem véletlen van az ott ám!!

Próbáld a crystalt nagyon jol láthato.AblakbeállÍtás\net1\felületkiválasztása\liquid crystal

Narisárga le Zöld feltöltésedet jelzi,hogy mennyivel süvÍtt a cucc :))

• 2 months later...
Posted

HI

Nem tudja valaki hogy a cfosspeed melyik verzioja jó routere?

Posted

Routerre szeretnéd feltölteni? :o

Posted

Mindegyik jó, nekem most éppen a 2.02-es megy, és semmi gond vele.

Posted

Melyik routerre lehet feltölteni win-es programot? :hmm:

Posted

Routerre nem lehet, de ki mondta, hogy oda töltöttem?

• 1 month later...
Posted

Ez a program tényleg ér valamit? ADSL (valami kis fehér "szappantartó" modem + Linksys router) esetén érdemes vele próbálkozni? :hááát:

Posted

Persze! De tudni kell mit várhatsz tőle!

Egy PC adatforgalmát fogja optimalizálni. Azt nem tudja, hogy több PC is van a routeren és azok közt is optimalizál! Ha teljes sávszélt kihasználva töltesz fel vagy le akkor is jó marad a fel/letöltés és a ping. Kb. ezt tudja.

Posted

Viszont fel lehet tenni több gépre is, de tapasztalat szerint elég ha egy gépen fönt van. Legalábbis itt azon van cska fent, amit lwtöltõgépnek használok. Ez megy 7/24-ben ezen futnak a letöltõprogik, a többirõl csak ntezek, és tapasztalat szerint ha van elég sávszél még netes játékra is jó.

Posted

Képes felismerni a Routert is, ráadásul nem csak a netet, de minden hálózati kártya adatforgalmát képes optimalizálni egyenként, akár egy idõben többet is. Most akcióban van 1900 Ft-ért, de a 30 napos verzió is rendesen mûködik. Egy próbát megér.

Ami nagyon tetszett még, hogy van benne priorítás állítási lehetõség. Nagyon sok programot alapból ismer, de meg is lehet tanítani új programok kezelésére. ;)