Jump to content
GSForum - Segélyvonal

GeoShell


hope

Recommended Posts

hope

Sziasztok!

 

A legújabb PCWorldben olvastam errõl a progiról, én szeretem az XP küllemét módosítgani, ám eddig egyetlen eszköz sem bizonyult tökéltesnek: a WindowBlind egy kicsit rendszerzabáló, a BlackBox meg eléggé összkuszált a dolgokat, uninstall után is kellett egy kicsit bûvészkedni, mire visszanyertem a tálcát, startmenüt és az ikonokat.

A GeoShell a leírás alapján szimpatikus, de azért szeretnék kicsit körbeérdeklõdni, hogy van-e már valakinek tapsztalata vele kapcsolatban?

Elõre is köszi :)

Link to comment
Share on other sites

TheSaurus

Én most raktam fel, és most fogom leszedni. Aranyos, de lehet, hogy rossz témát választottam telepítéskor (miért rádiógomb, miért nem jelölõdoboz?), a sávokat nem lehet átméretezni, vagy nem jöttem rá, hogyan... Így pl. az óra igen széles (1/3 képernyõszélesség) lett, és rengeteg további elemet kell mellé betölteni, hogy normál kinézetû legyen. Sok konfigurálási lehetõség nem tûnt fel.

Maradok a PowerPro-nál.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
kissipos

Hali!

 

Éppen azon gondolkodom, hogy kipróbálnám a GeoShellt. Lenne egy kérdésem: a Ctrl+Alt+Del billentyûkombináció mûködik? Vagy esetleg van valamilyen "futtatás"-opció/lehetõség benne, hogy a taskmanagert elõhívjam?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...