hope Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Sziasztok! A legújabb PCWorldben olvastam errõl a progiról, én szeretem az XP küllemét módosítgani, ám eddig egyetlen eszköz sem bizonyult tökéltesnek: a WindowBlind egy kicsit rendszerzabáló, a BlackBox meg eléggé összkuszált a dolgokat, uninstall után is kellett egy kicsit bûvészkedni, mire visszanyertem a tálcát, startmenüt és az ikonokat. A GeoShell a leírás alapján szimpatikus, de azért szeretnék kicsit körbeérdeklõdni, hogy van-e már valakinek tapsztalata vele kapcsolatban? Elõre is köszi
TheSaurus Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Én most raktam fel, és most fogom leszedni. Aranyos, de lehet, hogy rossz témát választottam telepítéskor (miért rádiógomb, miért nem jelölõdoboz?), a sávokat nem lehet átméretezni, vagy nem jöttem rá, hogyan... Így pl. az óra igen széles (1/3 képernyõszélesség) lett, és rengeteg további elemet kell mellé betölteni, hogy normál kinézetû legyen. Sok konfigurálási lehetõség nem tûnt fel. Maradok a PowerPro-nál.
kissipos Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Hali! Éppen azon gondolkodom, hogy kipróbálnám a GeoShellt. Lenne egy kérdésem: a Ctrl+Alt+Del billentyûkombináció mûködik? Vagy esetleg van valamilyen "futtatás"-opció/lehetõség benne, hogy a taskmanagert elõhívjam?
Recommended Posts