Jump to content
GSForum - Segélyvonal

GeoShell

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

A legújabb PCWorldben olvastam errõl a progiról, én szeretem az XP küllemét módosítgani, ám eddig egyetlen eszköz sem bizonyult tökéltesnek: a WindowBlind egy kicsit rendszerzabáló, a BlackBox meg eléggé összkuszált a dolgokat, uninstall után is kellett egy kicsit bûvészkedni, mire visszanyertem a tálcát, startmenüt és az ikonokat.

A GeoShell a leírás alapján szimpatikus, de azért szeretnék kicsit körbeérdeklõdni, hogy van-e már valakinek tapsztalata vele kapcsolatban?

Elõre is köszi :)

Posted

Én most raktam fel, és most fogom leszedni. Aranyos, de lehet, hogy rossz témát választottam telepítéskor (miért rádiógomb, miért nem jelölõdoboz?), a sávokat nem lehet átméretezni, vagy nem jöttem rá, hogyan... Így pl. az óra igen széles (1/3 képernyõszélesség) lett, és rengeteg további elemet kell mellé betölteni, hogy normál kinézetû legyen. Sok konfigurálási lehetõség nem tûnt fel.

Maradok a PowerPro-nál.

• 4 weeks later...
Posted

Hali!

Éppen azon gondolkodom, hogy kipróbálnám a GeoShellt. Lenne egy kérdésem: a Ctrl+Alt+Del billentyûkombináció mûködik? Vagy esetleg van valamilyen "futtatás"-opció/lehetõség benne, hogy a taskmanagert elõhívjam?