erdeklodom 0 Share Posted November 8, 2005 A szeptemberi szám 88. oldalán a cikk azzal fejezõdik be, hogy a prg. ingyenes változatának hátránya, hogy "max. 25 megabájt méretû virtuális meghajtókat használhatunk vele, ezekbõl viszont akár többet is létre tudunk hozni." Hogyan? Üdv: erdeklodom Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Berecz Dénes@ 0 Share Posted November 8, 2005 TOOLS > Additinonal cryptainer volumes > New Volume Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdeklodom 0 Author Share Posted November 8, 2005 TOOLS > Additinonal cryptainer volumes > New Volume Köszönöm, eddig elutottam, de hogyan tovább? Az új meghajtó csak a régin keresztül kezelhetõ? (Akkor miért kért új jelszót?) Az asztalon nem jelent meg új ikon. Az én kezdõ, de logikusnak hitt eszemmel azt vártam, hogy külön ikonja lesz - ha már külön jelszava van - és azt nyitom meg amelyre szükség van. (Ráadásul az angolom is igen kezdetleges!) erdeklodom Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Berecz Dénes@ 0 Share Posted November 8, 2005 A program megnyitásakor mindig az elsõ indoláskor létrehozott meghajtónak a jelszavát kéri, és automatikusan ezt a meghajtót is nyitja meg. Ha újat hozunk létre, annak tartalma abban a fájlban lessz (természetesen titkosítva) amit megadunk az Enter File name the use for the Cryptainer volume alatt lévõ mezõben. Ha ezeket meg akarjuk nyitni, akkor: Tools > Additinonal cryptainer volumes > Load Volume, majd meg kell keresni a kívánt meghajtó adatait tartalmazó fájlt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdeklodom 0 Author Share Posted November 12, 2005 Köszönöm! Sikerült! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts