Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Cryptainer LE

Recommended Posts

Posted

A szeptemberi szám 88. oldalán a cikk azzal fejezõdik be, hogy a prg. ingyenes változatának hátránya, hogy "max. 25 megabájt méretû virtuális meghajtókat használhatunk vele, ezekbõl viszont akár többet is létre tudunk hozni."

Hogyan?

Üdv: erdeklodom

@Berecz Dénes@
Posted

TOOLS > Additinonal cryptainer volumes > New Volume

Posted
TOOLS > Additinonal cryptainer volumes > New Volume

Köszönöm, eddig elutottam, de hogyan tovább?

Az új meghajtó csak a régin keresztül kezelhetõ? (Akkor miért kért új jelszót?) Az asztalon nem jelent meg új ikon. Az én kezdõ, de logikusnak hitt eszemmel azt vártam, hogy külön ikonja lesz - ha már külön jelszava van - és azt nyitom meg amelyre szükség van. (Ráadásul az angolom is igen kezdetleges!)

erdeklodom

@Berecz Dénes@
Posted

A program megnyitásakor mindig az elsõ indoláskor létrehozott meghajtónak a jelszavát kéri, és automatikusan ezt a meghajtót is nyitja meg. Ha újat hozunk létre, annak tartalma abban a fájlban lessz (természetesen titkosítva) amit megadunk az Enter File name the use for the Cryptainer volume alatt lévõ mezõben. Ha ezeket meg akarjuk nyitni, akkor: Tools > Additinonal cryptainer volumes > Load Volume, majd meg kell keresni a kívánt meghajtó adatait tartalmazó fájlt. :ötlet: