mazda6diesel 0 Share Posted November 7, 2005 Nektek mi a véleményetek Talma megérdemelte, hogy kirakták vagy a KTM a nagyképû? Mi lesz a jövõje? A mai sportban az van, hogy leszerzõdött a Hondához és ha jövõre az elsõ 3-ban végez akkor 2007-re kap egy gyári mocit. Az egyik bulvárlapban pedig az van, hogy jövõre is gyári lesz a cucc és ha dobogós lesz akkor 2007-re kap egy gyári 250-est. Na most akkor mi van? Tudni valami biztosat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted November 7, 2005 Na én most tudtam meg hogy kirakták a KTM bõl.. és nem örülök neki.. de én arra tudok gondolni, hogy a csapaton belüli feszültségeket kellet enyhíteni..( volt egy verseny amiben 2 KTM es végig vezette a verseny-t és talmácsi a célegyenesben bevágott a társa elé és 'elvette' tõle az elõs helyet...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted November 7, 2005 Na végre egy GP topic az F1 mellett. Vannak itt még mocisok a fórumon? Tavasszal lehetne menni mocizni . Épp ma néztem olyan hátizsákot amibe bele lehet tenni a laptopot, tehát motorral is lehet szállítani Talmácsiról: Hát kicsit furi, de szerintem elkapkodják majd, nem hiszem, hogy istálló nélkül maradna. De nagyon tehetséges. Jövõre már nem a 250es kategóriában akar indulni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted November 7, 2005 @Ocsi Igen, de akkor még matematikai esélye volt a VB-ra is, jóhogy megelõzte. De tudod csapatsorrend nemcsak a Ferrarinál van. Barichello-t is kivágták volna a Ferraritól, ha nem engedi Schumit elõre, ugyanez történt itt is. Én is úgytudom, hogy jövõre már a 250-es kategóriában indul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted November 8, 2005 Én most hallom csak innen, hogy kirakták a KTM-bõl !??... ehh.. Én részben örülök, hogy megelõzte azon az ominózus versenyen az uccsó körben, de a reméltekkel ellentétben máshogy alakultak a következények.. Legalábbis szerintem ez pont a fordított esete annak ami Schumiékkal történt, és egybõl mekkora lavinát indított el az, aminek mint ismeretes az lett a következménye, hogy hivatalosan sem lehetne(?) csapatsorrend, és csak a csapattárson múlik, hogy elengedi-e, vagy sem a társát, namost akkor kérdem én; milyen megfontolásból tették ki a KTM-bõl Talmácsit?? Mert megelõzte a csapattársát? Nem követem teljes figyelemmel a Moto Gp -t, de feltételezem, hogy ott sem lehet csapatsorrend, vagy rosszul gondolom?? Vagy ott is annak kellette volna megtörténnie, mint az A1 ringen, hogy eltöröljék a csapatsorrendet?? És akkor ha nincs cs.sorrend most milyen ürügy folytán tették volna ki ha így alakul, hmm?? Vagy egyáltalán ez volt ("csak") az ok, amiért "megváltak" tõle?? Érdekes dolog ez, mert ha tényleg "csak" ennyi volt a "bûne", akkor a fentiek fényében nekem inkább a csapatvezetõség verbális megkínzása lenne az a törvényszerû következmény, amirõl hallanunk kéne a közeljövõben.. (Körülmény függõ, de én se biztos, hogy hagytam volna nyerni Kalliot, ha van esélyem megelõzni..) Utólag: Most olvastam, hogy pont azaz 5 pont hiányzott Kallionak, amit Talmácsi "elvett" tõle a Katari nagydíj utolsó méterein; ennek fényében már jóval kellemetlenebb a dolog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted November 8, 2005 Sziasztok Moto GP és egyéb motorrajongók. A KTM maga alatt vágja a fát, hogy kitették Talmát, de elég annyi, hogy osztrákok. 1+1 évre szerzõdött a Sopro hondához 125-ben, és ha elsõ dobogós helyen végez jövõre, akkor utána 250. (utolsó infoim szerint) Az a baj, hogy bejött a rossz idõ, bár saját gépem most nincs, de a pannoniaring meglátogatása rendes hétvégi program volt idáig, majd tavasszal ismét nekiugrunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intruder 0 Share Posted November 8, 2005 Én ezt olvastam róla, és ha valóban így van lehet hogy jobb is így: A KTM-mel folytatott vasárnapi, eredménytelen megbeszélésüket követõen Talmácsi és menedzsere Stefano Favaro egy plusz egy éves elõszerzõdést kötött a Honda Scot csapatával, mely azt is tartalmazza, hogy Talma elsõ számú pilóta lesz. Amennyiben a magyar motoros jövõre az 1-3. hely valamelyikét szerzi meg a 125 kcm-esek között, úgy 2007-ben már a negyedliteresek között folytathatja szereplését. Az istállónál két HRC gyári Honda, a legújabb technikai háttér, és ugyanaz a szerelõ gárda áll rendelkezésre, amellyel 2004-ben világbajnoki címhez segítették Andrea Doviziosót. Az új istálló fõtámogatója a Scot útépítõ társaság - Olaszország harmadik legnagyobb cége ebben a tevékenységi körben - az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint teljes bizalommal van a magyar versenyzõ iránt, és semmi kifogása nem volt az ellen, hogy õ legyen a csapat elsõ számú versenyzõje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazda6diesel 0 Author Share Posted March 26, 2006 Szerintem Talma nem ment rosszul! Ahhoz képest, hogy beteg volt õ is és a váltója is szerintem egész jó eredmény ez a 8. hely! Szerintetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted March 26, 2006 Természetesen jó. De én még mindig nem érte izgultam, hanem a Moto GP miatt. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted April 7, 2006 Talma az elsõ tízben Link to comment Share on other sites More sharing options...
$entinel 0 Share Posted April 8, 2006 Elrajtolt a Katari 125cc kiváncsi leszek Talmára bár csúszik hátra egyre jobban 5 íl: 12 most, valami még nem oké a hondával a GP Királykategóriában Vale(pumukli)Rossinak össze kell kapnia magát a Yamahával mert idén még nem úgy ment ahogyan szokott, viszont Capirexnek a Ducatival örülök de Gibernaunak már nem szerintem egy sportszerûtlen versenyzõ. Ja és a Kawasaki is javúlt tehát izgi lessz az idei szezon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted June 8, 2007 Illene leporolni ezt a topicot is! 5. helyrõl lehet nyerni, csak az utolsó körökben nem kell hátranézni. A végkifejlet: Talma indulhat az elsõ helyrõl, sõt pályarekordot is felállított! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 10, 2007 Na nézzük. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOINT72 0 Share Posted June 10, 2007 Mi lett a futam vége? Pont nem tudtam nézni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted June 10, 2007 Második lett Talma! Így vezeti a VB-t! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOINT72 0 Share Posted June 10, 2007 Fantasztikus! Ahogy keresgettem a neten az eredmény után, olvastam egy nyilatkozatát. Azt mondta, hogy ha olyan támogatást kapna mint Baumgartner Zsolt, akkor a legfelsõ kategóriában motorozhatna. Hát ez az. Miért nem kapja meg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely86 0 Share Posted June 10, 2007 Ez jó kérdés, látod ekkora támogatás nélkül is többre vitte, mint Baumgartner. Mindenesetre fantasztikus futam volt, bánhatja aki nem látta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted June 13, 2007 Fantasztikus! Ahogy keresgettem a neten az eredmény után, olvastam egy nyilatkozatát. Azt mondta, hogy ha olyan támogatást kapna mint Baumgartner Zsolt, akkor a legfelsõ kategóriában motorozhatna. Hát ez az. Miért nem kapja meg? Támogatás? Tavaly még arról volt szó hogy 250-es csapatok jelentkeztek nála, hogy a nagyobb kategóriában indulhasson, Õ mégis a 125-nál maradt. Akkor meg miért ad ilyen nyilatkozatokat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely86 0 Share Posted June 13, 2007 Igen, de ő azt is mondta, csak akkor lép felsőbb kategóíriá(k)ba, ha megfelelő csapatnál versenyezhet. Annak semmi értelme sem lett volna, hogy elfogadja egy gyenge csapat ajánlalát a 250-eseknél, mert igen akkor feljebb lép, de biztos csak a hátsóbb régiókban motorozgatott volna. Ott pedig már a kutya sem figyelne rá, esélye sem lenne jobb motort kapni. Szerintem jobb lépés volt a 125-ben maradni egy versenyképes istállónál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted June 13, 2007 Így van! Maradjon a 125-ben, és nyerje meg a VB-t! Aztán még maradhat, és megnyerheti mégegyszer. Vagy feljebb léphet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely86 0 Share Posted June 13, 2007 Sokáig nem maradhat már a 125-ben, mivel úgy tudom van egy szabály, hogy bizonyos korhatárig lehet ebben a kategóriában versenyezni. Valahol olvastam, épp Talmával foglakoztak a cikkben hogy nincs már sok idelye a 125-ben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted June 22, 2007 Donington Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted June 22, 2007 Reméljük, hogy az idõmérõn is marad az esõ. Akkor azért elég biztos lesz már az összetettbeli elsõ helye, mert ahogy olvastam a vetélytársak csak a 10. meg 4. helyen végeztek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted June 24, 2007 Hát ez a verseny sajnos nem jött össze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted June 24, 2007 Nem biza, esõ se volt, a pálya a nagyok után már teljesen felszáradt, aztán a rajt se jött össze... A végén pedig, sajnos az Aprilia ismét megadta magát. :'( Majd legközelebb, amúgy összetettben hogy áll? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts