Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Melyik a legjobb fps játék

Recommended Posts

Posted

Hi all

Megnyitottam ezt a szavazást, hogy a felsorolt játékokról beszélhessünk :)

Posted

Én idáig mindig Cod-oztam. De gondolom a MOHAA nagyából ugyan olyan lehet...

Posted

hisz pár MoHAA fejlesztõ csinálta a CoD-ot is :D

Posted

MOHAA-ra szavaztam, nálam mindig is ez marad az etalon.

Posted

Nem tudom, hallottatok-e már róla, de van egy olyan játék, hogy Unreal Tournament. :) Ha engedékenyek vagyunk, akkor azt is ki lehet nevezni netes fps-nek :D

Én mostansag az UT2004-el játszok a neten...

Zwiebi

Posted

DeltaForce - Blackhawk Down

Ezzel játszok a neten LOL néven :)

Általában mester lövész pályákon 8)

Posted

mondjuk az UT-t is belerakhattam volna ez igaz (az admin segíthetne ebben ha tud ;) )

én is kedvelem ;)

de MoHAA 4EVER!!!

Posted

Elég szegényes a felsorolás... Max Payne. Nem tudom abbahagyni egészen behülyülök a sok lassított ugrálástól. Leszedtem a zenéket meg tájékozódom ki az a Mona Sax meg Max Payne, meg hogy csinálták a játékot. Néha vannak ilyen hülye mániáim.

Posted

Én az egyébre szavaztam, mert nagyon kevés a felsorolt játék. Az fps az a játékkategória amibõl a legtöbbet kiadnak. Hol marad pl.Half Life1-2, Far Cry, Operations Flashpoint, Rainbow Six sorozat, de sorolhatnám még egy ideig. :démonikacaj:

Posted

Én is nagy Rainbow Sixes voltam. Fõleg Rouge Spear. Az 1ik legnagyobb német klán tagja voltam, nagyon élveztem a folyamatos háborúkat, hogy igazi ranglétrán fejlõdhetttem, és a végén 4es csapatom is lett aminek én voltam a parancsnoka, nekem kellett a stratégiákat megtanítanom nekik, pályákat begyakorolni meg ilyenek. Nagyon jó idõk voltak. Sajnos a klán széthullott, de most rákeresek háthva van még. (German Seals)

Posted
Hol marad pl.Half Life1-2,

Bizony!!! Nagy hiba kihagyni a szavazásból a "2004. év legjobb FPS játéka" díj tulajdonosát :!:

Így nem tudok szavazni :(

Posted

Azért mondjuk egy CS-t be lehetne még tenni. Én CS-zni szoktam amikor nem WoW-ozok. :P

Posted

Nekem ezek közül egyértelmûen a Max Payne I-II :!:

De miért maradt ki a FarCry :?: :!: :?::pislog:

Az utóbbi évek meghatározó FPS-e, mind látványban, mind játékmenetben, mind hosszúságban!

Hoppá! A "Riddick: Escape From Butcher Bay"-t meg kihagytam, meg Ti is! Az sem piskóta... ;)

Posted

A Max Payne szerintem nem FPS, hanem TPS :)

Posted
Hoppá! A "Riddick: Escape From Butcher Bay"-t meg kihagytam, meg Ti is! Az sem piskóta... ;)

Azám, az nekem is bejött. :kocc:

Posted

Tudod, ha már szavazás, akkor elõtte kicsit jobban nézzél szét!

;)

Ajánlom figyelmedbe a Boiling Point nevû játékot, ami szintén nem semmi! Saul Myers szerepében Arnold Vosloo (alias Múmia!) a fõszereplõ,a fejlesztõk kialakítottak egy valóságos 625 Km2-nyi (25x25 Km) területet, amit bebarangolhatsz az elrabolt "lányod" után kutatva! Barangolsz a dzsungelben, és néha rádtámad egy-egy vadállat, mindenkivel beszégethetsz, jóban kell lenned a rendõrökkel, a lakossággal, a gengszterekkel, a gerillákkal, hiszen Dél-Amerikában járkálsz stb., stb.! :pislog:

Posted

ez nekem nem ugy tûnik mint egy fps játék

Posted

Ami még nagy kedvencem az a HL 2: Deathmatch. Annál nincs jobb dolog, mint amikor a gravigunnal egy radiátort vágsz az ellen képébe. 8)

Posted
Tudod, ha már szavazás, akkor elõtte kicsit jobban nézzél szét!

;)

Ajánlom figyelmedbe a Boiling Point nevû játékot, ami szintén nem semmi! Saul Myers szerepében Arnold Vosloo (alias Múmia!) a fõszereplõ,a fejlesztõk kialakítottak egy valóságos 625 Km2-nyi (25x25 Km) területet, amit bebarangolhatsz az elrabolt "lányod" után kutatva! Barangolsz a dzsungelben, és néha rádtámad egy-egy vadállat, mindenkivel beszégethetsz, jóban kell lenned a rendõrökkel, a lakossággal, a gengszterekkel, a gerillákkal, hiszen Dél-Amerikában járkálsz stb., stb.! :pislog:

Ismerem, jó játék, lenne..., ha nem az eddig látott legbugosabb játék lenne, szinte élvezhetelen a sok hiba miatt.

Posted

Mindegyik fantaszticseszküj. A topik is feldob.

Posted
Ami még nagy kedvencem az a HL 2: Deathmatch. Annál nincs jobb dolog, mint amikor a gravigunnal egy radiátort vágsz az ellen képébe. 8)

A graf tényleg jó (sokat is dolgoztak rajata ;) ) de a játék nekem nem tetszik, már a Hl 1 sem tetszett.

De sokak szerint jó, én megnéztem (hátha javult), de pont olyan élvezhetetlen, valótlan játék.

Posted

Én ebben nagyon nem értek veled egyet, bár nem vagyunk egyformák. ;)