Jump to content
GSForum - Segélyvonal

RAMBUS memóriák

Recommended Posts

Posted

Sziasztok, gondoltam az RD-RAM-mal kapcsolatots dolgok egy új témát megérnek, bár sejtem, hogy kevesebben fognak hozzászólni. (Pedig biztos szép számmal akadnak még Rambus-t használók).

Ha bármi gondotok, észrevételetek, infótok lenne, kérlek benneteket, ide írjatok.

Máris lenne egy kérdésem:

Van két 128 MB-os RD-RAM-om, teljesen jól mûködnek, hibamentesen futott rajtuk egy éjjelen át a MemoryGold (vagy valami ilyesmi a neve), majd a Memtest-et is futtattam rajta. (Abit TH7-II Raid alaplap)

Vennék még hozzá 2*128 vagy 2*256 MB-ot.

Milyen paramétereket kellene figyelembe vegyek a sebességvesztés-mentes, kompatibilis mûködéshez a frekvencián kívül (ami egyébként 800MHz a meglevõknél). ?

Adios Amigos: Wolfgang

• 2 months later...
Posted

CPU típusa: Intel Pentium 4, 2400 MHz

Alaplap neve: Asus P4T533-C

Rendszermemória: Kingston 800Mhz 512 MB (RDRAM)

Már akartam venni rambust, de itthon nehéz ügy. Az ebay-en sikerült vennem, már másodszor. Elõször 512 Samsungot vettem hozzá, de nem futottak együtt a kingstonnal. Külön-kölön igen. Eladtam (nagy nehezen) alig buktam rajta, csak a postaköltséget. Most Kingstont vettem szintén 512-õt, bízom benne most nem lesz gond velük. Bár ezek gyorsabbak 1066mhz-esek, bízom benne menni fognak mégha lassabban is.

Ha nem akkor szívás.

Van belõlük 16 és 32 bites, van amelyik ecc-s.

Posted

Az alacsonyabb órajelû sebességén fognak menni.

Ciao.

• 2 years later...
Posted

Irodai gépemben jelenleg egy NTK RIMM 4200 1066Mhz 128 MB-os memória van és egy ún. vakram.

Az Everest szerint 256MB van a gépben, miért van ez, tudja valaki?

Továbbá keresek (már jó ideje) egy ugyanilyen modult bõvítés céljából, aki tud ilyet eladót, az kérem írjon.