CDNorbi8 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Azt szeretnlm megtudni, ismertek-e olyan progit, amivel rádiót lehet üzemeltetni, de lehetõleg ingyen? Nem kell önmagagában, elég egy weblapon keresztül. Kösz
Adani Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A Winamphoz van egy Shoutcast nevú plugin, ami képes erre.
CDNorbi8 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Adani! Kösz a választ, jó, de hogy kell kezelni, mert nem értem. Kösz!
CDNorbi8 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Na, akkor azt szeretném kérdezni, hogy hogy kell mûködtetni, meg hogy lehet-e úgy, ha nem megy a gép?
Adani Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A mûködtetése nem ördöngõs dolog. A Shoutcast feltelepít a Winampra egy plugint, ott beállítod a rádió paramétereit ( mekkora bitrátával sugározzon, mi legyen a neve stb.), majd nincs más dolgot mint lejátszani a zenéket, a progi automatikusan alakítja át a kívánt bitrátára, te meg csak megadod az IP címedet más rácsatlakozik és hallgatja.
CDNorbi8 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 ööö... Tehát, csak simán lejátszani, és ok. Na akkor még za lenne a kérdésem, hol és milyen formában kell megadni? http-ként vagy hogy? Kösz az eddigieket! CDNorbi8
apacs Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Szia! Miután felraktad a shuotcast-ot, be kell állítani a gép címét és hogy melyik porton engede ki a progit. Így kell majd megadni a címet: ipcímed:port/listen.Légy szíves Ha nem értesz valamit nyugodtan kérdezz.
CDNorbi8 Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 (edited) Na, megvan, de mégse. Minden jó, van egy dynDNS-em, aztán elérem a gépet, de: the server is stopped! Nem tudom mi a rossz? 1) Shoutcast bekapcs. 2) Winamp megy. 3) De nem jó. Ha tudtok, akkor légyszi írjatok egy konfig fájlt a 8000-es portra! Köszike mindent! CDNorbi8 Edited November 16, 2005 by Spányik Balázs
CDNorbi8 Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 :olé: :olé: Köszike! Ez a király! :olé: :olé:
Halasi Miklós Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Én Windows Media Kódolóval szoktam néha tévéadást adni, de zenékkel is használtam már.
emergency93 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 (edited) Üdw! Csak egy kis tájékoztató! Olyan hogy ingyenes rádio van, de attol fizetni KELL , mert minden számnak van SZERZÕI JOGA , én is sokat rádióztam, tapasztalt vagyok ebben! Edited February 20, 2010 by emergency93
Recommended Posts