Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Lemezellenõrzés kivétele

Recommended Posts

Posted

Hogy lehet a lemez ellenörzést kivenni?

Posted

Ha arra gondolsz, hogy a gép bekapcsolásakor ne fusson le mindig a lemezellenõrzés, akkor keress rá a fórumon a chkdsk szóra, elõtted már legalább ketten kérdezték, és kaptak választ is.

Ha nem arra gondoltál, akkor pontosíts, légyszíves.

Posted

Arra gondolt amikor ha resetelsz vagy valami hiba miatt leáll a gép, utána elindítod, és még az XP betöltése elött jön be kék képernyõ elött fehér betûkkel.

Posted

Baludada már többször is végig futattam és nem rezetre gondoltam. :upsz:Atzs nem fejtenéd ki bõvebben?

Posted

:?:

Kifejtem bõvebben: Felmész ennek a lapnak a tetejére, ott találsz a sötétkék csík alatt egy világosabb kéket. Ott van, hogy keresés. Rákattintasz. Beírod a "keresés kulcsszavak alapján" mezõbe, hogy chkdsk. Beállítod, hogy minden fórumban keressen. Ha biztosra akarsz menni, akkor a "30 nappal ezelõtt ás azóta" helyett beállítod hogy "bármikor", majd megnyomod a keresés indítása gombot. :démonikacaj:

http://www.pcworld.hu/forum/index.php?show...=1183&hl=chkdsk

Ez az egyik találat, Utonium utolsó hozzászólását ajánlom figyelmedbe.

Posted

Bocs, ha kicsit gonosz voltam. Sajnálom. :upsz:

Posted

Semmi baj és köszi még egyszer.

• 1 month later...
Posted

Napokban újra telepítettem a Windows-t - elõtte töröltem a partíciókat. Mindez gond nélkül meg is történt ... Ezután a PartitionMagic 8.0 programmal újra felosztottam a winchester...de a meghajtóbetûjeleket az alábbiak szerint osztotta ki:

(c:)

cd-rom 0 (d:)

cd-rom 1 (e:)

(f:)

(g:)

Ezután módosítottam...

(c:)

(d:)

(e:)

cd-rom 0 (f:)

cd-rom 1 (g:)

Azt tapasztalom, hogy rendszerindításkor gyakori a kötet konzisztenciájának ellenõrzése. Mi lehet a baj?

Halasi Miklós
Posted

Szerintem a PM nem rendes partíciókat hozott létre. XP-vel egyszerûbb lett volna...

Posted

Ok. Korábban hasonló probléma nem volt. Úgy tûnik bizonyos karbantartó programokkal sikerült orvosolni a bajt. Köszi, a választ!