Molt@m Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Pl Microsoft Worddel készítek egy weblapot (index.html), és van egy atw tárhelyem. Mikor beírom az oldalam címét akkor kiirjá hogy a felhasználó (vagyis én) még nem töltötte fel kezdõlapját. Hogy tehetem meg ezt?
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Egy ftp programmal, vagy olyannal, amiben van ftp modul, ezzel kell belépned a tárhelyedre, és feltölteni a kívánt állomány(oka)t. Elöbbire jó megoldás lehet a FileZilla, mely magyarul is tud - megtalálhatod a honosítómûhely oldalán, vagy letöltheted a weboldalamról is - utóbbira pedig a TotalCommander lehet a jó program. (A fenti weboldalakon ezt is megtalálhatod) Az azonosítóddal, és a jelszavaddal kell belépni a szolgáltató ftp tárhelyére. Esetedben az ftp.atw.hu címre. A fenti programok megfelelõ helyére ezeket az adatokat kitöltve máris tudsz feltölteni. Még annyit, hogy a passzív átviteli módot érdemes használni (az adatbeviteli mezõknél ez is állítható) mert így lesz biztos a kapcsolat, és a feltöltés.
Molt@m Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 MiniDisc: Milyen programmal csináltad a weboldalt? Nagyon szép lett :-)
eremit Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Hajajj! Nem is annyira a progam, inkább a programozó a lényeg!
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Így van, az oldalamnak már semmi köze programohoz. Legalábbis olyan szinten nem, hogy a kódot nem program készíti. Sokszor elmondtam már, hogy a FrontPageBEN készülnek a weboldalaim, de nem VELE!
Baludada Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Nekem az ATW nem jelenití meg a képeket csak a helyét mutatja meg és rak egy kis ixet a sarkába. a MS Worddel csináltam. Kár mert a képek lennének a lényegek.
@Berecz Dénes@ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ha MS WORD-del csinálod a weblapot, akkor az ahoz tartozó képeket egy <dokumentumnév>_elemei nevû mappába teszi az elmentett HTML lap könyvtárán belül. Ezt is feltöltötted a tárhelyedre Mi a weblapod címe?
Baludada Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Azt nem Kipróbálom. Tényleg most már jó köszi a segítséget.
zsoltchelsea Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Hi! Amúgy ne Worddel csináld, mert nem éppen a legjobb. Én már szívtam vele!
Richy Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jah hát igen. A dreamweaver nem éppen ide tartozik, de a tudása kárpótol
zsoltchelsea Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Hi! Én kb. 1 éve kezdtem el grafikus szerkesztõkben készítgetni oldalakat. Elõször (ismeret hiján) Publisherrel dolgoztam, ami pont így csinál weblapot, mint a Word. Felraktam mindent (az elemek mappát is), de nem ment. Azóta tudom már az okát, de azt mondom, hogy minden ellenére a Worddel maradjunk meg a profibb (táblázatok, tabok stb.) szövegszerkesztésnél. Weboldalakhoz használjuk a Front Paget (ha már Microsoft), hisz azt direkt arra csinálták, vagy ha nem akarunk fizetni, akkor NVU! (Bocs, a többes számért, de így kezdtem el)
Recommended Posts