Jump to content
GSForum - Segélyvonal

ATW.hu hogyan kell feltölteni?

Recommended Posts

Posted

Pl Microsoft Worddel készítek egy weblapot (index.html), és van egy atw tárhelyem.

Mikor beírom az oldalam címét akkor kiirjá hogy a felhasználó (vagyis én) még nem töltötte fel kezdõlapját.

Hogy tehetem meg ezt?

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Egy ftp programmal, vagy olyannal, amiben van ftp modul, ezzel kell belépned a tárhelyedre, és feltölteni a kívánt állomány(oka)t. Elöbbire jó megoldás lehet a FileZilla, mely magyarul is tud - megtalálhatod a honosítómûhely oldalán, vagy letöltheted a weboldalamról is - utóbbira pedig a TotalCommander lehet a jó program. (A fenti weboldalakon ezt is megtalálhatod)

Az azonosítóddal, és a jelszavaddal kell belépni a szolgáltató ftp tárhelyére. Esetedben az ftp.atw.hu címre. A fenti programok megfelelõ helyére ezeket az adatokat kitöltve máris tudsz feltölteni. Még annyit, hogy a passzív átviteli módot érdemes használni (az adatbeviteli mezõknél ez is állítható) mert így lesz biztos a kapcsolat, és a feltöltés.

Posted

MiniDisc: Milyen programmal csináltad a weboldalt? Nagyon szép lett :-)

Posted

Hajajj! Nem is annyira a progam, inkább a programozó a lényeg! IPB kép

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Így van, az oldalamnak már semmi köze programohoz. Legalábbis olyan szinten nem, hogy a kódot nem program készíti. Sokszor elmondtam már, hogy a FrontPageBEN készülnek a weboldalaim, de nem VELE! ;)

• 2 weeks later...
Posted

Nekem az ATW nem jelenití meg a képeket csak a helyét mutatja meg és rak egy kis ixet a sarkába. a MS Worddel csináltam. Kár mert a képek lennének a lényegek.

@Berecz Dénes@
Posted

Ha MS WORD-del csinálod a weblapot, akkor az ahoz tartozó képeket egy <dokumentumnév>_elemei nevû mappába teszi az elmentett HTML lap könyvtárán belül. :ötlet:

Ezt is feltöltötted a tárhelyedre :?:

Mi a weblapod címe?

Posted

Azt nem :upsz: Kipróbálom. :D Tényleg most már jó köszi a segítséget.

• 6 months later...
zsoltchelsea
Posted

Hi! Amúgy ne Worddel csináld, mert nem éppen a legjobb. Én már szívtam vele!

Posted

Dreamweaver ;)

Az a legjobb ;)

Posted

Nvu. ;)

A legolcsóbb! ;)

Posted

Jah hát igen. A dreamweaver nem éppen ide tartozik, de a tudása kárpótol :)

zsoltchelsea
Posted

Hi! Én kb. 1 éve kezdtem el grafikus szerkesztõkben készítgetni oldalakat. Elõször (ismeret hiján) Publisherrel dolgoztam, ami pont így csinál weblapot, mint a Word. Felraktam mindent (az elemek mappát is), de nem ment. Azóta tudom már az okát, de azt mondom, hogy minden ellenére a Worddel maradjunk meg a profibb (táblázatok, tabok stb.) szövegszerkesztésnél. Weboldalakhoz használjuk a Front Paget (ha már Microsoft), hisz azt direkt arra csinálták, vagy ha nem akarunk fizetni, akkor NVU! (Bocs, a többes számért, de így kezdtem el)