Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mpeg4 és 3gp


szunyog25

Recommended Posts

szunyog25

Hy.

Van egy k700i-m, és szeretnék rátenni kis videóklippeket. Szedtem a netrõl le egy programot: Mpegable x4 live. Ez egy csomó formátumot átalakít mpeg-4 és 3gpp formátumba. Az lenne a gond, hogy ha átrakom õket a telefonra, hang van, de kép nincs. Próbáltam már állítani az fps-t, a video bitrate-t, de semmi. Akár milyen kicsire állítok mindent, nincs kép. (A gépen van, csak a telefonon nincs) A progi rossz, vagy a beállítás, vagy mi? Ja, és a bluetooth állandóan rajta lehet a gépen? Gondolok itt arra, hogy pl az infrát ha nem használom, leveszem. (Kis ikon a tálcán és máris húzhatom le). A bluetooth maradhat? (Állandóan villog. Ez így jó??)

Link to comment
Share on other sites

nagyjani

Próbáld az ImTOO PSP Video Converter-rel. Én a samsungra ezzel konvertálom a klipeket, mp4 lesz a végeredmény, az a lényeg, hogy 15 frame/sec legyen állítva.

A bluetooth adapter nekem már egy éve a gépbe dugva lóg hátul, végül is egy hálózati csatoló, az a dolga, hogy mindig elérhetõ legyen.

Link to comment
Share on other sites

szunyog25

Kösz. Jó lett, bár nem a psp video converter, hanem a 3gp video converter. Elõbbit nem engedte telepíteni, de az utóbbi már OK. KÖSZ :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...