begyowsky Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Üdv! Vettem egy új Acer N30 pda-t (oprendszer microsoft windows mobile 2003 se), és olyan probléma adódott, hogy a mellékelt szinkronizációs szoftver (active sync) nem hajlandó érzékelni a pda-t. A másik jelenség: a pda észleli, hogy csatlakozik a pc-hez, de rövid gondolkodás után lecsatlakozik. USB-n és infraporton egyaránt ezt kapom. Mi lehet a hiba? Van-e alternatív szoftver az ms active sync helyett? A válaszokat elõre is köszönöm.
Greene Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Próbáld meg a legfrissebb ActiveSync-kel hátha menni fog, a régebbiekben voltak bugok. Én úgy tudom ez az egyetlen szoftver.
nascar Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 A kábel drivert feltetted? Mert szükséges! Különben nem fog menni a szinkronizáció, mert a PC nem fogja felismerni a PDA-t!
ha3oe Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Hello ! Jo ez a 4,5 verzio bár sokan szidják érdemtelenül. A gond ott van szerintem ,hogy piszkálgatják a PDA t és a gépet is. A hibaelheritó egyértelmüen leirja ha nem megy akkor uninstall -install-restart és összedugás uj partnerseég !!! jol megnézni mit akarunk . Ha eddig valaha ment !! akkor most is minden rendben lesz Ha ezután megint birizgálod probálod kábel helyett infra vagy kékfog akkor kezdheted elölröl.A gépnél is várj kicsit amig rendesen felismeri ne csapkodj össze vissza az egérrel. Rengeteget szenvedtem a szinkronizálással és rájöttem a hiba bennem volt. A PALM os gépeknél ugyanaz a helyzet .Az ember belebarmol és utána szidja a rendszert. Tisztelettel ha3oe op Misi
Recommended Posts