Jump to content
GSForum - Segélyvonal

dyn

catchke2ro

Recommended Posts

catchke2ro

Helló! Valaki ajánlotta nekem, hogy dinamikus IP esetén, ha valamilyen szervert akarok üzemeltetni, akkor használjam a dyn-t. Akinek van, biztos tudja mi ez. Szóval tényleg mûködik, csak én azt szeretném, hogy a géppel együtt induljon, mert 5 perc után frissíti az éppen aktuális IP-met.

De mikor elindul így automatikusan, akkor nincs semmiféle host, meg ilyenek, tehát nem mûködik.

Ha valakinek már megoldódott az ilyen problémája, akkor biztos tud nekem segíteni.

Rémlik ilyesmi, hogy valahol régebben láttam, hogy "Mûködõ internet kapcsolat esetény a következõ programok futtatása:..." Vagy valami ilyesmi. De már nem emlékszem, hogy milyen programban, vagy az XP-n belül hol volt ez...

üdw

Ádám

Wackor

Hello !

Én ezt az - azt hiszem hivatalos dyndns - update programot használom,ami automatikusan bekapcsolja az internetet bootolás után,és természetesen azonnal frissíti is az ip-det. Egyszerû és könnyen kezelhetõ kliens,akár több dns cimet is fsissíthetsz vele egyszerre és van benne beállithato programok rész is!

dyndns updater

Ciao !

Adani

Nekem is dyndns van, és nálam ez úgy van megoldva, hogy a router is támogatja, és ha változik, a router automatikusan elküldi az új IP címet.

catchke2ro

Jaja akkor valószínûleg a magyar verziója :cenzúra: rosszalkodik :cenzúra: csak, mert ez már nekem is ment... :D

üdv!

és köszi

Ádám

Edited by ProFiler