catchke2ro 0 Share Posted October 24, 2005 Helló! Valaki ajánlotta nekem, hogy dinamikus IP esetén, ha valamilyen szervert akarok üzemeltetni, akkor használjam a dyn-t. Akinek van, biztos tudja mi ez. Szóval tényleg mûködik, csak én azt szeretném, hogy a géppel együtt induljon, mert 5 perc után frissíti az éppen aktuális IP-met. De mikor elindul így automatikusan, akkor nincs semmiféle host, meg ilyenek, tehát nem mûködik. Ha valakinek már megoldódott az ilyen problémája, akkor biztos tud nekem segíteni. Rémlik ilyesmi, hogy valahol régebben láttam, hogy "Mûködõ internet kapcsolat esetény a következõ programok futtatása:..." Vagy valami ilyesmi. De már nem emlékszem, hogy milyen programban, vagy az XP-n belül hol volt ez... üdw Ádám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wackor 0 Share Posted October 24, 2005 Hello ! Én ezt az - azt hiszem hivatalos dyndns - update programot használom,ami automatikusan bekapcsolja az internetet bootolás után,és természetesen azonnal frissíti is az ip-det. Egyszerû és könnyen kezelhetõ kliens,akár több dns cimet is fsissíthetsz vele egyszerre és van benne beállithato programok rész is! dyndns updater Ciao ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 24, 2005 Nekem is dyndns van, és nálam ez úgy van megoldva, hogy a router is támogatja, és ha változik, a router automatikusan elküldi az új IP címet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catchke2ro 0 Author Share Posted October 25, 2005 (edited) Jaja akkor valószínûleg a magyar verziója rosszalkodik csak, mert ez már nekem is ment... üdv! és köszi Ádám Edited October 25, 2005 by ProFiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts