Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Üdv!

Most kezdtam el Pinnacle Studiót használni videószerkesztéshez.

Az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy hogyan kell feliratokat, stáblistát készíteni a Pinnacle studioban?

Szeretnék a videó elejére címfeliratot, a videó közben és a videó után stáblistát készíteni.

Légyszíves segítsetek, hogyan tudom ezt megrenni.

Halasi Miklós
Posted

Hmmm.. Jó a kérdés, mert most már a 10-es van fent nálam, és ott a Titles/Fõcímeknél lehet válogatni a lezárt (vízjellel ellátott) sablonokból.

Különben kézzel úgy lehet megoldani, hogy csinálsz az Overlay sávon egy Title-t (feliratot) és a feliratszerkesztõ bal felsõ részén van, hogy a dobozban hogyan akarod mozgatni (fel vagy vízszintesen).

A 10-esben legalábbis így megy...

Posted

Miért hagytad el az Ulead VideoStudio-t? Szerintem egyszerûbb a kezelése mint a Pinnacle-nak!

Posted

Szerintem meg a Sony Vegas 6 a legjobb videoszerkesztõ. Egyszerûen minden van benne. Ajánlom mindenkinek.

• 2 weeks later...
Posted

Én próbáltam a Pinnaclet is és az Uleadot is szerintem jobb a Studio9/10!

Igaz a Vegast még nem volt szerencsém próbálni.

Posted
Miért hagytad el az Ulead VideoStudio-t? Szerintem egyszerûbb a kezelése mint a Pinnacle-nak!

Sajnos a Ulead Video Studio-val nem igazán boldogultam, még a te kedves útmutatásod ellenére sem.

Szerkesztésre könnyebben kezelhetõ (legalábbis számomra) a Pinnacle Studio.

Téged pedig nem akartalak traktálni a kérsdéseimmel.

De mentségemre szóljon, hogy azért DVD menû készítésre továbbra is maradtam a "jóöreg" Ulead DVD Workshoppnál. Annál jobban erre a célra nem tud mondani nekem senki az fix :!:

• 11 months later...
Posted

Hello!

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a stáblistánál hogyan lehet azt megcsinálni, hogy az utolsó sok középen megálljon?

köszi mindenkinek!