dreamer1 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Üdv! Most kezdtam el Pinnacle Studiót használni videószerkesztéshez. Az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy hogyan kell feliratokat, stáblistát készíteni a Pinnacle studioban? Szeretnék a videó elejére címfeliratot, a videó közben és a videó után stáblistát készíteni. Légyszíves segítsetek, hogyan tudom ezt megrenni.
Halasi Miklós Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Hmmm.. Jó a kérdés, mert most már a 10-es van fent nálam, és ott a Titles/Fõcímeknél lehet válogatni a lezárt (vízjellel ellátott) sablonokból. Különben kézzel úgy lehet megoldani, hogy csinálsz az Overlay sávon egy Title-t (feliratot) és a feliratszerkesztõ bal felsõ részén van, hogy a dobozban hogyan akarod mozgatni (fel vagy vízszintesen). A 10-esben legalábbis így megy...
Lalolib Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Miért hagytad el az Ulead VideoStudio-t? Szerintem egyszerûbb a kezelése mint a Pinnacle-nak!
Egerb Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Szerintem meg a Sony Vegas 6 a legjobb videoszerkesztõ. Egyszerûen minden van benne. Ajánlom mindenkinek.
szelesjanos Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Én próbáltam a Pinnaclet is és az Uleadot is szerintem jobb a Studio9/10! Igaz a Vegast még nem volt szerencsém próbálni.
dreamer1 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Miért hagytad el az Ulead VideoStudio-t? Szerintem egyszerûbb a kezelése mint a Pinnacle-nak! Sajnos a Ulead Video Studio-val nem igazán boldogultam, még a te kedves útmutatásod ellenére sem. Szerkesztésre könnyebben kezelhetõ (legalábbis számomra) a Pinnacle Studio. Téged pedig nem akartalak traktálni a kérsdéseimmel. De mentségemre szóljon, hogy azért DVD menû készítésre továbbra is maradtam a "jóöreg" Ulead DVD Workshoppnál. Annál jobban erre a célra nem tud mondani nekem senki az fix :!:
firewolf Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Hello! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a stáblistánál hogyan lehet azt megcsinálni, hogy az utolsó sok középen megálljon? köszi mindenkinek!
Recommended Posts