Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Kalandjátékok

Recommended Posts

Posted

Az én aktuális kedvencem a Fahrenheit!

Szerintem nagyon forradalmi game. :)

De a legkedvencebb kedvencem a Grim Fandango!

Ha pedig kalandjátékfan vagy, indítottunk egy oldalt, ahol ezt a stílust szeretnénk népszerüsíteni, ha érdekel kukkants be. AdventureGames

Posted

Ismerem az oldalt, hírdetem, mint atom. :) Tényleg jó, gyerekek, nézzetek el oda és regeljetek. Jelenleg, mikor ezt a sort írom 697 regelt felhasználónk van. Gyertek és regeljetek!!! ;)

Posted

Nyehehe. Szeva Garono.

Látom buzogsz mint állat! :)

Posted

A jelenlegi kedvenc játékom a Sherlock Holmes and the Mystery of the Mummy, a másik meg a Sherlock Holmes and the Silver Earring. ;)

Posted

A Fahrenheit-et vittem most végig. Szerintem nagyon jó!

Posted (edited)

Szerintem is. Nagyon sok jó újítás van benne.

A kiadó pedig nagyon bátor volt hogy bevállalt egy ilyen gammát!

Remélem példamutató lesz a többinek is. Nem feltétlen bukás az amiben sok az új bátor ötlet.

Edited by Greene
Posted

Egyedül két-három dolog nem tetszett benne. A játék kicsit talán rövid volt. A gombnyomogatás miatt pedig egy csomó jó jelenetrõl maradtam le, vagy legalábbis félig. Hiszen a gombokra kellett koncentrálnom. Két olyan rész volt, ami másodjára nem volt olyan izgalmas. Az egyik amikor Carla a bolondok házában jár, és megint nekünk kell lélegezni helyette, a másik amikor Lucas visszamegy újra gyerekkorába, és megint ki kell játszani az õröket.

Viszont amúgy egy fantasztikusan jól sikeredett játék, kellemes grafikával.

Posted

Az a "kommandós" rész nekem sem tetszett annyira. Meg még a könyvtáras sem nagyon. A gombnyomogatástól tényleg nemsokat láttam az eseményekbõl, de mikor már sokadjára csináltam már inkább a történéseket figyeltem, és amikor felvillant a szín már nyomtam reflexbõl. Abba bele tudtam jönni.

• 8 months later...
Posted

Én ezeket az újkori kalandjátékokat (pl. Syberia stb.) soha nem tudtam végigvinni. Mindig elakadtam valahol. Inkább játszok a Day of The Tentacle-lel.

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

A Syberia 1-ben hogy lehet továbbhaladni a "faluból"? :hááát: A szállodában mindent körbejártam, csak egy vödör van, benne egy felmosórúddal. Mindenkit felhívtam telón, senki sem elérhető.

A falut, a temetőtől a vasrácsos kapuig végigjártam, de nem nyílik egyik ajtó sem, pedig van nálam két fogaskerék is. Beszéltem a boltossal is meg egy öregemberrel is, de semmi eredmény. :nem: A közjegyző házát sem találom, ezt a gázt...

Elakadtam már az elején, de szerintem nagyon klassz a játék. Igaz, lemaradtam 5 évet a kalandjátékok terén. :lol: Tudjátok, az újszülöttnek meg a csecsemőnek még minden új. ;)

Szeretném, ha a sárga fejeket nem használnád mondatvégi írásjelként! Köszi! - Balázs

Posted

Oké, elnézést kérek!

Semmi gond. Köszi!