Lex Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Sziasztok! Adott egy DVD film. Sajnos baleset érte, így nem tudom lejátszani a filmet . Ez még nem lenne baj, mert a rendezõi változat is megvan. Csakhogy, ezen a lemezen olyan extrák vannak, amire szükségem lenne. PC-n kipróbáltam, és a Power DVD az extrákat le tudja játszani a DVD lejátszó viszont nem. Szeretném megmenteni az extrákat, de ehhez ki kellene venni a fõfilm lejátszását az IFO állományból. Az IFOEdittel próbálkoztam, de tele van számomra érthetetlen dolgokkal, így nem sikerült. Több variációt is kipróbáltam, a Power DVD lejátszotta, de a lejátszó nem. Ismeri valaki az IFOEdit dolgait, esetleg tud ajánlani valami használhatóbbat?
Shia-ko Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 A Doom9 oldalán találsz megfelelõ programot, és leírást is. Általában Maestro-t, vagy Scenarist-ot szoktak ajánlani ilyen feladatokra.
Lex Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Sajnos nem. Igaz, túl sok idõt nem tudtam rászánni, de az IFOEdit bonyolult, ami mást próbáltam, azzal nem ment.
h.arpad Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Sajnos nem. Igaz, túl sok idõt nem tudtam rászánni, de az IFOEdit bonyolult, ami mást próbáltam, azzal nem ment. Most nem szeretnék olyat ajánlani, ami nem legális, de.... Mi lenne ha szépen MPEG2-t csinálnál és kivagdosnád egy video editorral az extrákat? (Persze ne csináld meg, de mi lenne? - Kötelezõ melléklet )
Lex Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Ha az extrák sima film lenne, akkor OK, de ez egy bonyolult ugra-bugra az egész, ugyanis egy teszt van benne, ami annak megfelelõen adja a részeket, hogy mit válaszolok. Tehát filmként nem jó semmire.
h.arpad Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ha az extrák sima film lenne, akkor OK, de ez egy bonyolult ugra-bugra az egész, ugyanis egy teszt van benne, ami annak megfelelõen adja a részeket, hogy mit válaszolok. Tehát filmként nem jó semmire. Az extrák tényleg egybe vannak a filmmel? Nem lehetne külön leszedni õket pl. DVD Shrink-kel? Nem mintha én ezt ajánlanám...
Lex Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 A Shrink nem szedi le a menüket. De szerintem hagyjuk az egészet. Lemondtam róla. Marad a PC-n való használat. Jó lesz ez így is.
Recommended Posts