Jump to content
GSForum - Segélyvonal

WinOnCD 8


Halasi Miklós

Recommended Posts

Halasi Miklós

Nos itt a legfrissebb hír: megjelent a Roxio WinOnCD 8-as verziója, amit dobozosan és letölthetõ verzióban is meg lehet venni.

Ez utóbbinál érdemes figyelni, mert Euroban és Dollárban is ugyanaz a végösszeg! Tehát dollárt választva sokat spórolhatunk a vételárral!

>>Angol leírás itt van a Google tolmácsolásában!<<

és

>>megvenni pedig itt lehet most kedvezményesen!<<

Link to comment
Share on other sites

Lalolib

Érdekes, hogy eddig senkit sem érdekelt ez a téma. A Nero ennyivel jobb, vagy olcsóbb? Tán a honosítás vitte el a felhasználókat a Nero felé? Ha jól belegondolok, a PC World sem foglalkozott sokat ezzel a programmal.

Link to comment
Share on other sites

PPeter

Amikor a Roxio megvette a CeQuadrat céget (és vele a WinOnCD-t), a saját Easy CD Cremator programjuk érdekében elsorvasztották a WinOnCD-t, mert abban reménykedtek, hogy a WinOnCD által szépen meghódított OEM piac (akkoriban szinte minden író mellé WinOnCD járt bundle-ként) majd beveszi az Easy CD termékcsaládot . Nem így lett. Aztán amikor sietõsen belemyúltak a WinOnCD-be, olyan bugokat sikerült gyártani bele, hogy ihaj - ezzel még több ügyfelet, tehát piacot vesztettek. A végén meg a Nero szép lassan lenyúlta az OEM és bundle piac nagy részét, a Roxio meg besöpörte a szõnyeg alá a szebb napokat látott WinOnCD projectet. Most is csak regionálisan próbálják feléleszteni, holott ha a régi koncepció mentén haladnának, egy jó kis program lehetne (jobb, mint a Roxio saját monstrumai).

Link to comment
Share on other sites

Halasi Miklós

Igen, ezzel teljesen egyetértek. És hiába csak a németeknél kapni, mégis van angol felülete (az 5-ösnek legalábbis volt). És ezért furcsa, hogy angol oldalakon nem is látni, pedig jó kis alternatíva lenne házon belül...

De szívesen kipróbálnám már...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...