pbuzas Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Tisztelt kollégák! Minden elõzmény nélkül a w2k prof. gépem bekapcsoláskor eljut a kék windows háttérhez majd ujraindul mintha reseteltem volna. Ezt akár többször is eljátsza majd feláll és mûködés közben semmi probléma nincs vele. A dolog teljesen rendszertelen. A gép tiszta, CounterSpy, Spybot, Symantec stb. Mi a fene lehet ez? Minden ötletet köszönök.
pbuzas Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Egy fél éve hozzá sem nyúltam a hardverhez, a hiba kb. egy hónapja kezdõdött.
George Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Le kellenne futtani egy memória ellenõrzõ programot pl.: Memtest
pbuzas Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Megtörtént, több óra alatt sem adott ki hibát.
George Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Próbáld meg azt, hogy egyes hardvereket kiveszel: gondolok én hangkártya, hálókártya + egyéb PCI-os karik, és úgy elindítani, így hátha kiderül hogy hardveres vagy szoftveres a problem. Vagy ha tuningoltál akkor BIOS-t is érdemes resetelni és úgy elindítani a gépet.
Recommended Posts