Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nexus

Timer

Recommended Posts

Timer

Sziasztok!

A Nexus-hoz szeretnék kérni egy kis segítséget, vagy inkább egy végigjátszást :D

A szituáció szerint le kell szedni egy hatalmas bázisról egy IP blokkoló eszközt, ami meg is történik, viszont ronggyá lõnek közben, így mission failed. Ötlet?

sosó

Üdv.

Gondolom a jupiter incidensre gondolsz. Nehéz módban játszottam végig, jó sokáig tartott :) .

Megoldás az adott pályán: pajzs maximumra, kitérés aktiválva / ha van kitérõ hajtómûved/, a lézernek jelöld ki célpontnak az IP blokkolót, és a többi energiafegyvert kapcsold ki, mert a többi energia a pajzsra kell.

Ha kilõtted a blokkolót, teljes sebességgel a beérkezõ flottád felé kell menekülni.

Persze nemárt ha a kiegészítõ generátorokból a maximális mennyiség és a legjobb van a hajódon.

Timer

köszee :)

mellesleg ezt a taktikát köettem eddig is, csak a többi fegyót nem kapcsoltam ki. A pajzsot felhúztam 200 %-ra. Te sem tudtad úgy megközelíteni azt a bázist, hogy beriasszon? Mert nekem nem sikerül, és még rá sem lövök, máris szétaprítanak.

sosó

Pontosan már nem emlékszem a részletekre, mert Februárban csináltam, és azóta már sok idõ eltelt. Esetleg még állítsd be azt a viselkedésmódot, hogy a hajó csak a feladatra koncentráljon, és csak a légvédelmi fegyvereket használja. A pontos nevét már nemtudom az üzemmódnak.

• 2 years later...
jagdtigger

Nem tudtok honosítást ehhez a játékhoz?