Timer 0 Share Posted October 17, 2005 Sziasztok! A Nexus-hoz szeretnék kérni egy kis segítséget, vagy inkább egy végigjátszást A szituáció szerint le kell szedni egy hatalmas bázisról egy IP blokkoló eszközt, ami meg is történik, viszont ronggyá lõnek közben, így mission failed. Ötlet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosó 0 Share Posted October 17, 2005 Üdv. Gondolom a jupiter incidensre gondolsz. Nehéz módban játszottam végig, jó sokáig tartott . Megoldás az adott pályán: pajzs maximumra, kitérés aktiválva / ha van kitérõ hajtómûved/, a lézernek jelöld ki célpontnak az IP blokkolót, és a többi energiafegyvert kapcsold ki, mert a többi energia a pajzsra kell. Ha kilõtted a blokkolót, teljes sebességgel a beérkezõ flottád felé kell menekülni. Persze nemárt ha a kiegészítõ generátorokból a maximális mennyiség és a legjobb van a hajódon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timer 0 Author Share Posted October 17, 2005 köszee mellesleg ezt a taktikát köettem eddig is, csak a többi fegyót nem kapcsoltam ki. A pajzsot felhúztam 200 %-ra. Te sem tudtad úgy megközelíteni azt a bázist, hogy beriasszon? Mert nekem nem sikerül, és még rá sem lövök, máris szétaprítanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosó 0 Share Posted October 17, 2005 Pontosan már nem emlékszem a részletekre, mert Februárban csináltam, és azóta már sok idõ eltelt. Esetleg még állítsd be azt a viselkedésmódot, hogy a hajó csak a feladatra koncentráljon, és csak a légvédelmi fegyvereket használja. A pontos nevét már nemtudom az üzemmódnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 284 Share Posted February 16, 2008 Nem tudtok honosítást ehhez a játékhoz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts