Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Magix Music Maker 2005 Silver

Recommended Posts

Posted

Hogyan lehet aktiválni az MP3 ba kódolást? Elméletileg full verzió nem?

• 2 weeks later...
Ruzsa Dániel
Posted

Nem ez sajna nem full verzió, tehát azt hiszem csak 20 mp3 kódolásra van lehetõség, szerintem. konvertáld wav.-ba utána meg mondjuk audiograbber-el mp3!!

A honlapomon van egy csomó szám amit, azzal csináltam! ;)

• 1 month later...
Posted

Huh, rég látogattam már meg ezt a topicot. Le tudnád írni a honlapcímet? Egyébként megnéztem és tényleg csak Valami 20 mp3 at lehet kódolni. Nem valami szép tõlük :hááát:

Ruzsa Dániel
Posted

Elárulom nekem megvan a deluxe verzió, és abban is limitálva van az mp3 kódolás...Azóta azt az oldalt megszüntetem, de készültek új számok, de a régiek is megvannak és ha esetleg kellenek szívesen megosztom Veled! Nem nagy méretûek a fájlok, tehát MSN-en is könnyen át tudom neked küldeni, ha gondolod! ;)

Posted

Kiváncsi lennék rá! Msn cím?

Ruzsa Dániel
Posted

PÜ-ben ott a címem, gyere és kapod a zenét! :D

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hy!

Hogyan lehet a Music Maker-be importálni az eJay-os hangmintákat? Vagy lehet valahonnan letõletni hozzá?

• 1 month later...
Posted

Már egy ideje használom ezt a szoftvert és meg vagyok vele elégedve. De nem fér a fejembe valami: megcsinálom a 3D-s hangot (3D audio editor) a programon belül mûködik, de amikor exportálom wav-ba és meghallgatom, nem hallatszik a 3D hatás. Magyarán úgy tesz mint ha nem fogta volna fel a parancsot. Fontos és hasznos része a programnak a 3D hatás, és remélem nincs rosszul porgramozva... Ötleteiteket várom.

Üdv

Posted

Szerintem csak egyesével. Nem igazán lehet többet egyszerre átpakolni. Vagy még azt teheted, hogy pár mp-s szünettel bepakolod a hangmintákat, exportálod wav-ba, a makerbe behívod, ott meg szétszabdalod mintákra :)