Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Már második alkalommal ûzött rossz tréfát velem az Adobe Premiere 6.0-ás program. Az okára sajnos nem jöttem rá, kérem a segítségeteket. Kb. 12 perces elmentett összeállítás a másnapi megnyitásnál a következõ képet produkál:

Nem lehet a filmet látni!

A Projekt ablakban -1 lett a klipek nevei helyett vagy 5 jegyû szám; a Média típusa megfelelõ, a Duration mindenhol 00:00:00:00; a Timecode is az eredeti; a Video Info és az Audió Info is az eredeti:…Minden klip elsõ képkockája látható.

A Timeline ablakban a klipek, effektek, zene nem látható, de a munkaterületet jelzõ sáv alatt a már lerenderelt preview-fájlok láthatóak.

A *.ppj mérete 524 781 byte.

DE az Adobe Premier Preview Files *.tmp kiterjesztéssel fellelhetõek, Vhor 051006162552-25000031000055.avi, és így tovább szinte az összes klip, amely a menteskor készült.

Tanácsotokat köszönettel veszem: ramargo

Halasi Miklós
Posted

6.02-es update fent van? Video driver még esetleg...

Posted
6.02-es update fent van? Video driver még esetleg...

Sajnos nincsen!

Posted
Akkor hajrá!  :D

Szia!

A letöltés megtörtént. Az eredmény: annyi változás történt, hogy az effektek (a rendelelés a mentés elõtt megtörtént) egy része lejátszható. 2:31 percig simán lejátsza az elkészített transitionokat. Ha a csúszkát a Timeline ablakban a végére húzon, akkor csak köszörül, erõlködik még 5 perc után is, és a vége az, hogy "nem válaszol". Lehet, hogy a frissítés a megalkotott klippel már semmit sem csinál, csak az elkövetkezõket védi meg a csapástól?

Köszi és várom a következõ tanácsod:

Üdv: ramargo

Halasi Miklós
Posted

Na a memóriával minden oké?

Posted
Na a memóriával minden oké?

Laptop a kicsikém. Adatai: Proci: P4 1800 MHz; Memória: 384 Mb; Merevlemez: 40 Gb; Kijelzõ: 14,1"TFT XGA (1024x768); Videokártya: GeForce4 420/32 MB.

Eddig csak CorelDraw és Photoshop programokkal dolgoztam rajta, nem jelzett hibát!

Halasi Miklós
Posted

Ez fura... Memtestet futtattál rajta?

Posted
Ez fura... Memtestet futtattál rajta?

Nem futtatam, nem is tudom melyiket . A problémás futtatásról csak most olvastam a fórumon, ill. az interneten.

Segítségedet köszönöm!