Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Prince of Persia

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Hú ez a játék nekem nagyon bejön, éppen most vittem végig a befejezõ 3. részt, hát nagy kár hogy nem lesz több része, de leglább vígasztal a készülõ film a PoP - SoT-ról

• 4 weeks later...
Posted

Tényleg lesz belõle film? :o Mikor? Nekem a legelsõ rész jött be a legjobban, meg is van EREDETIben :szemöldök: de sajna XP-n nem indul :(

Posted

Megy XP-n is. Most melyikrõl is beszélsz? a SoT-ról, vagy a legelsõrõl? Mert mindegyik megy. :hááát: Amúg yigne, már jó sok ideje készül a film. De még azt sem tudni ki lesz a fõszereplõ. :mérges:

Posted

Ez a legeslegelsõ PoP ami 3D-s. Prince of Persia 3D a címe.

Posted

Egyrészt az is megy XP-n (nálam...), másrészt nem írtad elõször, hogy a 3D-rõl beszélsz. :hááát:

Posted

Kössé még belém :D Nálam nem megy, de most azért is megpróbálom ;)

Posted

Nálam ment. De szerintem az a legeslegrosszabb epizód. Irányítás nagyon rossz, és a grafika sem igazán jó.

• 3 months later...
Posted

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, nem tudja valaki hogyan kell beindítani a POPTT-t a Star Force-szal?

Posted

Ugye nem azt kérdezed, hogy hogyan lehet egy másolt POPTT-t beindítani StarForce nélkül? :dühös:

• 1 month later...
Posted

Megtudná valaki mondani nekem légyszi hpgy a POp:TTT-ban max-ra állítom a grafikát és mégis a kés amit magánál hord a herceg az elsõ és az idõ tõre is nagyon mosottas! Pedig láttam róla sok veboldalon képet és sehol sem olyan! Pedig a grafika a maximumon van! És még csak nem is szaggatt így sem de az a fránya kés(ek) ekkor is mosottas texturájuak! Nem nagy probléma tudom de azért eléggé illuzió romboló! :Sír: Ha valaki tudja a megoldást kérem szóljon! Köszi

Posted

Mosódás az Anti-Alisign-től lehet, azt kapcsold ki.

Posted

Ki kapcsoltam de maradt ugyan olyan! Bár ez az anti-alisign elivleg nem javitja a képet? De kikapcsolva se lett semi változás! De ugyanugy csak a kés ami nála van mosottas! Amit felvesz a bal kezébe 2dik fegyvernek az teljsen rendben van! Nem lehet hogy azmiatt van mert geforce 5700 ultrám van csak és 1 geforce 6oson már jobban nézne ki?

Posted

Az Anti-Alisign javít rajta igen, összemossa a pixeleket, így elég szép lesz a játék.

Nem hiszem, hogy a 6-os szérián jobban menne, de ha van rá lehetõséged, próbáld ki!

Posted

Megprobálok képet beszúrni de most csinálom először szóval ne haragudjatok, ha nem lesz jó! :D

IPB kép

Kép

Posted

Talán tegyél fel egy frissítést. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Hi all! Lenne 1 kis gondom! Valamiért a POP3ban nálam nem csinál lefejezést a herceg! Megnéztem jó pár videót és olyan mozdulatoknál amikor lefejezi az ellenséget nálam ugyan annálk a mozdulatnál nem fejezi le. Ugyan ugy csinálja egyész 1szerüen rajtamarad a feje :pislog: Pl nem fejezi le akkor mikor a sötét herceg lóg lefelé 1 láncón és a fémostorral fujtja meg az ellenfelét vagy akkor sem ami 1ébként a pop 2nen is már lefejezésel zárult(amikor átpördülök rajta amikor már nagyon kitörne belöle a homok és 1 vágással lefejezné vagy amikor hátulról 2 kardal kéne lefejezni de olyan mintha csak hátul elvágta volna a nyakát) Pls segitsen valaki!

• 3 weeks later...
Posted
Ezt nézzétek! Jövõ héten tuti megveszem mind a három részt eredetiben! :D Ennyiért bõven megéri! 8)
Posted

Ennyiért simán! :lol:

Bár a második részével problémám van, szóval tudna nékem segíteni valaki? A gond annyi, hogy valami "non-two-renderer video supply" vagy micsodát piros X ékesít a config fájlban. Vélhetõen emiatt nem indul el a játék, ami csak azért furi nekem, mert lehet hogy az én kártyám (Leadtek 6600GT 128MB) ócska, de havernál (Inno3D 7600GS 256mb) ugyanez a probléma. A legújjabb forceware van fennt, de megpróbáltam a régivel, ami a cd-n van. Azzal sem megy :(

Ötlet esetleg?