Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mennyire van tele az asztalod ikonokkal?

Recommended Posts

Posted

Annyiféle asztalt láttam, kaotikusat, meg rendebetartottat, kiváncsi vagyok ki mennyire foglalkozik ezzel.

Nekem pl két sorban vannak az ikonok az asztal tetején és alján, a tetején vannak a fontos dolgok, office, kép-web-flash alkalmázások és a biztonsági meg karbantartó dolgok, alul pedig játékok, zene, böngészõk, meg minden ami szórakozás:)

Posted

Nekem csak általában 4 ikon van az asztalon,ezek a következõk:FIFA 06 :D ,Mozilla Firefox,Ad-Aware,Total Commander 8) Mondjuk még az Ad-Aware se és a Mozilla se szokott kinn lenni ha otthon van a gépen,mert otthon nem netezek,csak a koliban :upsz: Szóval inkább a tiszta szép asztal híve vagyok.

Posted

Nem tudom, meddig marad ez a topic, de a töküresre szavaztam. Egy szép rózsa van csak rajta! Semmi ikon!

Posted

Én nemnagyon foglalkozom vele, telepítés után mindig kirakom az alapikonokat (sajátgép, hálózat,IE) aztán néhány progi kirakja telepítéskor a maga ikonját ( ha megkérdezi, akkor nem szoktam neki megengedni). Egyébként nincs sok ikon rajta, cska a legszükésebekkek. Ha már nagyon sok ikon van, nekiállok kézzel rendetrakni.

Posted

Jaj, alig egy hete takarítottam. :S 1024*768-ban nem fért el az össze sés már kilógott a monitorról, és így nem is tudtam rájukkattintani, viszont ha kitöröltem egyet akkor visszajöttek a helyükre és addig kellett törölgetnem míg mind el nem fért. Azóta új monitorom van, és 1280*1024-ben használom. 8)

Posted

Én olyanra szavaztam volna, ami nincs.

Öt ikonom van (Google Earth - még lusta voltam eltávolítani, a telepítõ tette oda, FIFA2005, Neptun, Klip szoftver - szintén telepítõtõl, és egy szövegfájl, amibe jegyzeteltem).

Egyébként nem nagyon látom, mert minimum négy ablak állandóan rá van nyitva.

Posted

Nekem tele van (illetve kb 50%), de közel nem kaotikus. Szépen csoportosítva vannak. Jól mûködõ rendszer...

Posted

Nekem csak a Lomtár ikonja van, semmi több.A szép asztalt szeretem, minnél kevesebb ikonnal.

Posted

Kettõ ikon. Egyik a progik, a másik a VoipBuster.

Jelenleg ennyi. De lehet változik. Mint minden.

Posted

Nekem mindig tele van mindennel. Ha már nagyon sok van, akkor törlök. Általában azért van sok, mert ha van valami, akkor csak kidobom az asztalra, és majd elrendezem...

Posted

Hali!

Nekem egy ikon van az asztalon: (a) lomtár. Ezenkívûl van egy "Játékok" mappa, ami a gépen lévõ játékok ikonját tartalmazza. A progik ikonjai vagy a gyorsindítóban vannak, vagy rögzítve vannak a start menün.

A játékok ikonjainak is praktikus okok miatt van az asztalon a mappa: a tálcára kitettem az "asztal" eszköztárat, így a tálcáról érem el a játékokat. Egyrészt tényleg praktikus, másrészt jóapámnak így könnyebb az eligazodás.

Posted

Csak nagyon ritkán van ikon az asztalon, számomra a gyorsindító a szokásos megoldás.

Posted

Nekem csak a gyakran használtak vannak kint. A "szokásosak" a tálcán vannak.

Posted

Gyakorlatilag semmi nincs az asztalon, otthon mindent a start menübe (bal oldalra rögzítve) pakoltam amit használok, a munkahelyemen meg az objectdockot használom.

Posted

Nekem sok ikonom van kint, de néha takaritok, mer nem gazán használom õket, mivel nálam általában sok ablak fut, és úgy szeretem, ha sok hely van az ablakoknak a start menü mellet, így ott nincsenek gyorsgombok..(az asztal gomb se...) Nekem a legfontosdabb dolgokat lefedi a billentyûzetem 8 programozott funkciógombja.(böngészõ. levelezõ, winamp, számológép, sajátgép, totalcommander, flash, jegyzettömb)

Posted
Nekem csak általában 4 ikon van az asztalon,ezek a következõk:FIFA 06 :D ,Mozilla Firefox,Ad-Aware,Total Commander 8) Mondjuk még az Ad-Aware se és a Mozilla se szokott kinn lenni ha otthon van a gépen,mert otthon nem netezek,csak a koliban :upsz: Szóval inkább a tiszta szép asztal híve vagyok.

OFF

Nem játszunk egyet? (Fifa06)

ON

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Nekem a sajátgép, és a hálózati helyek ikon van a jobb felsõ sarokba, a lomtár a bal alsóban, és a jobb alsóban pedig az öt mappa, amiket rendszeresen használok.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Nekem csak a sajátgép, meg a tesóm mappája van az asztalon. A többi egy menüben van, ami úgy jön elõ, hogy nekimegyek a monitor bal oldalának az egérrel.

Posted

Érdekes, hogy szinte alig lett a végén eltérés a válaszok között!

Posted
OFF

Nem játszunk egyet? (Fifa06)

ON

Sajna, koliban lakom, és nincs engedélyezve a kolihálón kívüli játék (DirectIP). :(

Posted

@George

Bizony ez sok koliban így van, nálunk is. De állítólag van rá megoldás, már szóltam is, hogy érdekel. Olyasmit hallottam, hogy van egy OpenVPN nevû progi amivel rá tudsz csatlakozni egy másik gépre, ami egy sima ADSL kapcsolat ( havonta 1000 ft-ért kapsz kódot), és akkor mehet minden, amit nem szégyellsz ( DC, Torrent, játék).

Posted

Ezt inkább valahol másutt folytassuk, mert 1. ez off, 2. ez illegális :);)

Posted

Ok, offnak tényleg off, illegálisnak viszont nem illegális, mert se a btk-t sem a kolesz informatikai szabályzatát nem sérti a dolog. Legalábbis, ameddig legális célokra használod ( Pl. Online játék, vagy hangos beszéd MSN-en)

Posted

Az asztalon kb 5-6 ikon, a szükségesek meg a gyorsindítón!