Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Sacred

Sanzi

Recommended Posts

Posted

Valakinek megvan a Sacred végigjátszás? Ha igen, akkor nagyon örülnék neki, hogyha elküldené e-mailban, vagy belinkelné. Elõre is köszi!

Posted
Valakinek megvan a Sacred végigjátszás? Ha igen, akkor nagyon örülnék neki, hogyha elküldené e-mailban, vagy belinkelné. Elõre is köszi!

hát szerintem kutakodj ITT.

Posted

Szerintem meg nézz körül azokon az oldalakon, amiket belinkelsz, mert ezen nincsen fent a végigjátszás. Szinte semmi sincs. Nekem itthon több végigjátszásom van, mint ott online. :D

Posted

szerintem egy ilyen Sacred típusú RPG-hez elég nehéz lesz végégjátszást keresni (szerintem nincs is), ugyanis ezekben a játékokban kismillió quest van... De ki tudja?... :hááát:

Posted

Nem, nem. Tuti, hogy van, nekem is volt, csak elszállt a vinyóm amin volt. De kellene egy ismerõsömnek, és megpróbálnám újra megszerezni.

Posted

Ez kb. olyan lehet, mint a Diablohoz a végigjátszás... :D

Posted

Azt nem tudom, hogy a Diablohoz milyen volt, de ez tuti jó volt. Benne volt majdnem minden...

Posted

Hát a Diablohoz nem volt semmilyen, mert csak mentél, és egyértelmû volt merre kell haladnod és mit kell csinálnod... :bizonytalan:

Posted

Akkor ez nagyon nem olyan. :D ...volt... :(

Posted

Nekem is kéne.

De inkább az a baj, hogy amikor megtalálom a haldokló katonát, nem tudok neki vizet hozni. :-(

Posted

Nem azzal van a baj, hogy nem tudsz játszani, hanem más miatt. Hozd elõ a konzolt, és írd be ezt:

wassel vagy wasser

pontosan nem emlékszek. Nem veszi chaetnek, és azért van ez, mert másolt a játék amivel játszol. (Ha nem, akkor fogadd bocsánatkérésemet, csak azoknál akiknél ez jelentkezett, mindenki másolt játékkal játszott.)

Posted

Már megsúgták a sporttársaim: û.

Posted

wasser-t kell beírni, és csak a másolt játékoknál...irgumburgum :rendõr:

Posted

Kevés olyan játék van, ami tetszik és szívesen játszom vele évekig. De rengeteg játék létezik, amelyik számomra nem érnek húsz Forintot sem. Ezekért a minimálbér közel felét nem fogom kifizetni. Fõleg, ha két nap után megunom és végig sem játszom.

Ha viszont találkozom egy olyan játékkal, ami nagyon megfog, akkor azt igyekszem elõbb- utóbb legálisan megszerezni. Így tettem a Warcraft II. Battle.net Editionnal is, ami a Gamestarhoz járt és nem rég besétáltam érte a "felhõkarcolóba". Lehet, hogy egyszer megveszem a Sacredet is. De annak örülnék legjobban, ha valamelyik újság mellékelné valamikor. :-)

Ettõl függetlenül lelkiismeret furdalásom az van, és bocsánatot is kérek azoktól, akiket ez a magatartás irritál. :upsz:

• 3 years later...
Posted

A 3. résznél Az ősök kovácsműhelyéhez kell vinni Sharefat a katakombákban egy ajtó nélküli ajtón a célhelyiségnél nem megy a karakter tovább... Valaki ha tudna segíteni.