Sanzi 0 Share Posted October 10, 2005 Valakinek megvan a Sacred végigjátszás? Ha igen, akkor nagyon örülnék neki, hogyha elküldené e-mailban, vagy belinkelné. Elõre is köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted October 10, 2005 Valakinek megvan a Sacred végigjátszás? Ha igen, akkor nagyon örülnék neki, hogyha elküldené e-mailban, vagy belinkelné. Elõre is köszi! hát szerintem kutakodj ITT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted October 10, 2005 Vagyis inkább ITT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted October 11, 2005 Szerintem meg nézz körül azokon az oldalakon, amiket belinkelsz, mert ezen nincsen fent a végigjátszás. Szinte semmi sincs. Nekem itthon több végigjátszásom van, mint ott online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted October 11, 2005 szerintem egy ilyen Sacred típusú RPG-hez elég nehéz lesz végégjátszást keresni (szerintem nincs is), ugyanis ezekben a játékokban kismillió quest van... De ki tudja?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted October 11, 2005 Nem, nem. Tuti, hogy van, nekem is volt, csak elszállt a vinyóm amin volt. De kellene egy ismerõsömnek, és megpróbálnám újra megszerezni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 15 Share Posted October 12, 2005 Ez kb. olyan lehet, mint a Diablohoz a végigjátszás... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted October 12, 2005 Azt nem tudom, hogy a Diablohoz milyen volt, de ez tuti jó volt. Benne volt majdnem minden... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 15 Share Posted October 12, 2005 Hát a Diablohoz nem volt semmilyen, mert csak mentél, és egyértelmû volt merre kell haladnod és mit kell csinálnod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted October 12, 2005 Akkor ez nagyon nem olyan. ...volt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted October 13, 2005 Nekem is kéne. De inkább az a baj, hogy amikor megtalálom a haldokló katonát, nem tudok neki vizet hozni. :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted October 13, 2005 Nem azzal van a baj, hogy nem tudsz játszani, hanem más miatt. Hozd elõ a konzolt, és írd be ezt: wassel vagy wasser pontosan nem emlékszek. Nem veszi chaetnek, és azért van ez, mert másolt a játék amivel játszol. (Ha nem, akkor fogadd bocsánatkérésemet, csak azoknál akiknél ez jelentkezett, mindenki másolt játékkal játszott.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted October 15, 2005 A konzolt hogyan kell elõhozni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted October 17, 2005 Már megsúgták a sporttársaim: û. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 15 Share Posted October 17, 2005 wasser-t kell beírni, és csak a másolt játékoknál...irgumburgum :rendõr: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted October 18, 2005 Kevés olyan játék van, ami tetszik és szívesen játszom vele évekig. De rengeteg játék létezik, amelyik számomra nem érnek húsz Forintot sem. Ezekért a minimálbér közel felét nem fogom kifizetni. Fõleg, ha két nap után megunom és végig sem játszom. Ha viszont találkozom egy olyan játékkal, ami nagyon megfog, akkor azt igyekszem elõbb- utóbb legálisan megszerezni. Így tettem a Warcraft II. Battle.net Editionnal is, ami a Gamestarhoz járt és nem rég besétáltam érte a "felhõkarcolóba". Lehet, hogy egyszer megveszem a Sacredet is. De annak örülnék legjobban, ha valamelyik újság mellékelné valamikor. :-) Ettõl függetlenül lelkiismeret furdalásom az van, és bocsánatot is kérek azoktól, akiket ez a magatartás irritál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPYMAN 0 Share Posted January 4, 2009 A 3. résznél Az ősök kovácsműhelyéhez kell vinni Sharefat a katakombákban egy ajtó nélküli ajtón a célhelyiségnél nem megy a karakter tovább... Valaki ha tudna segíteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts