Humberto Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Helló4 Van egy Telstar 256mb os MP3 as pendrive-om... Az USB-s csatlakozót védõ kupak nagyon kilazult, én megmelegítettem, hogy kicsit összenyomjam, hogy ne essen le olyan könnyen..... a baj az, hogy nem tudtam: hõre zsugorodó mûanyagból készül és összement, eldeformálódott.... Nem tudjátok, hol lehet ilyet tartozékként kapni??? Vagy ha valakinek lenne egy... Köszi!
mizsi Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Szerintem ilyet külön nem lehet kapni. Én legalábbis még nem láttam ilyen kupakot külön.
ProFiler Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Mennyire különleges ez a kupak? Tudsz mutatni róla egy képet? Mert ha kell, nekem van néhány USB-s kupakom. Ciao.
Humberto Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Itt egy link magáról a PenDrive-ról, ezen jól kivehetõ a kupak... Katt ide
ProFiler Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Na ez annyira azért mégsem egyszerû. Erre nincs jobb ötletem. Külön szerintem nem érdemes hozzá venni, mert valószínûleg drágább lesz, mint az egész lejátszó. Ciao.
Sanzi Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Én is elhagytam a Pendriveomról. De nem nagyon törõdök vele. Mûködik, és kész...
mizsi Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nekem ilyen gondom nincs, ugyanis behajtható az USB-csatlakozó.
dóri3 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Sziasztok! TELSTAR ufm 102b...hiába van rajta zene (a számítógép felismeri...), mindig azt írja ki, hogy "no music''. Nincs Valami ötletetek, mit lehet vele tenni? Formázás? Egyáltalán azt hogy kell magán a lejátszón? Előre köszi! Ddóri
ProFiler Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Mármint a számítógép, vagy a lejátszó írja ki ezt? Ciao.
sirfrancisd Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Egyik barátomnak is van egy Telstar-os mp3 lejátszója, nála is jelentkezett hasonló hibajelenség. Mint kiderült rosszul volt összerakva szegényke, és emiatt elszálltak az adatok, és csak egy kis házi barkács, plusz a formázás segített.
Scorpion Spyke Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Mármint a számítógép, vagy a lejátszó írja ki ezt? Gondolom a lejátszó! Egy haveromnak is ezt írta ki, minden előjel nélkül, aztán egy félórán belül "visszatértek" a fájlok. @dóri: Amikor kész vagy a lejátszóra való másolással, akkor ne csak úgy lehúzd a gépről az eszközt! Amikor egy USB eszközt csatlakoztatsz a géphez, megjelenik egy ikon a tálcán az óra mellett, na arra kell kattintani, és választani a biztonságos leválasztás menüpontot, így nem lesznek adatvesztések. De lehet, hogy a lejátszód gyári hibás, ha ezen a fórumon nem találsz megoldást pár héten belül, akkor szerintem vidd vissza, garanciálisan kicserélik neked.
csibe283 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Nekem is Telstar 256 megás mp3 lejátszóm van, aki ilyet akar venni, azt lebeszélném róla. :!: Farmerzsebben hordom, gondolom ez nem okozhat problémákat. Az 1 éves garancia lejárta elõtt vittem vissza, mert folyton lefagyott. Erre adtak egy zsírúj szériát, nekem is ez volt, mint ami a képen van, de most helyette az újabb típust nyomták a kezembe. Még le se telt az 1 év, máris gond van a cserélt lejátszóval is: Rákötöttem a Philips fülhallgatómat, ami csak egy bizonyos állásban szól mindkét oldalról, amúgy meg csak a jobb oldali. Elõször azt hittem a fülhallgatóval van valami, gondoltam lecserélem egy Sennheiser-re. Ennél is csinálta ugyanazt, na mondom berakjuk házimozi kimenetére. Mindkettõ tökéletesen szólt. Ha lesz kedvem, elviszem cseréltetni, de én noname lejátszót többet nem veszek, az is biztos. A szervíz címe, ahol esetleg megkérdezheted a kupakot is, illetve itt van egy bolt is úgy emlékszem: ATCOMP Multimédia Kft. Budapest, X. ker. Ceglédi út 1-3. Raab Karcher (Platform Áruház) parkolójában jobbra az irodaépületben, Fsz. 11. iroda Tel/Fax: 431-3415, Tel.: 431-3445 Nekem pl. mikor meghibásodott két nap alatt a cserekészülék, garanciajegy nélkül adtak egy újat. Itt próbálkozz, ha itt nem tudnak segíteni, akkor nem tudok más megoldást. "TELSTAR ufm 102b...hiába van rajta zene (a számítógép felismeri...), mindig azt írja ki, hogy "no music''." Nekem ezt akkor írta ki, amikor rosszul volt formázva, a lejátszóval formázd meg, ne a számítógéppel. Ha ez se oldja meg, akkor gondolom nem a zene formátumával lesz baj. Ha van garanciád, fordulj te is a szervízhez, õk biztos kicserélik neked egy jóra. Ha nincs, akkor gondolom kuka. Ha csak nincs valami ismerõsöd, aki ért hozzá és megnézi, hátha életre tudja kelteni.
TheSaurus Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Helló4 Van egy Telstar 256mb os MP3 as pendrive-om... Nem tudod véletlenül, hogy ha azt a PenDrive-ot diktafonként használtam, akkor a keletkezett (azt hiszem) .726 kiterjesztésű fájlokat lehet-e valamivel konvertálni wav-ba, mp3-ba vagy más emészthető formátumba? Nem akarom ugyanisegy kétvégű jack-dugóval rákötni a hangkártya bemenetére és úgy felvenni, mert úgy menne, de egyrészt hosszú idő, másrészt ki tudja, mennyire zuhanna meg a minősége. A CD-m elkallódott, lehet, azon van hozzá valami alkalmazás.
Fujitsu Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Az én régi Telstar MP3-lejátszóm is, és a jelenlegi Odys mp3 lejátszóm is produkálta már a "no music" nevû jelenséget, amit a lejátszó ír ki. Ebben az esetben egy jóízû formázás a megoldás, amit Telstar és Odys lejátszóknál legtöbbször a fõmenübõl, a Settings menüben lévõ Format memory menüponttal tudunk végrehajtani. (De ha valaki nagyon nem találja, akkor lapozzon bele a lejátszó kézikönyvébe, ott is ott van. ) Sajnos ez a jelenség a legtöbb flash-memóriás mp3-lejátszónak a sajátja. Mármint a számítógép, vagy a lejátszó írja ki ezt? A Windows (vagy a Linux) szokott ilyeneket kiírni? Lehet, de én még nem találkoztam ezzel a jelenséggel.
Recommended Posts