nyikszi Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Szeretnék saját logót berakni a rendszerinformációk közé. Már sok gyártó logóját láttam a windows logó alatt (A kérdõjel helyén). Hogyan lehet ezt megtenni? kép
nyikszi Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Nos meg is találtam azt a progit amivel megoldható, le is írom hátha másnak is szüksége lesz rá WinXP Manager A Customization/Customize System/Logon BG fül és ott lehet szöveget is és képet is hozzá adni.
Halasi Miklós Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 És a Segélyvonal CD-n meg ott az OEM Logo Stamper ingyen.
nyikszi Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Köszi. A winXp Manager is ingyenes 15 napig.
Doenee Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Nem is kell hozzá program. Létrehozol egy (ha jól emlékszem) 120*96-es bmp képfájlt és mentsd el „Oemlogo.bmp” néven a Windows\system32 mappába. Majd a Jegyzettömböt nyisd meg és gépeld be a következõket: [General] Manufacturer=A gép neve Model= [Support Information] Line1="Amit akarsz" Line2="Plussz amit akarsz" Line3="Írhatsz még mást is" Line4=".................." Line5=".............." Mentsd el "oeminfo.ini" néven ezt is a Windows\system32 mappába. Ennyi. Ha megnézed a Rendszertulajdonságok-at látod az általad készített képet "A gép neve"-t és egy új gombot a "Támogatási információ"-t. Kattints rá és máris látod a Line sorok szövegét. Sok sikert! Doenee
schmid Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ez a vistára is vonatkozik,vagy csak XP? Külföldön vettem a számítógépet, majd egy jogtiszta magyar vistára cseréltem a németet, de előtte kimásoltam a driverek mellett a C:meghajtót,ahonnan megvan az oeminfo és az oemlogo sőt oobelogo.png és logo.bmp is. Hova kell őket bemásolni? Köszi
payskin Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Legjobb barátod, mint mindig, ezúttal is szállítja a megoldást. Azért beírom ide, nálunk is legyen nyoma. Meg mindjárt ki is próbálom, hogy működik-e... Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OEMInformation] "Manufacturer"="YOU" "Model"="WHATEVER" "SupportHours"="24 hours" "SupportPhone"="XXXXXXXXX" "SupportURL"="http://www.WHATEVER.com" "Logo"="C:\\Windows\\system32\\YOURLOGO.bmp" Az oemlogo.bmp max 120*120 pixel lehet. Működik:
schmid Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nagyon köszi. Mindent értek, csak mi az az oobelogo.png és hova való?
Pjotr Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Amint látod, a Balázs által beillesztett "*.reg file tartalomban" van egy sor ("Logo"="C:\\Windows\\system32\\YOURLOGO.bmp"), ez az, ami megmutatja a Vista-nak, hogy hol van az a logó, amit használni szeretnénk: A C:\Windows\system32 mappában a YOURLOGO.BMP nevű fájl. (Fontos, bár még nem próbáltam mással, hogy *.bmp file legyen.)
Recommended Posts