szelesjanos Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Sziasztok! Tudtok olyan programot ajánlani, amivel hallgatni illetve felvenni lehet internetes rádióadásokat? Köszi!
CDNorbi8 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Szasz! Lehet hogy én vagyok a balga, de hol lehet felvenni a winamp-ban? Mert megvettem a pro-t (CD burn miatt), de nem találom sehol? Tehát Winamp 5.11 Pro Kösz
Ruzsa Dániel Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Szerintem magában a winamp-ban nincs bent, hanem le kell hozzá tölteni a STREAMRIPPER plugint, amit itt a fórumon már valahol már belinkelték, nagyon jó az a plugin használd bátran, jajj mennyi számot felvettem már vele...
CDNorbi8 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Kösz, már megtaláltam, és már vettem is fel vele számot :-) De a Phonostarral amit felvettem, azt a winamp nem játszotta le, de más sem! Mi lehet a gond?
Ruzsa Dániel Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Azt, nem tudom, de elvileg ha winamp kompatibilis a formátum, akkor vinnie kell.
Timer Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Nekem olyan alkalmazásra lenne szükségem, amivel egy weblapon belüli flash alkalmazásból szedhetném ki a zenéket. Egy flash player tolja, szóval nem indít se winampot, se mást. Erre is van megoldás? Az oldal egyébként EZ, és már ajánlottam a megfelelõ topikban!
focus puller Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 @Timer Használd a No23 Recorder-t! Mindent rögzít, ami a hankártyádon átmegy! Csau-csau!®
Timer Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Köszi, megpróbáltam, és bejött:) Igaz, furcsának találom, hogy egy 8 perces track-et 80 mb-os adatforgalom mellett sugárzott le a szerver (nem a keletkezett fájlméretrõl beszélek, hanem a letöltés mennyiségérõl). Korlátos netem van, szóval csak néztem. De persze ez itt off
Chabi1 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 >> SAM Broadcaster - Saját webrádió << Magyar nyelvû fórum róla
agoston8888 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 (edited) Jetaudio. Ezzel mindent tudsz. Mutatós kezelõfelülettel rendelkezõ lejátszó, mely a zenék mellett videók lejátszására is alkalmas. Támogatott formátumok: mp3, ogg, wav és CD. Videóknál: avi és mpeg. Alkamas a feliratok megjelenítésére, CD-írásra, grabber, audiok konvertálása, skinezés és internet rádiók hallgatására. Nagyon jó minõségben rögzítheted a netes rádióidat. Innen letöltheted. Edited February 18, 2007 by ProFiler
Darton Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Sziasztok! Kezdő netező lennék és lenne egy olyan kérdésem az internetes rádiózással kapcsolatban, hogy ez ingyenes-e? Úgy értve, hogy az internetszolgáltatóm havidíján kívül ugye nem kell másért fizetnem? Előre is köszönöm a türelmet és a segítséget! Üdv! Darton
Ati33 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Igen ingyenes. Kivéve talán, ha forgolomkorlátos a neted(1-3-5 GB) és túlléped az adott keretet. Akkor felszámolnak valamennyit a plusz adatforgalomért. De nem kell aggódnod, pusztán rádióhalgatással és nézelődéssel úgysem tudod túllépni.
Darton Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Köszönöm a segítséget! (Jóanyám teljesen ki volt akadva, hogy ez valami extra feláras szolgáltatás... de most meg tudom nyugtatni hogy nem az... )
azaki1528464469 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Határozd meg a hang kártyádról honnan akarsz felvenni (nálam a sztereó keverõ) akkor már teljesen mindegy hogy mivel veszel föl akár az Xp hang rögzítõje is lehet, miután megnyitottál bármilyen hanggal rendelkezõ fájlt.
Recommended Posts