Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Internet Rádió

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Tudtok olyan programot ajánlani, amivel hallgatni illetve felvenni lehet internetes rádióadásokat?

Köszi!

• 4 weeks later...
Posted

Szasz!

Lehet hogy én vagyok a balga, de hol lehet felvenni a winamp-ban? Mert megvettem a pro-t (CD burn miatt), de nem találom sehol? Tehát Winamp 5.11 Pro

Kösz

Ruzsa Dániel
Posted

Szerintem magában a winamp-ban nincs bent, hanem le kell hozzá tölteni a STREAMRIPPER plugint, amit itt a fórumon már valahol már belinkelték, nagyon jó az a plugin használd bátran, jajj mennyi számot felvettem már vele... :D

Posted

Kösz, már megtaláltam, és már vettem is fel vele számot :-)

De a Phonostarral amit felvettem, azt a winamp nem játszotta le, de más sem!

Mi lehet a gond?

Ruzsa Dániel
Posted

Azt, nem tudom, de elvileg ha winamp kompatibilis a formátum, akkor vinnie kell.

• 1 month later...
Posted

Nekem olyan alkalmazásra lenne szükségem, amivel egy weblapon belüli flash alkalmazásból szedhetném ki a zenéket. Egy flash player tolja, szóval nem indít se winampot, se mást. Erre is van megoldás? Az oldal egyébként EZ, és már ajánlottam a megfelelõ topikban! :)

Posted

Köszi, megpróbáltam, és bejött:) Igaz, furcsának találom, hogy egy 8 perces track-et 80 mb-os adatforgalom mellett sugárzott le a szerver (nem a keletkezett fájlméretrõl beszélek, hanem a letöltés mennyiségérõl). Korlátos netem van, szóval csak néztem. De persze ez itt off :D

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted (edited)
Jetaudio. Ezzel mindent tudsz. Mutatós kezelõfelülettel rendelkezõ lejátszó, mely a zenék mellett videók lejátszására is alkalmas. Támogatott formátumok: mp3, ogg, wav és CD. Videóknál: avi és mpeg. Alkamas a feliratok megjelenítésére, CD-írásra, grabber, audiok konvertálása, skinezés és internet rádiók hallgatására. Nagyon jó minõségben rögzítheted a netes rádióidat. Innen letöltheted. Edited by ProFiler
  • 5 months later...
Posted

Sziasztok!

Kezdő netező lennék és lenne egy olyan kérdésem az internetes rádiózással kapcsolatban, hogy ez ingyenes-e? Úgy értve, hogy az internetszolgáltatóm havidíján kívül ugye nem kell másért fizetnem?

Előre is köszönöm a türelmet és a segítséget!

Üdv!

Darton

Posted

Igen ingyenes. Kivéve talán, ha forgolomkorlátos a neted(1-3-5 GB) és túlléped az adott keretet. Akkor felszámolnak valamennyit a plusz adatforgalomért. De nem kell aggódnod, pusztán rádióhalgatással és nézelődéssel úgysem tudod túllépni. :D

Posted

Köszönöm a segítséget! :) (Jóanyám teljesen ki volt akadva, hogy ez valami extra feláras szolgáltatás... de most meg tudom nyugtatni hogy nem az... :D )

azaki1528464469
Posted

Határozd meg a hang kártyádról honnan akarsz felvenni (nálam a sztereó keverõ) akkor már teljesen mindegy hogy mivel veszel föl akár az Xp hang rögzítõje is lehet, miután megnyitottál bármilyen hanggal rendelkezõ fájlt.