értetlen Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Hátha Halasi guru olvassa! A PCW 2005. februáriban a 110. oldalon találtam egy nagyon furi kis progit: Send To Toys. A bajom vele csak annyi, h szépen feltelepül, de nem fut. Ikonja sincs, a program fájlokban ugyan ott van, de:SEMMI!! Nem indul! Hogy kéne ennek futnia? Mit nem értek már megint, azon kívül, hogy semmit!!! A megadott címrõl letöltve - http://gabrieleponti.com/software/ - se indul!
Halasi Miklós Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Passz, nem ismerem a szoftvert. Máskor pedig ne egy témát nézz ki és oda nem illõ problémát írsz be, hanem nyiss egy külön topicot! Különben nem találják meg a bajodat!
értetlen Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Rendben, bár topicot nyitni nem tudok. A Send To Toys pedig nem akaródik megoldódni! ír: Azért írtam oda ahova írtam, mert a mappa ill. file kezelést könnyíti oly módon, hogy a jobbegeres helyi menün a a "Küldés" felajánlott helyeit lehet vele frankón megváltoztatni! :!: A PCW 2005. febr-i számának a 2-es CD-jén van. A rovatot amúgy Spányik Bé vezeti, Mesterfogások címen!
értetlen Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 EZ BEÉPÜLT MAGÁTÓL! Témát ezennel berekesztem!
Recommended Posts