laceeeee 0 Share Posted October 2, 2005 DVD shrinkkel másoltam egy filmet (a merevlemezre való másolásnál tartott) majd egyszer csak kiírta hogy "...out of memory..." és abbahagyta. Eddig mindent tökéletesen másolt. Van 2X512 MB DDR Kingston memóriám. Próbálkoztam a lapozófájl variálásával(azt hiszem valami ilyesmire való) de hiába állítok be bármit 1555 MB-os pufferelésnél feladja a fenti hibaüzenettel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted October 3, 2005 Szerintem az mpeg-2 dekóderrel van valami gond. Kodekpakkot használsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
norc 0 Share Posted October 3, 2005 Ehez a programhoz nincs valami magyar leírás? Mert ha a filmet leválogatva akarom megírni, akkor nem tudom például a menüt betenni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted October 3, 2005 Filmet leválogatva? Ez alatt mit értesz pontosan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ordító egér 0 Share Posted October 3, 2005 Szerintem azt, hogy van a lemezen (gyárilag) menû, film, négyféle felirat, meg szinkron, esetleg extrák, amibõl némelyiket szeretné a biztonsági másolatról ( ) lehagyni. @norc De betudod. Viszont minek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laceeeee 0 Author Share Posted October 7, 2005 Szerintem az mpeg-2 dekóderrel van valami gond. Kodekpakkot használsz? Kodekpakk de kb. 2 hete még minden mûködött. Leszedni a kodekpakkot nem lehet mert akkor semmilyen médiát(hiányzó svid-cvid (azt hiszem) kodek hiány miatt) nem játszik le úgyhogy visszatelepítettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laceeeee 0 Author Share Posted October 7, 2005 Szerintem az mpeg-2 dekóderrel van valami gond. Kodekpakkot használsz? Kodekpakk de kb. 2 hete még minden mûködött. Leszedni a kodekpakkot nem lehet mert akkor semmilyen médiát(hiányzó svid-cvid (azt hiszem) kodek hiány miatt) nem játszik le úgyhogy visszatelepítettem. (már a kodekpakk miatt is írtam): Felraktam a Tsunami codec packet. WinXP SP2-m van. Kiírt rögtön telepítés után egy hibaüzenetet, hogy helyezze be az SP2 cd-t, mert a windows mûködéséhez nélkülözhetetlen fájlok lettek felülírva. SP2-s setup cd-m nem volt, hogy kijavíthassa a rendszert. Ahelyett hogy mûködtek volna az avi fájlok még azt sem indította el ami addig ment. Ezekután tsunami uninstall, ffdsow, divx, xvid minden vissza. Most a legtöbb dolog megy de pl. Half-life 2 indításánál amikor valve logó megjelenne a köv. hibaüzenet van: nem található svid, cvid kicomagoló. A sherlock nevû program azt írta ki hogy az Mpeg4 codeccel van a baj - ami ugye az XP-ben beépítve található meg. Mit tudnék csinálni? Akkor azt írtátok hogy rendszer uninstall de ezt nem akartam és visszatelepítettem a tsunamit+ffdshowt és most minden megy(persze azért az mpeg4re hibát jelez a sherlock) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted October 7, 2005 A GSpottal nézted? Bár tudom a Sherlock is jó progi, de hátha valami közelebbit megtudsz a GSpotból. Másrészt a kodekeket vagy kézzel a telepítõbõl, vagy javító telepítéssel tudod visszatenni. És ilyenkor jön az a mondat, hogy "na ugye, megmondtam!" Ezért nem szabad feltenni kodekpakkot. De ezt a legtöbb kezdõ megteszi, és ebbõl legalább tanul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted October 7, 2005 Kodekkpakk törlése után azért nme megy semmi lejátszása, mert sok kodekpakk uninstallja, nemes egyszerûséggel minden kodeket letöröl ( Bizony még a gyári kodekeket is, meg azt is, amit nem tett fel.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts