Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Genius KB-29E billentyûzetet nem ismeri fel az XP

Recommended Posts

Posted

Helósztok!

Lenne egy kérdésem. Vettem egy Genius kb-29e (usb-s) billentyûzetet. Fel is raktam a hozzá járó telepítõt, de nem ismeri fel az XP. Ha újra bedugom, felvillan rajta az egyik lámpa, de utána semmi. Mi lehet a baj?

Légyszíves máskor csak egy helyen tedd fel a kérdésed! Nincs értelme több topikba is ugyanazt írni. <PF>

Posted

Mármint mit nem ismer fel? A multimédiás funkcióit, vagy az egész billentyûzetet?

Ciao.

Posted

És ha a billentyûzetet nem az USB-be dugod, hanem egy kis átalakító segítségével a billentyûzet portra?

Posted

Nekem is ilyenem van, és gond nélkül kezeli az XP. Igaz, a multimédiás résznél néha vannak olyan finomságok, hogy bármilyen gombot nyomok, legyen az hangerõ, vagy böngészõfrissítés, a World-öt indítja el, de ettõl függetlenül az XP-nek semmi baja sincs vele.

Posted

Csak a számológép megy rajta a többi nem.

Alaplaptól nem függhet hogy nem indul el igaz?

Ha elírsz valamit, akkor azt a szerkeszt gomb segítségével kijavíthatod. Emiatt nem kell mégegyszer leírni ugyanazt egy új hozzászólásban. <PF>

Posted

Elvileg nem. Ha a billentyûk mûködnek, akkor nincs letiltva a BIOS-ban az USB billentyûzet.

Ciao.

Posted

De csak a számológép, ami bele van építve a billentyûzetbe, a többi nem megy.

Posted

Feltetted már a multimédiás gombok driverét? Mert anélkül nem fognak menni.

Posted

Fel, de neked melyik fajta driver van fönt?

Posted

Neked ment a billentyûzet mielõtt felraktad a drivert?

Posted

Na várj. Ne keverjük a szezont a fazonnal! A számológép az amúgy is nem külön mûködik? A billentyûkkel tudsz navigálni? Esetleg a BIOS-ban?

Ciao.

Posted

Csak úgy ha bedugom a régit akkor tudok a biosba menni. Többi billentyû nem müködik az újjon. És a bioszba hova menjek és mit kell ott beállítani?

Honnan lehet ezt leszedni a netrõl: Versato?

Posted

Márpedig tök mindegy, hogy USB-s vagy PS/2-es, de DOS-ban vagy BIOS-ban is mennie kell.

Pro, akkor ezt a BIOS-ban kellene beállítani, nem?

@adam

Ahogy rádugod, a Win XP felismeri, és az alap billentyûzet, nameg a számológép mûködik, aztán fel kell rakni a CD-n lévõ cuccot, és csak ezután fog mûködni a multimédiás rész is.

Posted

De nem megy már felrakta.

Lehet rossz a billentyûzet?

ProFiler hol lehet ezt beállítani a BIOS-ba? :(

Én nekem csak a media key van fönt ez volt a pc-n.

Posted

Más nincs? Meg van 6 usb port mindegy melyikbe dugom be?

Rossz lehet a billentyûzet? :upsz:

Hogy kell beállítani a biosba?

Posted
Légyszíves ne írj egymás után ennyi hozzászólást minden mondatért! Azért mondom, hogy használd a szerkeszt gombot! Pár kérdésbõl már két oldalas lett a topik. Így azt sem tudom, hogy mire válaszoljak. :S
Posted
ProFiler hol lehet ezt beállítani a BIOS-ba? :(

Milyen alaplapod van? Akkor megnézem Neked, hogy pontosan mit kell átállítani.

Ciao.

Posted

Már sikerült de azért köszi mindent!

Posted

Elárulod, hogy végülis mi volt a probléma? :)

Ciao.

Posted

Nem tudom lehet vezeték hiba tegnap ment ma nem, de tegnap is egyszer csak elindult aztán leállítottam a gépet egy órára azt utána megint nem ment.Ma se megy. Lehet a vezetékek közti érintkezéssel van valami lehet megtört a szállítás között vagy hibás a billentyûzet.Holnap visszaküldöm cseréljék ki. Bocs mindenért. :upsz: De azért megnéznéd mit kell beállítani a biosba hogy biztos legyek benne. Alaplap :asus A7N8X. bocsi mindenért még egyszer.

Posted

Semmi probléma! Látod így mindjárt szebb a hozzászólásod! :)

BIOS-ban:

Advanced :nyíl: Integrated Peripherals :nyíl: USB Keyboard & Legacy Support :nyíl: Ez legyen Enabled!

Ciao.

• 1 month later...
Posted

Köszi szépen!

Amúgy úgy sikerült megcsinálnom ha valakit érdekel, hogy a biosba kivettem azt hogy mindenn hibát érzékeljen és átálítottam mindent kivéve a billentyûzetet és így elindult.