Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Microsoft Office 2003 Service Pack 2

Recommended Posts

Posted

Az Office Update biztos azért nem találta meg, mert magyar Office-od van, és még magyar SP2 nincs! A magyar verzióra várni kell még pár napot! :Sír:

Posted
:hátpersze: Erre nem is gondoltam! De valóban, úgy lehet, ahogy mondod.
Posted

Még én sem találtam sehol magyar verziót. Már teljesen átbogarásztam a Microsoft oldalát is. Csak németet és angolt találok. :(

Ciao.

Halasi Miklós
Posted

A magyar verzióra mindig várni kell kb. egy hónapot...

Posted

Már alig várom :)

Vajon, a Microsoft Office Update miért teszi kötelezõvé a - Frissítés az Outlook 2003 levélszemétszûrõjéhez (KB904631) - sürgõs frissítést , ha nincs feltelepítve az Outlook :?:

Telepítsem vagy ne :?:

• 3 weeks later...
Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Köszi a linket!

Gondolom, ez is egy olyan SP2, amiben az Office 2003 kiadása óta megjelenõ összes javítás benne van, igaz? Tehát egy új telepítésnél az Office-ra az SP2 rögtön telepíthetõ?

Posted

Ahogy mondod @MiniDisc! :oké:

Csau-csau!®

Posted

A lap alján található: Office2003SP2-KB887616-FullFile-HUN.exe letölthetõ fájlt

mikor érdemes választani?

Közben megtaláltam a kérdésemre a választ az útmutatóban!

Posted

Szerintem csak ezt érdemes választani. Egyébként köszi, hogy szóltál!

Ciao.

• 10 months later...
Posted

Föltettem az Office 2007 betát, és amikor windows updatet csinálok, felajánlja az MS Office 2003 Service Pack 2-t. Van ennek értelme?

Posted

Nekem is ezt csinálja. Szerintem nincs értelme. Belső információk szerint napokon belül jön az Office 2007 Beta 2 technikai frissítése, azt lesz érdemes feltenni.

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Néhány napja letöltöttem az office 2003, de sajna nem magyar. Ma itt az oldalon találtam a linket a magyarosításhoz.letöltöttem , de amikor telepítés után azt írta a termék szükséges verziója nem található a rendszeren. tudnátok nekem segíteni. fontos lenne mert minden nap használnom kellene a word-ot de angolul nehézkes.

elõre is köszi

Posted

A telepítõ kódot (serial) pontosan beírtad? Esetleg olyan verziót töltöttél le amit regisztrálni kell. :hááát:8)

Posted

sp 2hõz nem kér semmit, az elején még ki se akarta csomagolni. angolul meg tökéletesen mûködik.de az angol verzióhoz is vannak szerviz csomagok, mint a három,de azokat sem lehet telepíteni.

valami bibi van, vagy ennyire nem értek hozzá?

Posted

Hát ez elég zavaros. Mit töltöttél le és honnan pontosan? Office 2003-at a Microsofttól egy évvel az után, hogy kiadták a 2007-et? És milyen "magyarosítást" találtál a hol és töltöttél le honnan, ami nem működik? Piszok nehéz úgy segíteni, hogy már a kérdést sem értjük. ;)

Amúgy, ha nagyon sürgős, 2007-es próbaváltozatok innen tölthetők le, ha jól láttam, magyar nyelv is választható.

• 2 months later...
Posted
Imre, itt az Office 2003 SP3!

Ha fel akarom ezt tenni, szükséges, hogy telepítve legyen az SP1 és/vagy SP2? Vagy az SP3 tartalmaz minden eddigi frissítést? Mert ha jól emlékszem az SP2-t csak az SP1 után lehetett feltenni...

Posted

Szerintem nem szükséges. Most telepítettem "csupasz" Office 2003-at, és az Update csak az SP3 telepítését ajánlotta fel.

Posted

Nem kell hozzá, az újabb Service Pack mindig tartalmazza az előző javításait. (Mint ahogy a Windowsok esetében is.)