ocsi Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Van egy input mezõm, és sendAndLoad() al meghívok egy php file-t és elküldöm az input tartalmát... Amikor beírom az inputba az elküldendõ karaktereket, akkor minden megjelenik, de az adatbázisba már zavarosan érkezik meg. Két problémás karaktert találtam: 'õ' 'û' Nem tudjátok mit kéne átállítanom?
Mezofi Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Esetleg ezt a cikket tudom ajánlani elolvasásra:itt Bár itt is hangsulyozza az író, hogy a Flash nem igazán szereti az ékezetes betû megjelenítéseket. Nekem sem akarja megjeleníteni az adatbázisból való visszaolvasáskor, ezért le kellett mondanom róla.
ocsi Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Na várj! ( a cikket még nem olvastam...) DE ha az adatbázisban jól van, akkor nincs gáz, mert utf8 al ha kódolod mielõtt átadnád a flashnek akkor minden okés! De nekem flash bõl nem megy az adatbázisba írás... mert az õû betõket elrontja!
Mezofi Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Nyilván a Flash-nek fel kell ismernie az ÕÛ betûket, na errõl szól a cikk.
sziist Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A Character Options-ba > Specify Range > válaszd ki Ctrl lenyomásával az összes létezõ "Latin ..." opciót. Nem segít?
Recommended Posts