Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Trainz

Pjotr

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Rögtön egy problémával kezdeném:

Hogyan lehet megnagyobbítani a pályaszerkesztõben a terepasztalt?

(nekem 1 négyzetnyi van, a gyári pálya több olyan négyzetbõl áll)

Kösz!

Posted

Fú nem is tudom... Mióta nem játszottam már azzal a játékkal... Jó móka az a pályaszerkesztõ.. :lol:

Posted

Húúú pedig ezt még meg is csináltam, ha jól tudom annó. Ajánlom a www.trainz.hu oldalt. :)

Egyébként melyik Trainzt használod? A sima Trainz-t vagy a TRS2004-et?

• 2 months later...
Posted

Az új vonatokat hogyan kell telepíteni :?:

Posted
Nem tudom, ilyet még nem csináltam, de szerintem a Trainz mappájában van egy mappa, ahol sok mozdony, kocsi fájljai vannak, és ha letöltessz egyet, akkor azt másold be oda. Ha nem így, akkor nem tudom. :upsz:
Posted

Nekem a Trainz 2006-ban a következõ képpen megy a letöltött vonatok/kocsik telepítése: egyszerûen dupla katt a telepítendõ dologra és bejön a modmanagger és az telepíti is!

• 7 months later...
Posted

Nekem is van némi problémám a játékkal (TRS2006). Elég gyakran nem akarja összekapcsolni a mozdonyt a vagonokkal. Tud valaki segíteni, hogy ez miért van?

• 1 year later...
Posted

Hajjaj! Nyomtam egy Entert, és eltûnt az üzenetem elsõ mondata. Ezentúl õrizkedem az Enter nyomogatásától. Szóval! TRS2006-om van, sõt megvan a Trainz Collection is. Rengeteg új játék és küldetés van benne, mintegy kihívás. Némely pályán vannak inaktív állomások. Hogy értsétek: az aktív állomáson emberek vannak, akik le- és felszállnak (beszívódnak) a vonatba. Az inaktív állomás üres, és bár a "Drive to" menü tartalmazza, a Load parancsot a vonat nem hajtja végre.

Tudja-e valaki, hogy hogyan lehet a Surveyor-ban az inaktív állomást aktív állomássá varázsolni?

Elõre is köszönöm!