Pjotr Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Sziasztok! Rögtön egy problémával kezdeném: Hogyan lehet megnagyobbítani a pályaszerkesztõben a terepasztalt? (nekem 1 négyzetnyi van, a gyári pálya több olyan négyzetbõl áll) Kösz!
Gereby Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Fú nem is tudom... Mióta nem játszottam már azzal a játékkal... Jó móka az a pályaszerkesztõ..
csibe283 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Húúú pedig ezt még meg is csináltam, ha jól tudom annó. Ajánlom a www.trainz.hu oldalt. Egyébként melyik Trainzt használod? A sima Trainz-t vagy a TRS2004-et?
Pjotr Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Az új vonatokat hogyan kell telepíteni
Garono Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Nem tudom, ilyet még nem csináltam, de szerintem a Trainz mappájában van egy mappa, ahol sok mozdony, kocsi fájljai vannak, és ha letöltessz egyet, akkor azt másold be oda. Ha nem így, akkor nem tudom.
$entinel Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Nekem a Trainz 2006-ban a következõ képpen megy a letöltött vonatok/kocsik telepítése: egyszerûen dupla katt a telepítendõ dologra és bejön a modmanagger és az telepíti is!
titusz1 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nekem is van némi problémám a játékkal (TRS2006). Elég gyakran nem akarja összekapcsolni a mozdonyt a vagonokkal. Tud valaki segíteni, hogy ez miért van?
Csepusz Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Hajjaj! Nyomtam egy Entert, és eltûnt az üzenetem elsõ mondata. Ezentúl õrizkedem az Enter nyomogatásától. Szóval! TRS2006-om van, sõt megvan a Trainz Collection is. Rengeteg új játék és küldetés van benne, mintegy kihívás. Némely pályán vannak inaktív állomások. Hogy értsétek: az aktív állomáson emberek vannak, akik le- és felszállnak (beszívódnak) a vonatba. Az inaktív állomás üres, és bár a "Drive to" menü tartalmazza, a Load parancsot a vonat nem hajtja végre. Tudja-e valaki, hogy hogyan lehet a Surveyor-ban az inaktív állomást aktív állomássá varázsolni? Elõre is köszönöm!
Recommended Posts