Zazu Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Miután a Freemail, és a Mailbox is gyengélkedik, szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyik a legmegbízhatóbb ingyenes levelezõ.
google Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 A Vipmail talán. Velük még soha nem volt gond. Igaz, csak ritkán nézek be webes felületen, és nagyon ritkán elõfordul, hogy túllépi a kapcsolódási idõt a Poptray, de minden levél megjön rendesen, és nincs (huzamosabb?) leállás.
Crocket Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Klikk ide. Ha nem lenne probléma, tudnál nekem is küldeni meghívót? Köszi
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Töltsd ki a rovatokat, és elküldöm.
Tibor20 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Sziasztok! Én Drenyóczki Tibor vagyok és a Freemail-en 2004 szeptemberében regisztráltam magamat a voodoo2pci@freemail.hu címen. A jelszavamat megváltoztattam de utána már nem tudtam belépni. Írtam a levelezõ rendszernek de nem válaszolnak nekem. Nem tudok mit csinálni. Valakinek nincs valami ötlete. Kérem segítsenek nekem, mert nagyon sok fontos levelem van rajta. E-mail:keeway5@gmail.com Üdvözlettel: Tibor
google Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Mikor változtattad meg? Mert ha ez szintén 2004-ben történt, akkor azóta már a cím sem létezik.
arpsoft Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 A változtatásnál azt a jelszót gépelted be, amit most pötyögnél? Mármint pontosan azt? Volt benne ékezetes betû? Kisbetû nagybetû nem kavarhat be? Nem volt véletlenül bekapcsolva a Caps Lock?
Tibor20 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 A változtatásnál ugyanazt a jelszót pötyögtem be, volt benne ékezetes betû. Nem volt bekapcsolva a Caps Lock. Te nem tudsz valahogy segíteni nekem. Én tudom igazolni, hogy az enyém a postafiók!!
Halasi Miklós Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Az már régen rossz, ha egy jelszó ékezetes betût tartalmaz...
tike Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Billentyûzet betû leosztása? Angol / magyar billentyûzet? Más nyelvre állított billentyûzet? Ellenõrizheted ezeket is.
mizsi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Nem volt bekapcsolva a Caps Lock. Azért csak próbáld ki! Hátha akkor véletlenül be volt kapcsolva!
arpsoft Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Le merem fogadni, hogy hosszú õ vagy û volt benne!
Tibor20 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Hosszú ó volt benne. Nincs benne z vagy y. Akkor valaki tudna nekem segíteni valahogy? Rengeteg fontos levelem van rajta. Csá!
Ruzsa Dániel Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Szerintem vipmail, ezen kívül gmail, mindekettõt használom!
arpsoft Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 @Tibor20: a régi jelszóval próbáltad? A lehetséges elgépeléseket már kipróbáltad?
Tibor20 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Sziasztok! Én Drenyóczki Tibor vagyok és a Freemail-en 2004 szeptemberében regisztráltam magamat a voodoo2pci@freemail.hu címen. A jelszavamat megváltoztattam de utána már nem tudtam belépni. Írtam a levelezõ rendszernek de nem válaszolnak nekem. Nem tudok mit csinálni. Valakinek nincs valami ötlete. Kérem segítsenek nekem, mert nagyon sok fontos levelem van rajta. E-mail:keeway5@gmail.com Üdvözlettel: Tibor
Laali Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Vannak olyan gépek amin használtad az új jelszavadat, és mûködött ? Volt jelszóemlékeztetõ megadva ? Nem telt el három hónap úgy, hogy nem léptél be a rendszerbe és nem volt használva ? Mire emlékszel az állítólagos új jelszóból ? Kisbetûk, nagybetûk esetleges betûtévesztés lehetõsége... A jelszót kétszer kellett bírni. Ez begépelve lett egyenként, vagy beillesztve ?
Laali Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Hosszú ó volt benne. Nincs benne z vagy y. Akkor valaki tudna nekem segíteni valahogy? Rengeteg fontos levelem van rajta. Csá! Csak egy érdekesség. Ez InternetExplorerben hosszú ó esetén a %F3 jelenik meg. Hátha az a program is így értelmezi... Igazság szerin nem fogadhatná el az ékezetes betût.
Laali Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Nem tudtam már belejavítani az üzenetbe: Ez azt jelenti, hogy a pók szó esetén, lehet, hogy a p%F3k kifejezés is mehetett el a jelszó helyet. (Vagy valami más, hasonló módon...) A pók.html fájlt például, ha InternetExplorer kezdõlapjaként állítjuk be, akkor a címsorban nem ez jelenik meg, hanem a fenti kifejezés.
Recommended Posts