Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nincs "o" betûm!

Recommended Posts

Posted

Pár napja hiába nyomkodom nincs "o" betûm. Újraindítás után pár percig van, de aztán jöhet a Ctrl+c / Ctrl+v.

CounterSpy, Ad-Aware, Nod32 lefutattva. :Sír:

Nem tudom mi tévõ legyek.. Tudna valaki segíteni?

Posted

Esetleg a billentyûzet hibája?

Próbáld ki egy másik gépen.

Ha ott mûködik, akkor egy Windows javító telepítést is megpróbálhatnál!

Posted

És/Vagy ugyanazon a gépen egy másik billentyûzetet.

Posted

Megpróbáltam másik billentyûzettel és úgy sem mûködött. Ja és persze nagy "O"-m az van. :pislog:

Windows javító telepítés?

A telepítõ cdrõl nem enged semmit csinálni, mert már felraktam az SP2-t...

Posted

Akkor csinálj egy integrált telepítõ lemezt!

Az nlite-es topicban több infot találsz! :ötlet:

Posted

Egyátalán magyar nyelvû billentyûzetnek van beállítva a billentyûzeted? Nézd meg az eszközkezelõben, hogy minek ismeri fel! Esetleg válassz neki egy másik meghajtót.

Ciao.

Posted

Gondolom, hogy igen, mert akkor nem a kis "o" betûvel lenne a gond.....

Posted

Volt már nekem olyan, hogy a kódolás átállítódott (?), hasonló karakter kavarodást okoz. Nézet --> Kódolás --> Közép-Európai ISO vagy Windows. Google Toolbar is okozhat karakter cserét.

Posted

Igaz, a Google toolbar, régi verzióinál elõfordult a hosszú õ és û cseréje! De a rövid o betû, minden nyelvben ugyan az!!!!!

Posted

A Xara-ban volat valami oylan, hogy nem lehetett s-t írni, mert arra azonnal menteni akart (ha jól emlékszem). Nem lehet, hogy van valami a háttérben, ami lenyeli az o-t (mint Open, vagy ilyesmi)?

Posted

Próbáltam már csökkentett módban is elindítani, de semmi. Minden kOmbinácóban mûködik ctrl/alt/shift + O csak kis O nincs.

IllesztõprgramOt is eltávOlítOttam, újra raktam, de semmi.

WindwOs javító telepítést még nem próbáltam, de rajta vagyOk..

Posted

Nem ismer valaki, olyan progit, amivel "o"-t átrakhatnám egy másik gombra, vagy valamilyen billentyûzet kombinációra? (Pl.:Alt + valami)

Posted

Nem hinném hogy ez jó megoldás lenne. Inkább próbáld meg végre a javító telepítést!

Posted

Bármelyik betûtípus esetén ?

Nekem is van olyan betûtípusom, amelybõl hiányzik betû.

Mik az akkor futó programok, amikor még jó ? (Ctrl - Alt - Del)

Mik akkor amikor már nem mûködik ?

Csökkentett üzemmódban szintén jelentkezik a hiba ?

Minden programban jelentkezi a hiba ? (Office, jegyzettömb, fórum...)

Posted

Itt valószínû, a Windows van megsérülve! Mert ha mondjuk a speciális (û;ú;ó;õ;í )Betûk valamelyikével lenne gond, akkor nyílván meg lehetne oldani. Sõt már a z<-->y csere is alap dolog...... De itt a kis "o" betûrõl beszélünk!

Szóval, esetleg a javító telepítés rendbehozza......

Posted

Javítás.....

Az XP cd-rõl indítod a gépet! És ott a régi rendszer megtalálása után, a javítást választod!

Vagypedig:

Folytatom és is egy általam hasznosnak vélt "minitippel"..

Ha már reménytelenül fel van bolygatva a rendszer például a sok demo, shareware és hasonló programok telepítgetése miatt, akkor helyezzük be a Windows telepítõlemezét, majd Start ---> Futtatás, és írjuk be az alábbi szöveget:

<Az optikai meghajtó betûjele, amiben a telepítõ CD van>:\i386\winnt32 <szóköz>/unattend

Ekkor lefut a telepítõrutin, és remélhetõleg helyrepofozza a rendszert..

:ötlet:
Posted

Végre van "o" - m!!! :D:D:D

A Win javító telepítés nem sikerült valami jól, meghalt a Windows :nyíl: Re-install

Val., hogy az sp2 kavart be. Kábé 2 hónapja van netem és ez volt 3. xp re-install, érdekes..

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

OFF

Chellos vagyok és le voltam korlátozva tudtommal elsejéig, de install után elmúlt..

Lehet hogy van összefüggés, vagy csak szeretném?

ON

És végül: ooooo..!