Wax Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Pár napja hiába nyomkodom nincs "o" betûm. Újraindítás után pár percig van, de aztán jöhet a Ctrl+c / Ctrl+v. CounterSpy, Ad-Aware, Nod32 lefutattva. ír: Nem tudom mi tévõ legyek.. Tudna valaki segíteni?
benkovics Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Esetleg a billentyûzet hibája? Próbáld ki egy másik gépen. Ha ott mûködik, akkor egy Windows javító telepítést is megpróbálhatnál!
TheSaurus Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 És/Vagy ugyanazon a gépen egy másik billentyûzetet.
Wax Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Megpróbáltam másik billentyûzettel és úgy sem mûködött. Ja és persze nagy "O"-m az van. Windows javító telepítés? A telepítõ cdrõl nem enged semmit csinálni, mert már felraktam az SP2-t...
benkovics Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Akkor csinálj egy integrált telepítõ lemezt! Az nlite-es topicban több infot találsz!
ProFiler Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Egyátalán magyar nyelvû billentyûzetnek van beállítva a billentyûzeted? Nézd meg az eszközkezelõben, hogy minek ismeri fel! Esetleg válassz neki egy másik meghajtót. Ciao.
benkovics Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Gondolom, hogy igen, mert akkor nem a kis "o" betûvel lenne a gond.....
VINIKOR Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Volt már nekem olyan, hogy a kódolás átállítódott (?), hasonló karakter kavarodást okoz. Nézet --> Kódolás --> Közép-Európai ISO vagy Windows. Google Toolbar is okozhat karakter cserét.
benkovics Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Igaz, a Google toolbar, régi verzióinál elõfordult a hosszú õ és û cseréje! De a rövid o betû, minden nyelvben ugyan az!!!!!
TheSaurus Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 A Xara-ban volat valami oylan, hogy nem lehetett s-t írni, mert arra azonnal menteni akart (ha jól emlékszem). Nem lehet, hogy van valami a háttérben, ami lenyeli az o-t (mint Open, vagy ilyesmi)?
Wax Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Próbáltam már csökkentett módban is elindítani, de semmi. Minden kOmbinácóban mûködik ctrl/alt/shift + O csak kis O nincs. IllesztõprgramOt is eltávOlítOttam, újra raktam, de semmi. WindwOs javító telepítést még nem próbáltam, de rajta vagyOk..
Wax Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Nem ismer valaki, olyan progit, amivel "o"-t átrakhatnám egy másik gombra, vagy valamilyen billentyûzet kombinációra? (Pl.:Alt + valami)
Utonium Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Nem hinném hogy ez jó megoldás lenne. Inkább próbáld meg végre a javító telepítést!
Laali Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Bármelyik betûtípus esetén ? Nekem is van olyan betûtípusom, amelybõl hiányzik betû. Mik az akkor futó programok, amikor még jó ? (Ctrl - Alt - Del) Mik akkor amikor már nem mûködik ? Csökkentett üzemmódban szintén jelentkezik a hiba ? Minden programban jelentkezi a hiba ? (Office, jegyzettömb, fórum...)
benkovics Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Itt valószínû, a Windows van megsérülve! Mert ha mondjuk a speciális (û;ú;ó;õ;í )Betûk valamelyikével lenne gond, akkor nyílván meg lehetne oldani. Sõt már a z<-->y csere is alap dolog...... De itt a kis "o" betûrõl beszélünk! Szóval, esetleg a javító telepítés rendbehozza......
benkovics Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Javítás..... Az XP cd-rõl indítod a gépet! És ott a régi rendszer megtalálása után, a javítást választod! Vagypedig: Folytatom és is egy általam hasznosnak vélt "minitippel".. Ha már reménytelenül fel van bolygatva a rendszer például a sok demo, shareware és hasonló programok telepítgetése miatt, akkor helyezzük be a Windows telepítõlemezét, majd Start ---> Futtatás, és írjuk be az alábbi szöveget: <Az optikai meghajtó betûjele, amiben a telepítõ CD van>:\i386\winnt32 <szóköz>/unattend Ekkor lefut a telepítõrutin, és remélhetõleg helyrepofozza a rendszert..
Wax Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Végre van "o" - m!!! A Win javító telepítés nem sikerült valami jól, meghalt a Windows íl: Re-install Val., hogy az sp2 kavart be. Kábé 2 hónapja van netem és ez volt 3. xp re-install, érdekes.. Köszönöm mindenkinek a segítséget! OFF Chellos vagyok és le voltam korlátozva tudtommal elsejéig, de install után elmúlt.. Lehet hogy van összefüggés, vagy csak szeretném? ON És végül: ooooo..!
Recommended Posts