Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PhotoCD

maystro2

Recommended Posts

Posted

Kérdésem elég egyszerû: Milyen szoftvert használjak PhotoCD elõállításához?

Szeretnék egy digitális családi fotóalbumot csinálni. Lenne rajta menü, aláfestõ zene, stb. Milyen szoftverrel tehetem ezt meg? A legjobb egy free alkalmazás lenne, de ha nincs hát nincs. NAGYON FONTOS lenne, hogy a képeket a DVD távirányítójával tudjam váltani, ne pedig elõre beállított idõközönként váltogassa a képeket, mint egy diavetítés. Tehát ne csináljon belõle VCD-t! Igaz így simán fel is írhatnám CD-re a képeket, de én szeretném felturbózni egyedi menükkel, zenével és az sem hátrány ha a (digitális fényképezõvel készült) videókat is bele tudnám rakni az összeállításba (például egy külön menüpontba).

Na szóval valami ilyesmi progit keresek. :!:

Posted

Szerintem picit sokat vársz egy ingyenes szoftvertõl, így szerintem nem marad más mint a néró.

Szinte neked találták ki a NeroVision Express-ét.

Posted

:oké:

Így igaz! Az NVE a neked való program. ;)

Posted

Már próbáltam a Vision Expresst, de abban sem lehet beállítani, hogy a képeket a távirányító gombjaival (elõre - következõ, meg ilyesmi) lehessen irányítani. Vagy csak nem merültem eléggé bele a program beállításaiba???

Úgy tudom az ilyen programok mind VCD SVCD vagy DVD formátumokba összecsomagolják a képeket mint egy film. A váltás meg egy elõre beállított idõ között történik. Szóval diavetítés.

Nem mondtam, hogy muszály a free progi, de jó lett volna ha van ilyen ingyenesben. De ha nincs hát nincs.

Posted

Minden kép külön jelenet, tehát menüpont, tehát ha rákattintasz a távirányítóval az jelenik meg. Egy menüoldalra azt hiszem kilenc gombot-képet tudsz rakni maximum.

De ha használod a menü-almenü opciót akkor az albumok jelennek meg a menüben gombokként, rákattintva egy gombra pedig almenüként a benne levõ képek.

Ja, ez a UleadDVD Movie Factory, én ezt használom erre.