Jump to content
GSForum - Segélyvonal

mp3 alapzenére felvenni a szöveget!?

Recommended Posts

Posted

Szasz mindenkinek aki ide bekacsint! Múltkor haverok csináltak nekem alapzenét (mp3-ban van) amire rapelni lehet, csak valami jó kis progi kellene, amivel rá lehet venni a szöveget!!! 8) Ha tud valaki valami ilyesmi progit, akkor irja le (kösz) és ha még a neten is fenn van és a címét is tudja, akkor különösen boldog lennék!!! ;)

Másféle hozzászólás is jöhet ide, ami ezzel kapcsolatos. KÖSZENCS!

marcos99 :éljen:

Posted

Ha jól tudom a Nero Wave Editor is alkalmas erre, vagy pedig a Cool Edit Pro. Ha jól láttma haveromék is ezt használták, hasonló célra. Majd megkérdezem õket, õk mivel csinálták.

Posted

Csá Adani! A Wawe Editorral nem tudom úgy beilleszteni a hangot hogy az alapzenén szóljon (csak az alap zene elõtt szól a szöveg). De kösz hogy, rálérdezel hogy a haverjaid mivel nyomták. Ja és a Cool edit pro-t meg majd kipróbálom...!

marcos99

Posted

Olyan progit nem fogsz találni, ami ritmusban rárakja a zenére a szöveget. Ezt Neked kell megszerkeszteni, utána pedig downmix-ként kimenteni.

Posted

Nos ez náluk úgy megy, hogy megcsinálják az alapzenét egy progival, majd azt lejátszák Winamp-al, és rárappelik a szöveget, amit mikrofonnal felvesznek, így lesz két mp3. Az egyik az alapzene a másik a szöveg, és ebbõl csinálnak egyet, vagyis egy mixprogival egymásra keverik.

Ha megcsináltad a számot, elküldenéd nekem is? Kíváncsi vagyok rá!

Posted

Kösz a segítséget! így már okéj. És olyan összemixelõs progit tudnál mondani?, és akkor már bele is lehetne vágni a dologba. Talán elküldhetném (ha jól sikerül), de az még nem most lesz mer sok munka van egy ilyennel.

Posted

Tractor DJ Studio, MJ Studio, GoldWave. Valamelyik biztosan jó lesz a feladatra, pontosan nemtudom õk mivel csinálták.

Posted

Most majd ha lesz idõnk akkor nekiülünk szöveget írni. Utána azt megpróbáljuk felvenni majd össze ügyködni. Aztán megpróbálom eljutatmi hozzád. 8) ! Még erõsitõ is kellen a "májkrofonhoz", mert elég gyengén szól ;) !

:szónok: marcos99

• 7 months later...
Posted

Valaki nem tud magyar használati utasítást v. leírást a CoolEdit Pro hoz?

Köszi

juhi