marcos99 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Szasz mindenkinek aki ide bekacsint! Múltkor haverok csináltak nekem alapzenét (mp3-ban van) amire rapelni lehet, csak valami jó kis progi kellene, amivel rá lehet venni a szöveget!!! Ha tud valaki valami ilyesmi progit, akkor irja le (kösz) és ha még a neten is fenn van és a címét is tudja, akkor különösen boldog lennék!!! Másféle hozzászólás is jöhet ide, ami ezzel kapcsolatos. KÖSZENCS! marcos99
Adani Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ha jól tudom a Nero Wave Editor is alkalmas erre, vagy pedig a Cool Edit Pro. Ha jól láttma haveromék is ezt használták, hasonló célra. Majd megkérdezem õket, õk mivel csinálták.
marcos99 Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Csá Adani! A Wawe Editorral nem tudom úgy beilleszteni a hangot hogy az alapzenén szóljon (csak az alap zene elõtt szól a szöveg). De kösz hogy, rálérdezel hogy a haverjaid mivel nyomták. Ja és a Cool edit pro-t meg majd kipróbálom...! marcos99
arpsoft Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Olyan progit nem fogsz találni, ami ritmusban rárakja a zenére a szöveget. Ezt Neked kell megszerkeszteni, utána pedig downmix-ként kimenteni.
Adani Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Nos ez náluk úgy megy, hogy megcsinálják az alapzenét egy progival, majd azt lejátszák Winamp-al, és rárappelik a szöveget, amit mikrofonnal felvesznek, így lesz két mp3. Az egyik az alapzene a másik a szöveg, és ebbõl csinálnak egyet, vagyis egy mixprogival egymásra keverik. Ha megcsináltad a számot, elküldenéd nekem is? Kíváncsi vagyok rá!
marcos99 Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Kösz a segítséget! így már okéj. És olyan összemixelõs progit tudnál mondani?, és akkor már bele is lehetne vágni a dologba. Talán elküldhetném (ha jól sikerül), de az még nem most lesz mer sok munka van egy ilyennel.
Adani Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Tractor DJ Studio, MJ Studio, GoldWave. Valamelyik biztosan jó lesz a feladatra, pontosan nemtudom õk mivel csinálták.
marcos99 Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Most majd ha lesz idõnk akkor nekiülünk szöveget írni. Utána azt megpróbáljuk felvenni majd össze ügyködni. Aztán megpróbálom eljutatmi hozzád. ! Még erõsitõ is kellen a "májkrofonhoz", mert elég gyengén szól ! marcos99
juhi Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Valaki nem tud magyar használati utasítást v. leírást a CoolEdit Pro hoz? Köszi juhi
Recommended Posts