Gyurgyalag28 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Szevasztok! Lenne egy kis problémám! Olyan programot keresek mellyel külsõ adatbázisból származó címeket borítékra tudok nyomtatni sorozatban. Ez azt jelenti, hogy megadom az adatbázist a programnak, õ pedig felcímkézi a borítékokat. Van-e ilyen ingyenes program, és ha van hol lehet hozzájutni? Segítségeteket elõre is köszönöm. gyurgyalag28 ír:
Darcy Tucker Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Bár, még sohasem használtam, de 5 perc alatt rátaláltam a funkcióra a Wordben (2003-as verzió - gondolom a korábbiak is tudják). A Körlevelet kell választanod, de a Dokumentumtípus kiválasztásakor nem a Levelet kell választanod, hanem a Borítékot. Remélem, nem értettem félre és valami ilyesmit kerestél.
benkovics Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Csak az Office 2003 az nem ingyenes....
Gyurgyalag28 Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Szevasztok! Lenne egy kis problémám! Olyan programot keresek mellyel külsõ adatbázisból származó címeket borítékra tudok nyomtatni sorozatban. Ez azt jelenti, hogy megadom az adatbázist a programnak, õ pedig felcímkézi a borítékokat. Van-e ilyen ingyenes program, és ha van hol lehet hozzájutni? Segítségeteket elõre is köszönöm. gyurgyalag28 ír: Köszönöm a választ de ezt már próbálltam. Nem sok sikerrel! Nekem olyan programra volna szükségem amely célprogram. Üdv: Gyurgyalag28!
Gyurgyalag28 Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Csak az Office 2003 az nem ingyenes.... Köszönöm a választ de ezt már próbálltam. Nem sok sikerrel! Nekem olyan programra volna szükségem amely cléprogram. Üdv: Gyurgyalag28!
Recommended Posts