Papp Norbert Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Minden ami a CS: Source-al kapcsolatos!
priby Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Nem vagyok ismert e játékban, de ez nem ugyanez?
Machado Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Minden ami a CS: Source-al kapcsolatos! Zseniális játék, csak a sok csökött agyú régi csések miatt sose lesz népszerû, nekik még mindig az a rendszerváltás elõtti tróger játék kell, akkor játszanak azzal
Papp Norbert Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Nem vagyok ismert e játékban, de ez nem ugyanez? Nem. :!: A Counter-Strike: Source, a CS 1.6-os folytatása. Pontosabban, van még közte a CZero.
priby Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Okés, akkor nem szóltam, bár elférnének egy topicban is
Bencce Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ez olyan mint amikor mindenki még mindig a Rainbow Six Rouge Spearrel játszik, pedig vannak újak. Ragaszkodnak a jólbeválhoz
Papp Norbert Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Ez nem off topic, ez a játék király, és megérdemel egy új topicot!
Machado Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ez olyan mint amikor mindenki még mindig a Rainbow Six Rouge Spearrel játszik, pedig vannak újak. Ragaszkodnak a jólbeválhoz Persze, nem törvény, hogy az új a jobb, de a Source - 1.6 esetében egyértelmû.
Timer Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mondjuk az 1.6-tal nem sokan játszottak, szerintem, én legalábbis rovarírtóval ültem le mellé néhány lövés erejéig. Az pedig, hogy sokan még mindig az 1.5-öt nyúzzák, az ma már sokkal inkább köszönhetõ annak, hogy ÉVEKET öltek már bele , hogy megtanuljanak pontosan célozni, és megismerni a fegyvereket, mint például a grafikánakk, vagy a gépigénynek.
Sanzi Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Megszereztem végre a Source-ot. Mikor legelõször megláttam mondom: -Ez már valami, milyen szép grafika. Ezt valahol sejtettem, hisz a Half Life motor is gyönyörû volt. Ennyit a grafikáról. És most a játékmenet: Egyszerûen szétröhögtem magam!!! Szó szerint. Az AI olyan "hülye", hogy arra nincsen szó. Egy eset: 5 ember volt a pályám, ebbõl 2 terorista próbált meg átugrani egy teli ablakon. A példájukat követte még egy CT, de a másik kettõ CT se volt rest. Õk úgy megtalálták egymást egy olyan széles folyosón, ahol 6 ember elfért volna egymás mellett, és egymással szemben akartak menni, viszont "felakadtak" egymásban. Másik helyzet: 3 CT torlaszolt el egy ajtót. 1 ki akart menni, 2 meg be. Tehát a kipróbálás folyamata elég humorosra sikerült. De legalább jót röhögtem.
Papp Norbert Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Hát ezek a botok ilyenek. Inkább játsz a neten kersztül!
Sanzi Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 @Machado Tudom, de egyelõre Voda-val nem tudok neten játszani. Lan-ra meg nem mindig van lehetõség. Így maradtak a kicsit "hülye" botok...
payskin Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Vodafone? Oroszul: víz! Például: "Dájtye mnye pázsáluszta sztákán vádi?" = "Adna egy pohár vizet, kérem?"
Sanzi Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Vodafone. Egy mobilszolgáltató, melynek van GPRS internete. Havi 3125 FT-ért kapcs 100 MB-ot. Ez nagyon kevés, de legalább nem percre megy, mint a Dial-Up. Igaz már meg van rendelve a tisztelt T-Online-nál a net, dehogy mikor lesz belõle valami...
Papp Norbert Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 A Counter-Strike 1.6-hoz kell a Half-Life 1?
Timer Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Tudtommal nem, legalábbis amivel én játszottam, ahhoz nem kellett. De a Czero-hoz biztosan nem kell, sõt, w_r_z kiadásban találkoztam már egy cd-s verzióval is belõle. Egyébként minden CS-s figyelmébe ajánlom ezt! (bár nem source, ezért bocsi az offért) Klikk
Papp Norbert Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Nem tudok a CS 1.6-al interneten játszani. Amikor be akarok lépni egy szerverbe, valami LAN-os dolgot ír ki. Mi lehet a probléma? Valaki segítsen!
marcos99 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Hellosztok! Nekem is megvan a CS Source, de nem tudom, hogy mit kell tenni, hogy neten is játszani tudjak? Szóval segítséget kérnék, hogy most mit tegyek. Köszi: marcos99
intruder Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Eredeti-e az a Source? Bár ha eredeti lenne kétlem hogy ez a kérdés felmerülne De ha mégis, akkor tedd be a CD-t vagy a DVD-t és kövesd az utasításokat. Minden egyértelmû... szerintem.
marcos99 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Nem eredetibe van. Ha nem eredeti akkor nem megy neten?
Bencce Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Mostanában tényleg nõ a fórumon a warez, meg az ilyenfajta eszmecsere és utalások Elõbb-utóbb Balage le fog sújtani
intruder Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Mostanában tényleg nõ a fórumon a warez, meg az ilyenfajta eszmecsere és utalások Szerintem nem a warez nô, hanem a tájékozatlanságból adódó felesleges kérdések... Miért nem megy a játék hálózatban, neten? Lefagy, kiakad, nem megy az AI, stb. Azért ha az ember egy másolt CD-vel DVD-vel próbálkozik és adódnak a telepítésnél problémák, esetleg nem úgy megy a játék ahogyan kellene, és furcsán viselkedik, ne csodálkozzon. Bár nyilván nem kerülnének szóba az adott problémák, ha eredeti példányokról lenne szó, hiszen akkor jogosan élne az ember a garanciával, cserével, illetve a reklamációval a kereskedônél. Vagyis nem kerülnének ide ezek a kérdések...
Recommended Posts