Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Counter-Strike: Source

Papp Norbert

Recommended Posts

Posted

Minden ami a CS: Source-al kapcsolatos! :démonikacaj:

Posted
Minden ami a CS: Source-al kapcsolatos! :démonikacaj:

Zseniális játék, csak a sok csökött agyú régi csések miatt sose lesz népszerû, nekik még mindig az a rendszerváltás elõtti tróger játék kell, akkor játszanak azzal :dühös:

Posted
Nem vagyok ismert e játékban, de ez nem ugyanez?

Nem. :!:

A Counter-Strike: Source, a CS 1.6-os folytatása. ;)

Pontosabban, van még közte a CZero.

Posted

Okés, akkor nem szóltam, bár elférnének egy topicban is :hááát:

Posted

Ez olyan mint amikor mindenki még mindig a Rainbow Six Rouge Spearrel játszik, pedig vannak újak. Ragaszkodnak a jólbeválhoz :)

:off_kacsint:

Posted

Ez nem off topic, ez a játék király, és megérdemel egy új topicot! :P:démonikacaj:

Posted
Ez olyan mint amikor mindenki még mindig a Rainbow Six Rouge Spearrel játszik, pedig vannak újak. Ragaszkodnak a jólbeválhoz :)

:off_kacsint:

Persze, nem törvény, hogy az új a jobb, de a Source - 1.6 esetében egyértelmû. ;)

Posted

Mondjuk az 1.6-tal nem sokan játszottak, szerintem, én legalábbis rovarírtóval ültem le mellé néhány lövés erejéig. Az pedig, hogy sokan még mindig az 1.5-öt nyúzzák, az ma már sokkal inkább köszönhetõ annak, hogy ÉVEKET öltek már bele , hogy megtanuljanak pontosan célozni, és megismerni a fegyvereket, mint például a grafikánakk, vagy a gépigénynek.

• 2 weeks later...
Posted

Megszereztem végre a Source-ot. Mikor legelõször megláttam mondom: -Ez már valami, milyen szép grafika. Ezt valahol sejtettem, hisz a Half Life motor is gyönyörû volt. Ennyit a grafikáról. És most a játékmenet: Egyszerûen szétröhögtem magam!!! Szó szerint. Az AI olyan "hülye", hogy arra nincsen szó. Egy eset: 5 ember volt a pályám, ebbõl 2 terorista próbált meg átugrani egy teli ablakon. A példájukat követte még egy CT, de a másik kettõ CT se volt rest. Õk úgy megtalálták egymást egy olyan széles folyosón, ahol 6 ember elfért volna egymás mellett, és egymással szemben akartak menni, viszont "felakadtak" egymásban. Másik helyzet: 3 CT torlaszolt el egy ajtót. 1 ki akart menni, 2 meg be. :S

Tehát a kipróbálás folyamata elég humorosra sikerült. De legalább jót röhögtem. :D

Papp Norbert
Posted

Hát ezek a botok ilyenek. :D

Inkább játsz a neten kersztül! ;)

Posted

@Machado

Tudom, de egyelõre Voda-val nem tudok neten játszani. Lan-ra meg nem mindig van lehetõség. Így maradtak a kicsit "hülye" botok...

Papp Norbert
Posted

Mi az a VODA? :pislog:

Posted

Vodafone? ;)

Oroszul: víz! Például: "Dájtye mnye pázsáluszta sztákán vádi?" = "Adna egy pohár vizet, kérem?" :igen:

Posted

Vodafone. Egy mobilszolgáltató, melynek van GPRS internete. Havi 3125 FT-ért kapcs 100 MB-ot. Ez nagyon kevés, de legalább nem percre megy, mint a Dial-Up. Igaz már meg van rendelve a tisztelt T-Online-nál a net, dehogy mikor lesz belõle valami... :D

Papp Norbert
Posted

A Counter-Strike 1.6-hoz kell a Half-Life 1? :?:

Posted

Tudtommal nem, legalábbis amivel én játszottam, ahhoz nem kellett. De a Czero-hoz biztosan nem kell, sõt, w_r_z kiadásban találkoztam már egy cd-s verzióval is belõle.

Egyébként minden CS-s figyelmébe ajánlom ezt!

(bár nem source, ezért bocsi az offért)

Klikk

Papp Norbert
Posted

Nem tudok a CS 1.6-al interneten játszani. Amikor be akarok lépni egy szerverbe, valami LAN-os dolgot ír ki.

Mi lehet a probléma? :?:

Valaki segítsen! :ötlet:

Posted

Hellosztok! Nekem is megvan a CS Source, de nem tudom, hogy mit kell tenni, hogy neten is játszani tudjak? Szóval segítséget kérnék, hogy most mit tegyek.

Köszi: marcos99

• 2 weeks later...
Posted

Eredeti-e az a Source? Bár ha eredeti lenne kétlem hogy ez a kérdés felmerülne :hááát:

De ha mégis, akkor tedd be a CD-t vagy a DVD-t és kövesd az utasításokat. Minden egyértelmû... szerintem.

• 2 weeks later...
Posted

Nem eredetibe van. Ha nem eredeti akkor nem megy neten? :S

Posted

:D:D:)

Mostanában tényleg nõ a fórumon a warez, meg az ilyenfajta eszmecsere és utalások :hááát:

Elõbb-utóbb Balage le fog sújtani :brucelee::boxoló:

Posted
Mostanában tényleg nõ a fórumon a warez, meg az ilyenfajta eszmecsere és utalások :hááát:

Szerintem nem a warez nô, hanem a tájékozatlanságból adódó felesleges kérdések...

Miért nem megy a játék hálózatban, neten? Lefagy, kiakad, nem megy az AI, stb.

Azért ha az ember egy másolt CD-vel DVD-vel próbálkozik és adódnak a telepítésnél problémák, esetleg nem úgy megy a játék ahogyan kellene, és furcsán viselkedik, ne csodálkozzon. :pislog:

Bár nyilván nem kerülnének szóba az adott problémák, ha eredeti példányokról lenne szó, hiszen akkor jogosan élne az ember a garanciával, cserével, illetve a reklamációval a kereskedônél.

Vagyis nem kerülnének ide ezek a kérdések... :hááát: