Papp Norbert Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Fej- és fülhallgató vásárlással kapcsolatos kérdések. Szerintetek ez a fülhallgató jó? Genius HP-03A
Papp Norbert Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Az nem jó, azt akartam megvenni. ír: És ez jó? Genius HS-02N Vagy mit ajánlassz?
ProFiler Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Hallgasd meg. De nekem egyiknek sem tetszett a hangja. (Ha már itt kérdezted, akkor ne tedd fel máshol is a kérdésed!) Ciao.
Timer Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Én azt ajánlom, hogy ne egy ilyen relatíve "noname" fülessel barátkozz össze! Nem ma volt már az elsõ rajtam, és én mindig azt állapítottam meg, hogy a minõséget bizony meg kell fizetni. Keress valami olyan márkát, amely mutatott is már valamit, és nem csak ígérgetett.
Athos Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Sennheiser! 3000 Ft körül már kapható és szerintem elég jó hangzása van. Bár múltkor egy lány ismerõsömet nem tudtam meggyõzni, hogy ne Sonyt vegyen, ami ráadásul 500-600 Ft-tal drágább volt.
Timer Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Hát, bár nem akartam nevén nevezni a dolgot, én már gyerekkorom óta sony-val vagyok napi kapcsolatban, és eddig mindegyik fülesük igazán jó benyomást tett rám. Engem a Sennheiser nem gyõzött meg, de persze ezen nem szeretnék összeveszni Veled Az tény, ha jó fülest szeretnél, akkor áldozni kell rá...
ProFiler Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 A Sonyknál mindenképpen jobbak a Sennheiserek. Nekem van mindegyikbõl rengeteg típus itthon. Napi szinten használok mind Sonykat, mind pedig Sennheisereket. De ha még jobb kell, akkor Koss, vagy AKG. Ciao.
nascar Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mi a véleményetek errõl TEAC 5.1 Powermax HP-10 fejhallgató
ProFiler Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mintha a PC Worldben láttam volna egy tesztet róla... Ciao.
nascar Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Azt olvastam én is! Más tapasztalat? Ilyet szeretnék venni!
nascar Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Megint én... Most jött ki az új Auchan újság: "Csúcstechnológia akciós újság", melynek a 12. oldalán van 3 db Philips fejhallgató játékosoknak! >>ITT<< láthatóak! Valakinek esetleg tapasztalat :!:
Lakatos Gergely [Sti Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Napi szinten használok mind Sonykat, mind pedig Sennheisereket. De ha még jobb kell, akkor Koss, vagy AKG. Fül kérdése. Nekem az AKG túl száraz pl.
Aneurysm Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Nekem Sennheiser HD500-am van, hangból 10/10! Egyetlen apró gondom hogy nem szigetel elég erõsen in>out irányban, így ha kicsit hangosan hallgatom a zenét akkor bizony másokat zavar.
ProFiler Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ezt már nézzük el neki. Ha hangosan hallgatod, akkor még egy 800 Euros AKG is ugyanúgy hallatszik kívülrõl. Bármilyen jól is oldották meg a zajszigetelését. Ciao.
Scorpion Spyke Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hama az jó márka? Gondolom, hogy drágábban vette az illetõ, de most olcsón szeretne megszabadulni tõle. KLIKK
riddick Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Valaki tudna nekem ajánlani valami jó mikrofonos fejhallgatót? Olyan 5-10 ezret költenék rá, és leginkább játékhoz kellene. Egyik esélyes termék. Erről van valakinek tapasztalata?
RedBoy Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Sziasztok! Épp zenét akartam hallgatni az eddig tökéletesen bevált Panasonic RP-HT455 fejesemen, de amikor raktam volna fel a fejemre, a kezemben maradt a bal oldali egysége. A karon elengedte a műanyag. Kár érte, pedig nagyon szerettem.... Milyen fejhallgatót tudnátok ajánlani 5-7000 forintos kereten belül? Lehet picikét több is de csak ha nagyon muszáj... Fontos hogy kényelmes legyen és jó magas és mélyhangjai legyenek. (Tehát legyen minőségi) szerk: Erről mi a véleményetek:Sennheiser HD435
ProFiler Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A Sennheiserek közt van nagyon sok jó, de amit kiszemeltél, az egy eléggé alsó kategóriás darab. Se a magas, se a mély nem szól rajta szépen. Ciao.
RedBoy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Néztem a Sennheisereket, és van ami 90ezerbe kerül . Milyen márkát, típust tudnál ajánlani esetleg 10 ezer forintig?
gabor82 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Üdv. sûrgõs segítség kellene. Ma kaptam egy kis méretû 1500-fprintos genius headset-et ajándékba. a kis mérete miatt elvittem a boltba kicserélni. hoztam helyette egy könig nevût ami már közepes méret.itt egy kép róla: Link Ennek úgy tûnik mintha kicsit kevesebb lenne a hangereje és kicsit torzítana néha (1800 ft egyébként). Játékhoz használnám máshoz nem kell. A játékban nem igen tudtam eldönteni honnan jönnek a lövések holott mások akik fülest használnak azt írják õk szokták tudni. igaz közben ment a ts is. nem tudom megítélni,hogy jobb e a kis genius-tól ami elötte volt. még eddig nem használtam soha fülest és most nagy bajban vagyok mert még holnap kicserélhetem másikra ha nem tetszik. van még 2 fajta genius a boltban. az egyik kicsit nagyobb mint amit kaptam,de a königtõl kicsit kissebb. ez 2500ft. a másik genius nagy méretû. ez 3200 ft. és van még egy fülhallgató ami 2700 ft,de a nevét sajna most nem tudom(azt hiszem hq). ahhoz nincs mikrofon,de az nem lényeg mert ezen a königen is a zsinóron van é nem igazán volt hallható ahogy beszéltem így az asztalit használom továbbra is. A lényeg,hogy segítsetek légyszi,hogy ha estleg ismeritek ezeket és tudjátok melyik jobb akkor írjátok meg lésgyszi. vagy,hogy érdemes e ezekre ráfizetni,van e akkora különbség a mostani könig amire cseréltem a geniust elég gagyinak tûnik,mert a fölpárna ragasztva van és már az is fel van válva kicsit és az aegész füles anyaga is gagyinak tûnik. a geniusban a 3200-es nem tudom jobb lehet e illetve megér e majdnem kétszer annyit,mert igazából nem igen van most ilyesmire keret. vagy a hq esetleg?
ProFiler Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ezeknél nem igazán lehet számítani minőségre. Magyarul: bármelyiket is választod a leírtak közül, nem lesz sokkal jobb. Normálisat 8000 forinttól kezdődően lehet kapni. Ciao.
gabor82 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Panasonic 2200ft(nem tudom melyik a 2 közül de egyforma a paraméter azt hiszem): http://www.panasonic.hu/index.php?p=produc...218&PHPSESS ID=f95a5d707f30c4f44de4a46da1d16f25 http://www.panasonic.hu/index.php?p=produc...217&PHPSESS ID=f95a5d707f30c4f44de4a46da1d16f25 hq(2700ft): http://www.infocentrum.hu/webshop/janus/product_info.php?c Path=39_87_1176&products_id=213&osCsid=ca0e2a903ea72009b5d5a 024163ce5b6 genius(3200ft): http://209.85.135.104/search?q=cache:d-yQSwPGPIAJ:www.pcex pert.hu/fejhallgato/genius-hs-04a+genius+hs-04a&hl=hu&ct=cln k&cd=1&client=opera könig( 1800ft ez van most de kicsrélik másikra még holnapig): http://www.boutique-connectique.fr/product_desc.php?produc t_id=CMP-HEADSET7&cat=90.04.21 meg van még egy 2500-ftos közepes méretű genius. igazából königet kiszórtam. maradt a többi. azt mondják a panasonic nem ad olyan teljesítményt(mivel kisméretű)mint a nagyobbak. ha így van(nem tudom így van e)akkor az is kilőve. akkor maradt hq és genius. meliyk jobb márka? hq hifi fejhallgató,az nem tuddom befojásolja e,hogy játékhoz kell. bár nem vagyok benne biztos,hogy az a hq ami a képen van de így néz ki valahogy,de nem biztos,hogy hifis.
Recommended Posts